tiistai 29. toukokuuta 2018

T o u k o k u u



Toukokuu vetelee viimeisiään, muutama päivä jäljellä ennen kun "virallisesti" voi ottaa vastaan kesän. Niin hassua kun se tosin on, että toukokuu on ollut historian lämpimin, kun taas kesäkuun alusta on luvattu jopa ihmeen kylmää! 

Itselle kylmyys on ihan tervetullutta, en laita ollenkaan pahakseni vaikka hetken olisikin kylmempää. Sanoisin, että oikein mielellänikin otan kylmemmät ilmat vastaan!  Sitten on taas mukava nauttia lämmöstä. 

Toukokuusta siis luonnollisesti jää varmasti päällimmäisenä mieleen lämpö, aurinko ja kauniit ilmat. Uskoisin, että tämä toukokuu tullaan muistamaan pitkään. 

Toukokuuhun on mahtunut myös hyvin paljon ( vaaleanpunaisia ) kukkia. Kirsikankukkia ihasteltiin täällä, ja maljakossa on näkynyt niin rakkaita Pioneja kun upeita leikko Hortensiaakin. Toukokuussakaan ei unohdettu itselle niin rakkaita oksia, ja omenankukkia on tuoksuteltu ja ihasteltukin useampaan otteeseen. 

Kaikenkaikkiaan on mukava toukokuu takana, ja arvokkaita muistoja tästä kuusta. Joten hymy huulilla käännetään kalenteria ja aloitellaan sitä virallista kesää! :) 

4 kommenttia:

  1. Ihana toukokuu meillä takana, aurinkoa ja lämpöä. Ja, nuo kuvasi ovat ihanan herkät. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa alkavaa kesää

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...