torstai 21. heinäkuuta 2016

KahvillaTervehdykset Jyväskylästä! 

Retkeiltiin maanantaina tosiaan Jyväskylään, ihana kesäkaupunki, jossa on mukava mökiltä käsin tehdä päivän reissu. Tälläinen reissu on itseasiassa monena kesänä kuulunut itsellä ohjelmaan, ja nyt ollaan murun kanssa parina kesänä myös retkeilty yhdessä Jyväskylään. Tähän samaan hengen vetoon on vielä sanottava, että itselle on osunut aina huiput ale myynnit ko. kaupungissa, ja myöskään tämä kerta ei tehnyt poikkeusta vaan löytöjä tuli tehtyä! :-) 
Mutta, sitten itse asiaan. 

Muistelin lukeneeni ihanan Jennan blogista joskus Jyväskylässä sijaitsevasta kahvilasta, mutta siihen asti se muistini vaan kantoikin. Kysäisin sitten tarkemmin Jennalta asiasta, ja sainkin muistilleni vahvistusta, ja kahvilaksi paljastui upea Paahtimo Papu. Osoite laitettiin ylös ennen matkaa, jotta pääsisimme testaamaan tämän kahvilan. 

Olemme molemmat viihtyneet viimeaikoina entistä enemmän erilaisissa kahviloissa, ja uusia kahviloita on aina mukava päästä testaamaan // kurkkaamaan. 

Ketjukahvilat ovat tulleet jo kovin tutuiksi, joten tälläiset persoonalliset kahvilat ovat alkaneet viehättämään entistä enemmän.  
Ensin kierreltiin kauppoja, välillä poikettiin syömään erittäin hyvässä kiinalaisessa ravintolassa, ( Kiitos E hyvästä vinkistä <3 ) vielä muutama kauppa ja lopuksi istahdettiin kaikessa rauhassa kahville

( Kuinka hyvää se siinä vaiheessa tekikään! ) 
Jo monta askelta ennen ulko-ovea alkoi tuoksumaan ihana kahvin tuoksu, joka houkutteli sisään. Sisään päästyä riitti ihasteltavaa, silmäni osuivat ihaniin vanhoihin eripari tuoleihin, ja mihin vain päänsä käänsi niin katseltavaa löytyi. 

Tovin mietittyämme teimme tilauksen. Otin itse kaakaon ( kuinka saisin sen tuoksun ruudun toiselle puolen myös! ) ja muru tilasi Latte Macchiaton. 

Pian herkulliset kuumat juomat kannettiin meille pöytään ja oli aika herkutella ja rentoutua. 
Molemmat olimme oikein tyytyväisiä tähän käyntiin, ja on varma juttu että ensi kesänä viimeistään palataan paikalle! 

Kotiin viemisiksi napattiin vielä murulle herkullisen tuoksuista kahvia, josta nyt kelpaa keitellä ja muistella tätä ihanaa kahvilaa! :-) 


12 kommenttia:

 1. Oikein mukavan näköinen kahvila ja ihanaa, kun olette reissanneet! Mä täällä pohdiskelen mitä kaikkea minin kanssa meinataan tehdä ;) TJ2. .JEE!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan ihana kahvila, mukavan erilainen ja tahtoo mennä takaisin :-)

   Toivottavasti keksitte, ja varmasti keksittekin mukavia juttuja lomalla yhdessä :-) Ihanaa lomaa! <3

   Poista
 2. Jes, mahtavaa! KIva, että suositus meni nappiin. Me istuttiin samoilla paikoilla viimeksi, kuin tekin. :) Se ahvin tuoksu Pavussa on hajuaistia hivelevää ja juuri jauhoinkin ja tein aeropressillä Pavun Guatemalapavuista aamuaffet. Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan vielä sinne tästä vinkistä! <3 Uusiksihan tuonne tahtoo! :-)

   Ja tuo on totta mitä kirjoitit, se kun tuoksu tuli jo monta askelta ennen kahvilaa, ja kuljetti oikein sisään :-) Aivan mahtava juttu! :-)

   Samaa kahvia ostettiin mukaan niin sinun kun myyjän suosituksesta :-)

   Kiitos Jenna, ja mukavia aurinkoisia päiviä! <3

   Poista
 3. Ihanan näköinen paikka <3 tuolla aivan varmasti viihtyy. Voi, ihanuus näitä kesä(loma)päiviä, niissä on vaan se jokin <3 Nauttikaa siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä todella hurmaava ja persoonallinen :-) Ihastuin kovasti! :-) <3

   Onhan näissä aivan oma tunnelmansa, joita on sitten mukava muistella, ja näistä hetkistä otetaan kaikki ilo irti :-) <3

   Aurinkoista viikkoa! <3

   Poista
 4. Kiitos vinkistä - täytyy poiketa seuraavalla kerralla <3

  VastaaPoista
 5. Pitäiskö poiketa kun mennään nuoremman pojan luo kyläilemään ??

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä ihanan kotoisalta kahvilalta ja herkulliset juomat varmasti! Mukavaa päivää! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...