maanantai 28. marraskuuta 2016

Joulu inspistäHuomenta tähän marraskuiseen aamuun! 

Marraskuu vetelee viimeisiään, enää muutama päivä jäljellä kunnes käännetään kalenteri vuoden yhdelle ihanimmalle // juhlavimmalle kuukaudelle. Täällä on ainakin yksi innokas odottaja, ja veikkaan että siellä ruudun toisella puolen löytyy aika monta kohtalotoveria! :-) 
Marraskuun alussa joulutti kovasti, ja itseä piti hieman jarrutellakin asiassa. No mitä vielä, kaunis lumipeite satoi maahan joka toi joulun tuntua entisestään lisää. Nyt on maa jälleen mustana, ja hiukan joulufiilis hävisi myös lumien myötä, mutta kokonaan se ei ole hävinnyt. 

Olen ostanut pari joululehteä, ja ne ovatkin odottaneet hyvän tovin kunnes vasta viikonloppuna oli kunnolla aikaa paneutua niihin. Inspis kärpänen iski kovasti, ja jatkoin netistä inspiksen hakemista ja pian löysinkin itseni Esprit home puolelta kurkkimasta mitä ihanuuksia sinne on tullut. 
Yllätyin vallan kuinka silmäni iski kultaisiin yksityiskohtiin. Blogiani pitempään seuranneet tietääkin, että aika vannoutunut hopean ystävä olen, mutta tottahan toki vaihtelu virkistää. 

Tähdet ovat myös alkaneet uudelleen kiehtoa, kun aikanaan niistä sain yliannostuksen. Joten tuollainen valkokultainen tähtityyny voisi hyvinkin koristaa meidän kodissa tänä jouluna! :-) Vielä tovi sitten olisin sanonut jotain aivan muuta...
Kattaus joka on yhtä lempipuuhaani, olen jo hiukan luonnostellut mielessä joulua silmällä pitäen. Kattaus ideoita on kuitenkin aina yhtä mukava katsella, niihin ei varmasti ikinä kyllästy! :-) 

Uskoisin, että tänä(kin) vuonna luonnonaarteet tulevat olemaan osa kattausta, ne tuovat lämpöä, rouheutta ja tunnelmaa kattaukseen. 

Joko siellä ollaan joulutunnelmissa? 

Kuvat: Esprit

12 kommenttia:

 1. Jep! ;) Kivoja ideoita on Espritilläkin sisustuspuolella.

  VastaaPoista
 2. Joulu siellä, joulu täällä ja kaikkialla :))! Mä en ihan vielä oo tunnelmissa, paitsi ostin eilen yhden jouluisen tähtivalosarjan! Ehkä mä vähän oon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä on jo ihan täysi joulu päällä kaikissa kaupoissa jne :-) Ja on kyllä itselläkin joulutunnelmaa kovasti! :-) Kyllä se varmasti sinnekin kunnolla tulee :-)

   Poista
 3. Joulu on täällä jo kovasti mielessä. Juuri sain kortit kirjoitettua ja lahjatkin on jo aika hyvin hankittu, vain paketointi puuttuu.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava juttu, niin on täälläkin :-) Joulujuttuja paljon mielessä! :-)

   Siellähän on asiat jo hyvässä mallissa :-) Itse parhaillaan odottelen, että kortit varmasti saapuu pian! :-)
   Paketointi onkin sitten kivaa puuhaa! :-)

   Kiitos paljon, ja iloista päivää! <3

   Poista
 4. Upeat inspiskuvat! <3 Täällä on ihan hirmuisesti taas lunta, joten joulufiilis on kor-ke-al-la! :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole aika pirteitä ja jokin hauska juju! :-) Kulta myös ihastutti kummasti! :-)

   Oi että, tänne voisi lähettää lumilähetyksen! :-)

   Kiitos, ja samoin! <3

   Poista
 5. Kyllä toi jouluinspis näyttää yhdellä jos toisellakin nousta.
  Niin mäkin luulin että hukassa se oli, onneksi ei ollut.

  VastaaPoista
 6. Hienot jouluinspikset. Kulta tai messinki tuli meidänkin jouluun viime vuonna ja taitaa olla tänäkin vuonna. Servetit olen jo ostanut joulukattausta varten :) Innolla odotan joulukuuta minäkin, silloin saa ihan luvan
  kanssa jouluttaa niin paljon kun huvitta :)

  Ihanaa myöhäisiltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo olivat kyllä pirtsakoita, ja mukavaa vaihtelua :-)

   Muistankin, että teillä oli kultaa, se näytti oikein kauniilta! :-) Ja se tottavie jollakin tapaa nyt ihastuttaa itseä myös :-)

   Nyt joulutetaan! <3

   Kiitos, ja iloista päivää! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...