keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Tervetuloa toukokuuToukokuiset huomenet kaikille! 

Toivotetaan toukokuu tervetulleeksi. Toivotaan sen olevan edellis kuuta parempi. Toivotaan että toukokuu tuo mukanaan kauniita aurinkoisia päiviä // hetkiä. Nyt kun ainakin kovasti siltä näyttää. Kesä on joka tapauksessa selvästi lähempänä monta askelta, joten toivoa on paljon! :-) 

Täällä toukokuu on alkanut pitkälti työn merkeissä, mutta ehdinhän tuossa yhden päivän vapaillakin. Tosin, siihen (kin) vapaaseen kuului hammaslääkäri reissu, joka oli kyllä kaikkea muuta kun mukava... mutta jospa nyt olisi ne reissut hetkeksi tehty, siellä kun on tullut käytyä nyt useampi kerta. 

Toukokuu otetaan täällä muuten lämpimin mielin vastaan, ja sanotaan huhtikuulle heipat. Loppukuuhun osui montakin ikävämpääkin juttua, ja eteenpäin nyt katse. 

Kesäloma on jo kovasti mielessä, vaikka ajankohta vielä (kin ) hiukan avoin, mutta sieltä se loma joka tapauksessa tulee. Pääsee sitten suunnittelemaan mitä kaikkea lomalla tehtäisiin. 

Parveke alkaa olemaan suht hyvällä mallilla, ja toivottavasti pian päästään kurkkaamaan myös sinne. Tein ainakin ( omasta ) mielestä hyvän siirron siellä, ja nyt jos parveketta tulisi käytettyäkin entistä enemmän. Vaikka tosiaan hellepäivinä se on oikeastaan mahdotonta, paitsi aamusta ja illasta sitten. 

Tälläisillä tunnelmilla täällä aloitellaan tätä uutta kuuta! 
10 kommenttia:

 1. Mukavaa toukokuuta! Toivottavasti tulee paljon kauniita ja lämpimiä päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, ja samoin! <3 Nyt on toukokuu antanut parhaita säitään :-)

   Poista
 2. OI mitä kuvia! Kaunista! Toukokuu on ainakin alkanut mukavan lämpimissä merkeissä ja mielestäni viime vuonna oli sama setti! Touko- ja elokuu olivat aurinkoisia.

  Oikein mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! <3

   Nyt on todellakin alkanut niin kesä jo! Ei osaa itse vielä ollenkaan ( vaihteeksi ) pukeutua säiden mukaan, liikaa päällä ;-)

   Samoin sinne! <3

   Poista
 3. Oi, mitä herkullisia yksityiskohtia!

  Mahtavaa päivää!

  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html
  (uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-)

   Iloista päivää! :-) Ja kiitos, tulen kurkkimaan! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...