torstai 13. marraskuuta 2014

Muistoja kesältäTässä postauksessa kurkattiin kesän reissuun Turussa ensimmäisessä osassa, ja nyt on vuorossa toinen osa. Tämähän passaa hyvin tähän harmaan marraskuun keskelle. Pieni pala kesää! :-)

Minulla oli ilo ja kunnia päästä mukaan Sokos Hotellin 40vuotta, 40 blogi tarinaa kampanjaan mukaan, ja tästä se idea lähtikin että matkan suunnaksi otettiin Turku. 
Toinen yö reissussa siis viettettiin Sokos hotelli Caribiassa Turussa. 


Turun linnassa oli hieman alustavasti tarkoitus poiketa pitkästä aikaa, mutta reissussa oli kaikesta huolimatta aikataulua, joten käveltiin kauniissa linnan puisto miljöössä. Toisella kertaa sitten otetaan aika, ja kurkataan myös linnaan :-) Kylpylä lomamme oli täydellinen. Itsellä oli loma loppusuoralla, ja tämä viimeinen vapaa viikonloppu oli parasta rentoutumista. Vastaanotto kylpylässä oli todella ystävällinen ja mieluisa.

* kylpylää

* hyvää ruokaa

* hierontaa

* pitkät unet

Meillä oli hotellihuoneessa lisäksi oma sauna, joka olikin mahtava lisä sekä uusi kokemus! :-) 

Ennen kotiin lähtöä oli aikaa vielä hetki kierrellä Turun keskustassa, ja nauttia kauniista kesäpäivästä. Rauhallinen sunnuntai aamupäivä, aurinko paistoi kirkkaalta taivalta, aavistus kuitenkin ilmassa oli jo syksyistä henkäystä, ihana päivä, joka jää kyllä mieleen pitkäksi ajaksi <3

Tähän loppuun muuten täytyy sanoa että olin ennen reissua ottanut selvää muutamista kivoista sisustuskaupoista, jossa olisi päästävä käymään. Näitä kauppoja oli 4, mutta mutta.... aina ei mene kuten Strömsössä. Syystä tai toisesta 3 kauppaa oli kiinni, joten pääsin käymään vain yhdessä. No, onhan sekin tyhjää parempi! ;-) 


Ihana kesäinen pieni Suomen reissu! <3

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja hieno päätös lomalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä iki muistoinen päätös lomalle 😊

   Poista
 2. Ollaan kanssa vietetty tuolla pidennetty viikonloppu ja kyllä sen voimin taas jaksoi :) Kylpylä, hyvä ruoka ja seura.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti 😊 tuo on rentoutumista parhaimmillaan 😊

   Poista
 3. IHania muistoja <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kesämuistoja rentouttavalta lomalta, ihanan kuuloinen huone teillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hieno ja iki muistoinen viikonloppu 😊 tähän palaa mielellään 💗

   Poista
 5. Voi, kesä ja kesän muistot <3 Ja ihanalta kuulostaa teidän hotellireissu. En malta odottaa kun ihan pian mekin pääsemme taas nauttimaan hotellin antimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesän muistot todella 💖

   Kuulostaa oikein mukavalta 😊 tekee hyvää tähän harmauden väliin 😊

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...