maanantai 20. kesäkuuta 2016

Voimaannuttava viikonloppu


Iloista huomenta tähän alkuviikkoon! 

Viikonlopun työt ( pitkät päivät ) ovat onnistuneet takana, ja tänään vapailen. Viikko on itseasiassa muutenkin vajaa, kun saan myös Juhannuksen viettää vapaalla! Mukava mökkeily juhannus edessä ystävien kanssa. Mukavaa odotettavaa siis loppuviikolle! 
Kirjoittelin toissa viikolla, että reissasin ystävän luo, ja että meillä oli kurssi viikonloppu edessä. Itselle kyseinen kurssi oli ensimmäinen laatuaan, ja pienellä jännityksellä sinne menin. Kaikki meni kuitenkin paremmin kun hyvin, ja jännitys oli pian tipotiessään! Kurssi oli kaikinpuolin todella onnistunut kokemus, ja voisin jopa sanoa että yksi elämän parhaista valinnoista! 
Mistä kurssista oli sitten kysymys?

Viime aikoina on pinnalle noussut enenemässä määrin Erityisherkkyys, ja tätä aihetta kurssi käsitteli. Itse törmäsin varsinaisesti ihan alkuvuodesta aiheeseen, ja aloin ottamaan asiasta enemmän selvää koska tunsin sen kolahtavan itseeni kovasti. Kun sitten ystäväni kanssa huomattiin tämä kurssi, niin päätettiin ilmottautua sinne, ja voin sanoa että viikonloppua odotetettiin kovasti! 

Onko kyseinen aihe sinulle tuttu? Mm. tältä sivulta saat aiheesta hiukan tietoa, jos kyseinen aihe kiinnostaa. 
Itselläni oli ajatus koota hiukan enemmän ajatuksia tässä ajan kanssa asiasta, ja kirjoitella niitä tänne blogiin sitten. Täytyy kyllä sanoa, että tällä hetkellä päällimmäisenä viikonlopusta on tuo ryhmähenki, ja se kuinka samankaltaisia ihmisiä oli ympärillä! :-) 

Kokonaisuudessaan tuo viikonloppu oli todella voimaannuttava, ja antoisa. Sen lisäksi oli aivan ihanaa kun saimme viettää ystävän kanssa laatuaikaa, ilman kiirettä! <3

8 kommenttia:

 1. Hyvän kuuloinen kurssi :). Mä olen lukenut noista erityisherkkien piirteistä ja uskon, että mun tyttärestä löytyy muutamia <3 Ihanaa, että olet saanut vertaistukea. Se jos joku on parasta !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssi oli kyllä... <3 Aivan ihana! <3

   Tuo on aiheena todella mielenkiintoinen, itsellä onkin kirja vielä aiheesta kesken. Josko nyt kesän aikana saisi luettua loppuun :-)

   Kannattaa ilman muuta tutustua aiheeseen, jos tunnistat piirteitä :-)

   Vertaistuki! <3

   Poista
 2. Mukava kuulla kurssistasi ja mielelläni luen lisääkin. Ja, lisäksi tuo laatuaika ystävän kanssa. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla :-) Koetan jonkinlaista koostetta saada tehtyä. :-) Mukavaan muotoon, ettei olisi liian raskas aihe :-) Hih.

   Kiitos, ja samoin sinulle! <3

   Poista
 3. Upeaa kuulla, että viikonloppu on ollut voimauttava! <3 Niin loistavaa, että elämä opettaa tuntemaan itseään paremmin ja tuo eteen samankaltaisia tuttavuuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella onnistunut, ja voimaannuttava! <3 Vieläkin palatessa ajatuksissa kurssille, saan sen ihanan lämmön tunteen jota siellä sai kokea :-)

   Kirjoitit todella hyvin! <3

   Poista
 4. Olen tutustunut aiheeseen ja tunnistan itsessäni monta erityisherkkien piirteitä. Aihe kiinnostaa minuakin paljon ja kuulisin mielelläni lisää kurssista ja sen herättämistä ajatuksista ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, se on oikein mielenkiintoinen aihe, ja mahtavaa kun nyt asiasta on alettu puhumaan yleisesti ja siitä on enemmän tietoa. Itsekin olen kuitenkin monta vuotta ajatellut itseä " vaan " herkkänä.

   Ja aivan mahtava kuulla, koetan jonkinlaista koontia johonkin väliin saada tehtyä <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...