keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Hurmaava PärnuReilut pari viikkoa sitten reissattiin syyslomalla hurmaavaan Pärnuuseen. Ensi lumi oli satanut juuri niin kotona, kuin myös Pärnussa maahan, ja tunnelma oli ihanan talvinen. Säätiedoista oltiin tutkailtu, että reissupäiville oli luvattu täyttä aurinkoa, ja hyvin säätieto paikkansa pitikin. Aurinkoa todella saimme ihastella kaiken muun lisäksi! :-) 

Matka taittui parissa tunnissa laivalla Tallinnaan, ja siitä matka jatkui bussissa körötellen kohti Pärnuuta. Matkalla hipsi vielä lunta sataen, ja uusia maisemia oli mukava katsella. Itse kiinnitän nykyään enemmän ja enemmän huomiota erilaisiin taloihin ja mm. näitä matkalla kovasti ihastelin. 

Hotellimme Strand Spa oli hyvä valinta näin ensi kertalaisille. Meren rannalle oli vain kivenheiton matka, ja keskustaan parin kilometrin matka. Hotellin valinta on kuitenkin joka kerta reissuun lähtiessä oma juttunsa, varsinkin siis uuteen kohteeseen. 

Lähdimme reissuun torstai aamuna aikaisin, ja palasimme sunnuntai iltana. Tämä oli mielestämme oikein oiva pituus tälläiselle reissulle. Ehdittiin nähdä kuitenkin sopivasti kaupunkia, nauttia ulkoilmasta ja merenrannan kauneudesta ( myös näin talvella! ), rentoutua hieronnoissa, herkutella ja viettää laatuaikaa loistavassa seurassa! <3 

Matkasta on aivan ihanat muistot mielessä, joita olen useana päivänä muistellut, ja palannut kuviin. Hurmaannuin täysin kauniiseen Pärnuuseen, ja siihen tunnelmaan. Pärnussa riittää puistoja vaikka kuinka paljon, ihania vanhoja taloja, merenrantaa, viehättäviä ravintoloita... oi! 

Lauantai aamupäivästä käveltiin merenrantaa pitkin, ja kuinka kauniit muistot piirtyivät silmiin. Aurinko lämmitti aukealla kohdalla uskomattomalla voimalla, puhdas lumi narskui jalkojen alla, raikas ilma tuoksui nenässä ja loma tunnelma oli parhaimmillaan! 

Kiitos ihanat matkatoverit! ♥♥

Matkassa mukana: Ikaalisten matkatoimisto

10 kommenttia:

 1. Pärnussa olisi ihana vierailla! Kauniita talvisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa laittaa korvan taakse :-) Paikka kyllä hurmasi, ja mukava olisi mennä uudestaankin :-) Kesällä myös varmasti aivan omiaan :-)

   Kiitos kaunis Jenna! <3

   Poista
 2. Pärnu on ihana paikka. Useampana kesänä olemme siellä käyneet, mutta en koskaan talvella. Ihania ja kauniita talvisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, viehättävä! :-) Ihastuin kyllä paikkaan! :-) Uskon, että kesällä on varmasti todella upea paikka! :-)

   Kiitos kovasti! :-)

   Poista
 3. Kauniita kuvia, mä olen käynyt kesällä Pärnussa. On todella kaunis kaupunki.

  VastaaPoista
 4. Itse olen käynyt tuolla yhtenä kesänä ihan vaan pikaisesti rannalla, kun oltiin muuten reissaamassa ja kaunista oli silloinkin. Hyvältä näyttää näköjään myös talvella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ranta on varmasti mitä hurmaavin kesällä :-) Nytkin kun kävelimme rannalla pitkälti ja oli todella kaunis talvipäivä niin kuinka ihana olikaan :-)

   Poista
 5. Kauniit talviset kuvat <3 Itse en ole tuolla käynyt mutta näyttää kauniilta paikalta. Tunnelmallista torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! <3

   Voin suositella, jos yhtään matkailukuume polttelee :-) Oli kyllä ihana paikka <3

   Kiitos Janina, iloista iltaa sinne! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...