lauantai 9. huhtikuuta 2016

Löytö Hulluilta PäiviltäKeväistä Lauantai huomenta! :-)

Viikko on taas vierähtänyt nopeasti, jälleen lauantai. Kevät etenee hurjan nopeaa, ja voi ihanuus tuota valon määrää. Sitä jaksaa ihailla. Muutenkin kevään odotuksessa on aivan oma taikansa. 
Oletko ehtinyt jo käymään Hulluilla Päivillä? 

Itse poikkesin keskiviikko iltana ( muka nopeaa ), ja torstaina käytiin yhdessä vielä iltapäivällä. Kuvastoa oltiin katseltu pariin otteeseen, ja muistilistalle laitettu lemppareita. Mutta, niinhän siinä tahtoo ainakin omalla kohdalla käydä, että myös niitä oikeita löytöjä tulee tehtyä! Sehän vaan toki piristää tuota reissua! :-) 
Itselle se mieluisin löytö oli tälläkertaa tuo Teema-sarjaan kuuluva kaadin. Kuinka silmät siihen osuikaan, ja se oli heti napattava koriin mukaan. Täydellinen! 

Tuo sopii niin moneen kattaukseen // tarkoitukseen, eli epäilemättä kovaan käyttöön tulee. Hintakaan ei päätä huimannut. Tälläiset löydöt on niin huippuja! 
Yleensä ei myöskään ilman servettejä pääse Hulluilta Päiviltä pois. Tällä kertaa servetti löytö oli kuitenkin jotain super mieleistä, sillä näin ( mielestäni ) ensi kertaa Marimekon Fokus kuosista tehtyjä servettejä! Onneksi näitä oli vielä jättipakkaus! :-) 


Tarttuiko omaan ostoskoriin jotain huippu löytöä? :-) 


14 kommenttia:

 1. Ihanat löydöt! <3 Toivottavasti Fokus servettejä vielä on jäljellä, kun unohdin ne keskiviikkona. Sopisivat meillekin aika täydellisesti. :)

  Kivaa lauantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3

   Nuo servetit on kyllä niin ihania, kuten puhuttiinkin :-) Pienemmässä koossa olisi myös voinut vielä napata mukaan :-)

   Iloista uutta viikkoa! <3

   Poista
 2. Hieno löytö <3 Tuossa on näköjään kansi vaihtunut, muistan että se ennen oli sellainen korkista, tuo on hieno. Itse en tällä kertaa löytänyt mitään , tai olisi toki löytynyt jos lompakko olis anatnut myötä :). Selasin ainoastaan kuvastoa. Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Okei, kiitos tiedosta :-) Tuota en muistanutkaan. Hiukan kyllä mietin silloin, että olen varmasti joskus aikaisemmin jo meinannut ostaa mutta jättänyt vielä :-)

   Kiitos, ja aurinkoista viikkoa! <3

   Poista
 3. Wautsi! Aivan ihana!!!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...