maanantai 27. kesäkuuta 2016

InspiraatiotaNyt on kuulkaa taas inspiraatiota kerätty varastoon hyvä määrä. Noh... ainahan sitä lisääkin mahtuu, ja melkeimpä aina yhtä innolla sitä tulee katseltuakin. Sitten tulee se vaihe, kun alkaa miettimään // soveltamaan itselle toimivaksi jutuksi, ja seuraavaksihan on toteutus. Kaikissa näissä vaiheissa on omat hyvät puolensa, ja kaikkiin ryhdyn yhtä suurella innolla. Kruununa tässä kaikessa on sitten mieleinen, ja valmis lopputulos. 
Nyt kuitenkaan en lähtenyt suoranaisesti sisustukseen hakemaan inspiraatiota, vaan katselin Esprit:in sivuja, nimittäin olen totaalisen ihastunut kuviollisiin housuihin, ja niitä olenkin tässä metsästellyt kovasti kesää silmällä pitäen. Nyt odottelenkin postipakettia saapuvaksi, ja toivottavasti vihdoin täysin mieleiset housut saapuvat! :-) 

Kun sitten oli tuo vaatepuoli hoidettu, niin pakkohan se oli sinne omalle mukavuus alueelle hypätä, eli sinne koti juttujen puolelle.
Silmiin osui kummasti upeita tapettimalleja, ja hetken aloin miettiä jopa tapetointipuuhiin ryhtymistä. No, ei ehkä tähän kotiin enää, mutta sitten tulevaisuudessa. oli kuitenkin mahtava kurkkia erilaisia tapetti malleja pitkästä aikaa. 

Tapeteista puheenollen, minusta on ollut pitkän aikaa jo mukavaa katsella tapettikirjoja! Kuinka upeita tapetteja toisen perään onkaan olemassa! 
Välillä on todella rentouttavaa // mukavaa hakea tällä tavoin inspiraatiota, vaikka ei toteuttamiseen asti lähtisikään.
 Tehdä muutama kollaasi, ja tallentaa ne koneelle. Myöhemmin näihin on mukava palata, koska ainakin allekirjoittaneella mieli // makukin vaihtuu, ja täten on mukava katsella pari vuotta taaksepäin, että " tuoko oli ihan pop " ! Mukavaa kesäpäivää kaikille! 

Kuvat: Esprit


14 kommenttia:

 1. Kauniita inspiskuvia ja tapetteja on kyllä aivan ihana katsella! Välillä haikailen tapettia omalle seinällekin, mutta olen sen verran helposti kyllästyvää sorttia, että tuskin sopisi omaan kotiin. :D

  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin :-) Se on todella mukavaa puuhaa :-)

   No tuo samahan täällä on tuttu tunne, saattaisin siis liian helposti kyllästyä. Edellisen kodin makkarin tapettia kyllä kaipaan, se oli todella kaunis, harvinainen varmasti kun edelleen muistelen :-) Hih.

   Kiitos, ja samoin! <3

   Poista
 2. Mä oon myös välillä pohtinut tapettetien laittamista, mut sit jotenkin en kuitenkaan ole koskaan kokeillut! Ehkä joku päivä? :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, totta :-) Asiaa kannattaa kuitenkin tarkkaan harkita, tulee sitten oikea valinta tehtyä :-)

   Kiitos samoin! :-) <3

   Poista
 3. Kivat inspiskuvat <3 Tapetteja on kyllä niin paljon kauniita, harmi vaan ettei kaikkia voi omaan kotiin laittaa, mutta niitä on aina yhtä mukava ihailla ja vaikka muutamat palat kerätä itselleen somisteeksi tauluiksi tms. Tunnelmallista sadeiltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli kyllä niin kivoja inspiksiä :-) Välillä on niin mukavaa ja rentouttavaa heittäytyä haaveilemaan :-)

   Tuo on totta, tapettia kun voi kuitenkin hyödyntää myös pienemmässä mittakaavassa. :-) Näin olenkin ehdottoman lemppari tapetin kohdalla tehnyt :-)

   Kiitos paljon, ja iloista päivää! <3

   Poista
 4. Kivoja kuvia. Tapetteja on mukava katsella. Itsekin haluaisin yhden seinän tapetoida, valinta vaan on vielä tekemättä. Liikaa vaihtoehtoja. ;)
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavia kuvia löytyi, näihin oli mukava uppoutua :-)

   Vaihtoehtoja todella löytyy :-) Muistelen vieläkin edellisen kodin tapetti valintoja, kuinka ei meinannut kaupasta päästä pois kun aina mietti, että olisko kuitenkin joku toinen parempi... :-)

   Kiitos, ja samoin! :-)

   Poista
 5. Olen huomannut, että isot kuvat ovat tulleet tapeissa taas muotiin. Sopii hyvin isoille pinnoille. Minä en laittaisi enään yhtään ns. värillisiä tapetteja seinään. Niitä olen jo tarpeeksi katsellut. Kuviollisen laittaisin, mutta siinä ei saa olla paljon väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tullut :-) Se on selvästi tämän hetken juttu. Mutta näinhän se tahtoo olla, että aika aikaansa kutakin. Tyylit vaihtuu kovasti :-)

   Poista
 6. Tapettikirjat on oikeita herkkuja! Justiin eräällä yritysvierailuilla selailin ihania paperitapetteja ja tulipa napattua muutama kuvakin kauniista kukallisista rullista :) Täytyisikin tehdä blogipostaus aiheesta. Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat tosissaan :-) Niihin kyllä niin uppoutuu :-)
   En ihmettele, että olet mielissään katsellut, se on niin mukavaa :-)

   Kiitos, ja samoin! :-)

   Poista
 7. Ihastuttavia tunnelmapaloja Espritiltä!
  Nautitaan inspiroivasta kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, näitä oli ilo katsella! :-)

   Kyllä, nautitaan ehdottomasti :-) Iloista kesää! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...