tiistai 26. huhtikuuta 2016

Raikasta


Tiistai huomenta! 

Täällä on tämän aamuvuoron jälkeen viikon ensimmäinen osa töitä takana. Pari vapaata välissä, ja sitten taas työt jatkuu, ja vappukin menee työn merkeissä. Vielä vähän mietinnässä on, paistellaanko tänä vuonna itse munkkeja, vai pitäisikö oikaista?! Eihän niitä omatekoisia mikään voita, ja voi ihanuus se perinne mikä siitä on yhdessä tehty! 

Jokin tovi sitten tein p i t k ä s t ä aikaa uuniperunoita. Empä muista todellakaan koska viimeksi olisi tullut tehtyä, ja aika namskis tulikin. Perunoiden kanssa tein tonnikala-juusto-kananmuna täytteen, ja laitoin myös ripauksen raejuustoa sekaan, joka olikin loisto lisä! Perunoiden seuraksi kuuluu ehdottomasti raikas salaatti. 

Näin kesää kohden mentäessä salaatti määrä aina lisääntyy huomattavasti, vaikka tottahan toki salaatti kuuluu ruokiimme aina. Kevyemmät ruoat kumminkin nousevat listalle, ja onhan se mukavaa vaihtelua. Kesällä tulee tehtyä kuitenkin hiukan eri ruokia kun talvisaikaan. 

Tässä pitäisi alkaa miettiäkin, mitä sitä vappu herkkuna laitettaisiin. Pitkät päivät menee tosin töissä, mutta jospa työpäivän jälkeen kotona vaikka odottaisi jotakin hyvää... ;-) Nyt tuntuu että pää lyö pelkästään tyhjää, mutta ehkä se tästä selvinnee. Tosin, tällä viikolla luultavasti odottaa hammaslääkäri reissu, ja saapi nähdä onko hampaan poisto edessä...

12 kommenttia:

 1. Tietkö, mä en ole tehnyt uuniperunoita ikinä...vai olenkohan kerran? En kyl taida olla. Täytyy oikeesti kokeilla joku päivä! :))

  Ihanaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuniperunat on niin hyviä :-) En tiedä miksi ne on vallan täällä jäänyt listalta pois. Kannattaa kokeilla :-) Ja etsiä vaan mieluisa täyte :-)

   Iloista keskiviikkoa S! <3

   Poista
 2. Raikkaan näköistä salaattia, namskis :)
  Kesäisin meilläkin tulee usein tehtyä sitä!

  Mukavaa tiistaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaatista tuli oikein hyvä, ja pienesti vaihtelemalla aina tulee mieluista :-)

   Kiitos Sari, ja iloa keskiviikkoon! <3

   Poista
 3. Nam, uuniperunat ovat täällä herkkulistalla ja niitä tuli talvella tehtyä aika tiuhaan. Ja avokado salaatissa on myös nam! :D Täällä mennään helpommalla vaihtoehdolla vappuna eli kaupan munkit odottavat pakkasessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin namskis! :-) Tosi hyviä :-) Täytyy ottaa nyt täälläkin useammin listalle kun vallan oli jäänyt.

   Avokado on täällä kovassa käytössä :-D Leivällä, salaateissa, pelkästään... :-)

   Täälläkin näyttää siltä, että voi olla että kaupan munkit voittaa nyt.. :-)

   Poista
 4. Uuniperunoita ei kyllä tule tehtyä, mutta salaattia melkein joka päivä. HYvältä näyttää teidän eväät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaatti niin kuuluu ruoan kaveriksi :-) Mukava aina hieman vaihdella :-) Ruokaisampaakin versiota pitäisi taas joku päivä tehdä :-)

   Poista
 5. Herahti ihan vesi kielelle, pakko kokeilla myös uuniperunoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Jenna! :-) Kokeilemaan ihmeessä :-) On tosi hyviä! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...