maanantai 30. toukokuuta 2016

Bye Bye May
Toukokuu vetelee viimeisiään. On aika ottaa kesä vastaan. Toukokuu on antanut jo parastaan säiden suhteen, toivottavasti kauniit päivät jatkuvat myös kesäkuussa. Muutama viileä päivä väliin tekee toki aina hyvää, ja taas jaksaa! ;-) 

Toukokuu kiteytyi tällä kertaa kuutentoista kuvaan kollaaseissa. 
Tähän jo kesäiseen kuukauteen mahtui paljon kukkia, ja parvekkeen laittoa sekä kesään valmistautumista. Ensimmäiset parvekekukat on jo lähteneet vaihtoon, mutta täytyy kyllä myöntää että yllättävän hyvin ovat hyppysissäni kestäneet. Parvekkeella on tänä kesänä paljon vihreää, ja kukissa pääsääntöisesti valkoista. Viimein löysin mieluisan Hortensian myös, parvekkeen ihanuuden.

Toukokuussa ei sisustelukaan hiljentynyt, vaan päinvastoin kuten eilisessä postauksessa kirjoitinkin. Nyt on ihana tulla iltaisin kotiin kun kotona on kevyt ja kesäinen tunnelma. 

Kamera on kiikkunut mukana toukokuussa (kin) kiitettävästi, ja kuvia on tullut muistikortille useampia otettua. Edelleen päivä päivältä kuvaus vie enemmän mukanaan. 

Näin kuun loppuun // kesän alkuun täällä odotellaan ensimmäistä kesän Piknik reissua. Vihdoin löysin myös täydellisen Piknik huovan, joten toivottavasti pian päästään testi käyttämään! 


MUKAVIA KUUKAUDEN VIIMEISIÄ PÄIVIÄ! 


10 kommenttia:

 1. Kauniit kollaasit kauniista toukokuusta <3 On kyllä ollut todella kaunis tämä toukokuu ja erittäin kukkiva kuukausi, tuntuu että kaikki kukkii juuri nyt. Ihania toukokuun viimeisiä päiviä ja lempeää alkavaa kesää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Toukokuu on ollut kyllä mitä hurmaavin tänä vuonna. :-) En hetkeen muista ihan samaa?! :-) Toivotaan kesälle kauniita päiviä, ja aina väliin muutama viileämpi, hih :-)

   Iloista alkavaa kuuta! <3

   Poista
 2. Oli kyllä ihana toukokuu! Paljon kivoja juttuja ja UPEAT säät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, aika mahti kuukausi kääntyy juuri kesään :-)

   Poista
 3. Onpa ihanat kollaasit toukokuulta ja ihan kesäinen fiilis kuvissa <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...