tiistai 26. maaliskuuta 2019

Uusi viikko edessäJälleen uusi viikko edessä, ja mitä vielä. Maaliskuun viimeistä viikkoa jo viedään. Eihän tässä voi jälleen kuin ihmetellä, että mihin tämäkin kuukausi on mennyt. Voi ajankulu! 

Toki tätä kuukautta on nopeuttanut liki kahden viikon talviloma ( ja lomahan aina sujahtaa ohi ennen kun huomaakaan... ), joten ehkäpä tämä kuukausi ainakin osaltaan tuntuu mennen ohitse aivan kuin huomaamatta. 

Mietinpä myös, että vuodestakin alkaa olla ensimmäinen neljännes samalla taputeltu! Kesä lähestyy kovaa vauhtia... ja onneksi sen jälkeen syksy... ( niin... syysihmisen ajatuksia... :D ) 

Lumet ovat saaneet selvästi viime päivinä kyytiä, kiitos kauniin auringonpaisteen. Tässä vaiheessa onkin ollut aika alkaa miettiä vaatteiden kevennystä, ja iik, ihanaa kun tennarit saa kaivaa esille talven jälkeen! Tästä tykkään! 

Eipä sillä, että löysin marraskuulla aivan ihanat talvikengät ( jotka olleet enemmän kun kovassa käytössä! ), ja niistä ei kyllä niin vaan luopuisi, mutta aina tulee uusi talvi. 

Hiukan on myös pitänyt vaatteita päivitellä muutenkin, ja mm. alkavilta hulluilta päiviltäkin olisi muutama tärppi tiedossa. 

Tämän kaiken voisi varmasti sitoa niin, että kuinka ihanaa aikaa on aina tämä hetki kun vuodenaika vaihtuu seuraavaan, se kaikki uusi edessä. 

Postauksen kuvat eivät nyt varsinaisesti liity tekstiin milläänlailla ( jos ei uutta ihanaa huivia lasketa mukaan! ). Halusin kuitenkin ikuistaa muistoksi tuon ihanan keväisen kimpun jonka sain talviloman alkajaisiksi, ja joka oli muuten uskomattoman kestävä! <3 Tämä kimppu pääsikin moniin kuviin, ja nyt on myös muistona täällä. 

Näiden kuvien myötä toivottelenkin ihanaa viikkoa kaikille! <3
12 kommenttia:

 1. Aivan ihana kimppu onkin <3 Ja huivin sävy on juuri sopivan keväinen :)
  Aurinkoa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana kovasti! <3 Tällä kimpulla on niin tarinansa, ja varmasti jää pitkäksi aikaa mieleen <3

   Iloista loman alkua sinne! <3

   Poista
 2. Upea kimppu <3 Niin ihanat värit. Samaa minäkin alkuviikosta ihmettelin että miten ollaankin jo maaliskuun viimeisessä viikossa. Alkutalvi meni jotenkin mielestäni niin hitaasti, mutta maaliskuu suorastaan lennokkaasti.

  Aurinkoista viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle ihana! <3

   Todella nopeasti meni kuukausi, vaikka maaliskuu on helmikuun jälkeen pitkä kuu. Näin vaan on jo aloitettu huhtikuuta aurinkoisissa merkeissä! :)

   Kiitos ja iloista viikonloppua! <3

   Poista
 3. Noista kukista tuli hyvä, ja oikein keväinen, mieli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka ihana kuulla! <3 Kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Poista
 4. Totta, on rikkaus nämä meidän neljä vuodenaikaamme, aina on jotain uutta odotettavaa. Tänään on todella kaunis ja aurinkoinen ilma, ajattelinkin lähteä töistä hieman aikaisemmin, jospa ehtisi kaupungilla käymään ja ulkoilemaan.
  Aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan loistavasti kirjoitettu! <3 Ehdottomasti kaikki vuodenajat ovat rikkaus, ja kaikissa on kuitenkin varmasti meille kaikille se jokin juttu. Joku nousee vaan enemmän suosikiksi kun toinen, ja sehän on luonnollista :)

   Kiitos suuresti ja iloista viikonloppua Kaisa! <3

   Poista
 5. Aivan ihana kimppu! Voi kun itse täällä odotan sitä hetkeä, että saan hääkimpun käteeni. Siitäkin tulee varmasti ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3

   Se hetki onkin todella ainutlaatuinen, voi kuinka ihanan jännittäviä hetkiä siellä edessä! :) <3

   Poista
 6. Voi kun kaunis kimppu ja huivi <3 Täälläkin kovin kevättä/kesää odotellaan, ja tennarit on päässeet jo jalkaan, jei! Itsekkin löysin alesta ensi talveen uudet talvikengät, mutta en ole niitä vielä korkannut käyttöön. :D Kovasti myös haikailen vaaleanpunaista huivia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti! <3

   Tennarit on kyllä ihana kaivaa esiin talven jälkeen, siitä ei pääse mihinkään! :) Vaikka täällä ollaankin enemmän syys ja talviihmisiä niin tää kevät vielä näin on ihanaa aikaa :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...