lauantai 16. syyskuuta 2017

Messuilua





Terveisiä Habitare messuilta! 

Eilinen oli kovin odotettu päivä. Parin vuoden tauon jälkeen pääsin kun pääsinkin tämän vuoden Habitare messuille! Lipunkin satuin voittamaan ihanan Jennin blogista! <3 Kiitos tästä vieläkin! <3

Yllä olevat kuvat ovat uudistetun Annon // Hobby Hallin osastoilta. Tämä olikin ensimmäinen osasto johon tuli suunnattua, ja suurin odotus oli viimein palkittu! 
Uudistettu Anno oli kaiken odotuksen arvoinen, ja kuinka iloinen asia onkaan että olemme saaneet tämän varmasti todella monen mieleen olevan sisustus merkin takaisin! 

Monet vanhemmat blogin lukijat saattavatkin muistaa, että Anno on ollut itselle todella mieleinen, ja Annon tuotteita onkin blogissa // instan puolella näkynyt kovasti kautta aikain. 





Stockmannin osasto oli myös itselle kovasti mieleen. Tälläkin osastolla tuli vietettyä tovi jos toinenkin. Eniten tuli katseltua yllättäen ihania pellavaisia tuotteita, johon viime aikoina on tullut ihastuttua kokoajan enemmän ja enemmän. 





Yksi listalla ollut ja odotettu osasto oli myös yhteistyökumppaninani toiminut viehättävä Werannas!
Katselin pitkään nuita ihania huopatossuja joita oli muuten hyvässä messutarjouksessa tällä hetkellä! Täytyykin kaivella kaapista omat vaaleanpunaiset ihanuudet nyt kun on jälleen kylmät ilmat palanneet. 

Täältä kotiutuikin jotakin ihanan tuoksuista, josta itseasiassa jo eilen vilahti instan puolella kuvaa... 




Papershop, Asun lehden sekä Luhta Home:n osastot olivat myös ehdottomia listalla olleita osastoja. 

Kamera roikkui kaulassa, ja muistikortille tuli talletettua paljon inspiraatiota. Loppumatkasta tosin laitoin kameran laukkuun, ja keskityin vaan ihastelemaan ilman kameraa. 

Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut messupäivä! Voin lämpimästi suositella, jos viikonlopulle on koloa aikataulussa! Kannattaa lähteä messuilemaan! :)

8 kommenttia:

  1. Ihania messutunnelmia sielläkin kuvattu! Harmittaa oikein, etten ehtinyt messuille toista kertaa, sillä nähtävää olisi jäänyt kivasti toiseenkin visiittiin. :)

    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3

      Kyllä vaan, nähtävää olisi ollut vaikka ja kuinka! :) Kyllä siellä olisi saanut enemmänkin aikaa kulumaan :)

      Mukavaa alkuviikkoa ja parantumista! <3

      Poista
  2. Ihana anno 💗 Tätä on odotettu, kurkkasin jo nettikauppaan ja löytyi vaikka mitä ihanaa jota voisi kotiuttaa 😍 Tunnelmallista iltaa 🍂✨💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anno on <3 Aivan huippua kun saimme tämän merkin takaisin! :)

      Kiitos, ja iloista uutta syysviikkoa! <3

      Poista
  3. Anno oli kyllä niin paras osasto tällä kertaa! Loved it :)

    VastaaPoista
  4. Samoihin esittelypisteisiin ollan näköjään kiinnitetty huomiomme! Annon ja Stockmannin pisteet olivat kyllä todella näyttäviä...ja mun oli pakko napata mukaan pari pellavapyyhettä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo olivat kyllä ehdottomat lempparit 💖

      Ne pyyhkeet olivat tosi ihania... 😍

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...