tiistai 28. heinäkuuta 2015

Väritellään



Ennen loman alkua jo kävin Suomalaisesta kirjakaupasta ostamassa suurella innolla aikuisten värityskirjan. Olen lapsena värittänyt kuvia, vaikka ja kuinka paljon ja mihinkäs se into siitä olisi koskaan hälvennyt? 

Viime vuosina olen sisarusten lasten kanssa väritellyt, ja voi kuinka mukavaa puuhaa se onkaan kun siihen oikein uppoutuu. Tämä itseasiassa on sellainen harvinainen homma mihin jopa minä pystyn ihan 100% keskittymään! 





Samana päivänä kun kirjan ostin, niin pakkohan sitä oli aloittaa ihan vähän.... yllättävän nopeasti sitä kuitenkin käsi väsyi kun niin vähän tulee nykyään käsin mitään kirjoitettua tms. Muutamana seuraavanakin päivänä kauniit mustavalkoiset sivut saivat väriä ylleensä, ja homma vei kokoaika enemmän ja enemmän mukaansa. Kellon kulkua ei meinannut huomata ollenkaan, ja kuten mainitsin tähän todellakin tulee niin keskityttyä. 

Juuri ennen lomaa kirja lepäsi muutaman päivän ja innolla odotin loman alkua. Olinhan päättänyt että kirja tulee saamaan paljon väriä ylleen lomalla! Päivät kuitenkin kului mökillä hirmuista vauhtia, ja vasta varsinaisena viimeisenä mökkipäivänä tein aurinkoon itselleni värityspaikan. Siitä se sitten taas lähtikin.... 




Kirjan valinnassa meinasi kuitenkin olla vaikeutta. Valinnanvaraa oli yllättävän paljon, ja montaa kirjaa piti katsella joka puolelta ennen kun päädyin tuohon kirjaan nimeltä: Secret Garden. Kotona selaillessani kirjaa tiesin tehneen oikean valinnan, tämä oli niin oma ihana värityskirjani! :-)

Joko sinulla on oma värityskirja? :-)




Aurinko paistoi siniseltä taivaalta, ja pieni tuuli kävi samalla. Aika mahtava lomapäivä mökillä! Tuolin viereen kannoin reissussa mukana olevan " puuhakassin " jossa siis myös ihana värityskirjani kulki. Ja olihan kassiin muutama hassu sisustuslehtikin joutunut....

Tietääkö kukaan muuten mikä ihana tuo kuvissa näkyvä kasvi on? Mökillä sitä kasvoi todella paljon, ja en heti ymmärtänytkään kun se lähti kasvamaan ihan kasvatetun näköisestä kasvista, ja pian pullahtikin esiin tuollainen :-D Tuli meinaan odotettua jotain täysin erilaista kasvia siitä alusta....


Leppoisaa kesäpäivää! <3

26 kommenttia:

  1. Onpa tuo kaunis kirja! <3 Olen kurkannut kauniin kannen houkuttelemana tätä ja paria muuta, mutta vielä ovat jääneet kauppaan, kun yleensä minut pyydetään väritysseuraksi pienemmän värittäjän kirjoihin. Väriteltiin jopa niin, että sain ranteeni kipeäksi ja nyt täytyykin pitää taukoa. :D Ihan oma kirja voisi kyllä olla kiva, kunhan muistaisi aloittaa rauhallisesti... Mukavia värityshetkiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä mitä viehättävin kirja! :-) Vaikka huomasin että niin moni muukin oli :-) Vaihtoehtoja kun riitti! :-)

      Sepäs se, itselläkin tulee käsi ihan kipeäksi tässä hommassa :-D Rankkaa :-D

      Kiitos Jenni, ja sinne myös! <3

      Poista
  2. Löytyy :) kynät vielä puuttuu, ei oo sopivia tullu vielä vastaan.
    Kivoja värityspuuhia sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, mahtavaa! :-) <3 Nyt vaan vielä kynät kehiin! :-)

      Mukavia värityshetkiä myös sinne! <3

      Poista
  3. Nyt on kyllä moni hurahtanut tuohon värittelyyn :) saa nähdä joutuuko itsekin kokeilla, onhan se ihan mukavaa. Eikös tuo oo karhunputki: http://www.luontoportti.com/suomi/fi/kukkakasvit/karhunputki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä tosiaan tuli varsinainen hitti ihan hetkessä, oikein on huvittanut kovasti! :-)

      Kiitos, juu, sehän se tosiaan :-)

      Poista
  4. Kyllä kyllä, minunkin piti ostaa värityskirja! :'-D Tosin, valinnanvaraa ei lähikaupassa ollut, ja kirjan kuvat ovat aika yksityiskohtaisia, katsotaan miten käy! :'-D Koiran/karhunputkeksi minäkin sanoisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa minunkin kirjassa on myös hyvin yksityiskohtaisia kuvia, mutta niihin en ole vielä mennyt, vaan aloittanut helpoimmasta päästä ;-)

      Juu, karhunputkeksi tuo osoittautui, niin ihana! <3

      Poista
  5. Todella kaunis kirja :) Ihania kesäkuvia! Noin kauniita ilmoja ei täällä ole paljon ollutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin ihana, katselee ilman värejäkin niin mielissään :-)

      Kyllähän nuo päivät aika vähissä on tosiaan juu ollut :-/

      Poista
  6. Tuo olisi hyvää tässä hetkessä olemista ja rauhoittumista <3e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se on :-) Siinä saa ajatukset täysin lepoon! :-)

      Poista
  7. Eipä löydy vielä täältä! Huomasin saman, että valikoimaa löytyy ja paljon :) Mä värittelen minin kanssa hänen kirjojaan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värittäminen on niin mukavaa, lasten kanssa ja yksinkin :-) Tosi hyvää lepoa! :-)

      Poista
  8. Oi kuinka kiva kirja! Iloista päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo viehätti sitten lopulta kaikista eniten, ihastuin niin :-)

      Iloista päivää! <3

      Poista
  9. Hankintalistalla täälläkin olisi nuo aikuisten värikirjat, rakastan värittämistä ja sitä olemme useasti tyttären kanssa tehneet yhdessä ja se vie todellakin mennessään. Ihanan rauhallinen hetki jolloin yleensä kaikki muu unohtuu ja värittämiseen uppoutuu <3 Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan valitsemaan omaa kirjaa :-) Valikoimaa on paljon, ja itseasiassa juuri radiosta kuulin että ilmeisesti osassa paikassa eioota myydään myös kun niin suosituksi mennyt! :-)
      Värittäminen lastenkin kanssa on niin ihanaa! :-)

      Iloista päivää! <3

      Poista
  10. Samainen kirja löytyy myös täältä. Kerrassaan mukavaa ja rentouttavaa ajanviettoa. :)

    VastaaPoista
  11. Mulla on oma värityskirja ollut jo monta kuukautta, mutta minä ostin myös ihan tätä värittämistä varten hienot tussit, sekä ohutkärkisiä, että paksumpikärkisiä ja mielestäni niillä tulee parempaa jälkeä kuin puuväreillä, joita myös olen kokeillut tähän tarkoitukseen. Tussit eivät ole ihan noita lasten tavallisia marketista saatavia vaan vähän laadukkaampia.

    Kivoja värityshetkiä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuosta tussi vinkistä, sehän voisikin olla niin että niitä tulee vielä myös testattua :-) En ajatellutkaan kirjaa ostaessa kun niitä perinteisiä puukyniä :-)

      Mukavia värityshetkiä myös sinne! :-)

      Poista
  12. Minäkin ostin värityskirjan itselleni. Taitaa olla mielenrauhaa-niminen. Ihana on kaikessa rauhassa vain värittää ja värittää....

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...