tiistai 26. heinäkuuta 2016

Loma lukemistaEnnen lomaa jo päätin, että tällä lomalla aijon myös vain o l l a ja rentoutua sopivissa väleissä. Monista tämä voikin kuulostaa varsin omituiselta, eikö loman tarkoitus yleensäkin ole sitäkin? 

Kyllä vaan! Mutta, kuten olen aikaisemminkin kirjoitellut, niin itselleni se ei ole ollut mikään itsestäänselvyys, vaan tätä on pitänyt opetella. Yleensä keksin jos sun mitä tekemistä ja touhua, ja hetkenkin rentoutuminen jää sitten vain haaveeksi. 
Mutta, nyt tosiaan päätin, että otan myös tälle touhulle a i k a a . Aina kun ei tarvitse olla sata rautaa tulessa...
Mökki kassiin tulikin pakattua monen monta sisustuslehteä, jotka oli ehtinyt vain selata tai jäänyt vallan lukematta. Mukaan pakkasin myös kirjan, jonka sain parhaalta ystävältä synttärilahjaksi kesän alkaessa. 

Tähän lomaan on ehtinyt jo muutama aivan upea aurinkoinen aamu, ja onkin ollut luksusta napata lehti kainaloon ja mennä savusaunan verannalle lueskelemaan aamu auringon sinne paistaessa. 
Mikäs siinä on kuunnellessa, kun luonto herää uuteen päivään. Järveltä käyvä rauhallinen tuuli, pienet aallot laituriin ja lintujen laulu. Pakko on ollut myöntää, että tämä on ollut todella mukavaa! 

Parempi tämäkin on ollut oppia nyt kun ei koskaan. Ja kuinka se on antanut päivään mukavasti voimaa ja pirteyttä. Voisin sanoa, että nyt on varsin tyytyväinen olo. 
En kuitenkaan usko, että olen ihan ainoa jolle on // on ollut vaikea antaa aikaa hetken rentoutumiselle. Tunnistatko itsessäsi tätä samaa piirrettä? Tai oletko joskus aikaisemmin tunnistanut?  :-)Tästä hypätään nyt kohti uutta päivää, uusia kujeita ja mukavia hetkiä! 

9 kommenttia:

 1. Ihania rentous kuvia :)
  Sama juttu on täälläkin, yritän myös unohtaa kaappien järkkäilyt sun muut nyt lomalla, ehtiihän ne syksyn ja talven pimeilläkin! Helppoa se ei ole, mutta yritetään :)
  Mukavaa lomaa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! <3

   Juuri tuo, se ei ole helppoa, vaikka näin voisi ajatella. Tuokin että on kotoa pois, niin tekee jo paljon ainakin itselle, niin ei ole sitten edes kiusausta aloittaa juuri nuita hommia ;-)

   Kiitos, ja samoin! <3

   Poista
 2. Jepjep. Rentoutuminen ei ole mikään maailman helpoin laji! Sen tiedän. Ihanaa, että olet nauttinut hetkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit, se ei ole! Mutta jospa tästä edes askel askeleelta oppisi sitä :-)

   Poista
 3. Sitä opeteltu täälläkin ja luulin sen jo oppineeni, mutta taas tuntuu että kesä vilistää ohitse ihan huomaamatta kun koko ajan on mukamas touhuttava jotain :) Ja silti mustikat on edelleen metsässä ja kirja lukematta. Uskon että osaan taas rauhoittua ja jopa laiskistua :) syksyn ja talven tullessa. Rentouttavia lomapäiviä sinulle, ihanat mökkimaisemat teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että en ole ainoa joka asian kanssa opettelee elämään :-) Tuo ihan helpottaa itseä :-)

   Kesä on vilahtanut jälleen kyllä jotain super nopeaa kyytiä, vastahan voisin sanoa että se alkoi?!

   Toivottavasti sielläkin on joitakin rentoutus hetkiä otettu! :-)

   Iloista viikonloppua! <3

   Poista
 4. Tuttu tunne! Kotona mun on tosi vaikea relata, kun aina keksin jotain puuhaa. Tai aina pitäisi olla menossa jonnekin. Lomamatkoilla ja kyläillessä relaaminen onnistuu huomattavasti paremmin. Siksi vietänkin lähes kaikki lomani pois kotona, silloin loma tuntuu enemmän lomalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, en ole siis ainoa!

   Yllä kirjoitinkin samaa, että kotona tulee helposti tunne että tarvitsee tehdä sitä ja tätä ja tota, niin helpompi olla poissa niin se on jo hyvä askel rentoutumiselle :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...