tiistai 10. syyskuuta 2019

Syksyn juttujaTäällä on kovasti odotettu ilmojen viilenemistä, ja ( jopa! ) niitä syksyn sateita. Ilmat ovat kuitenkin olleet yllättävänkin lämpimiä tähän syyskuun alkuun, mutta eiköhän ne säät pikkuhiljaa lähde syksyisempään suuntaan menemään. 

Oi, ne ihanat kirpakat aamut, olette kyllä niin tervetulleet! 

Muutamana päivänä kun on ollut hiukan synkempää, niin olen kaivanut kynttilöitä esiin, ja kuinka onnellinen tunnelma onkaan tullut, kun on saanut sytytellä kynttilöitä kotiin tunnelmaa luomaan. Tästäpä tulikin mieleen, että kynttilävarasto kaipaa täydennystä, joten se täytyykin laittaa tämän viikon muistilistalle! 

Jos koti on pikkuhiljaa alkanut pukeutua syksyn tunnelmaan, niin myös omaa vaatekaappia olen käynyt parin viime viikon aikana ahkerasti läpi. 

Kaapista lähti iso määrä myyntiin, että kierrätykseen, ja uusia vaatteita on pikkuhiljaa alkanut kaappiin löytymään, joten senkin puolesta syksy ja kylmemmät ilmat ovat oikein tervetulleet. Olenkin muuten ihan innoissani päivittänyt vaatekaappia, selvästi syksy on siihen(kin) itselleni oivaa aikaa! :) 

Viikonlopulle on luvassa varmasti kovasti inspiraatiota, koska Habitare messut alkavat. Instan puolella oli käynnissä lippuarvonta, ja kiitos vielä tätäkin kautta osallistuneille! <3 Liput ovat nyt arvottu, ja nyt vaan katse kohti messuja! 

Messuja sekä viikonloppua  ennen olisi kuitenkin pari työpäivää edessä, joten arki ensin, ja sitten kohti mukavaa viikonloppua! :) 

Iloa tähän syyskuiseen viikkoon kaikille! <3
8 kommenttia:

 1. Täällä on myöskin pikkuhiljaa hieman fiilistelty syksyä, laitettu villasukat jalkaan ja takkaan tuli.
  Ja, Habitare olisi tarkoitus itselläkin mennä. Saa nähdä tarttuuko sieltä jotain uttaa inpiraatiota myös syksyiseen kotiin!
  Aurinkoista syyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa niin hyvälle! :) Tuollaiset hetket arjen keskellä on sitä parhautta! :) <3

   Toivottavasti sinulla oli myös mukavat messut, itse ainakin olin kovin tyytyväinen :)

   Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Hei, ensi kertaa täällä - näyttää kivalta. Ja samanmieliseltä :) Täällä intoillaan syksystä myös (vaikka juuri tultiinkin Ruissalosta uimasta). Kaappeja siivotaan, naulakot päivitetään ja tunnelmaa vaihdetaan.
  Tervetuloa syksy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Celia! :) Ja tervetuloa blogiini, mukava että löysit paikalle! :)

   Mahtava kuulla, että sielläkin syksystä nautitaan! :) Itse kun jaksan syksyä hehkuttaa, ja kovastikin :)

   Olen samaa mieltä, tervetuloa syksy! :)

   Poista
 3. Hei, odotan myös syksyisiä päiviä. Tavaroita ja vaatteita on täällä kierrätetty ahkerasti. Kiva, kun tavarat löytävät uuden omistajan ja tulevat käyttöön. Eilen pesin kaikki tennarit ja kaivoin kaapin perukoilta nilkkureita. Vihdoinkin saa kaikki neuleet käyttöön ja niiden kanssa saapikkaat. Jes! Kynttilöitä olen poltellut maltillisesti, vaikka monena iltana on tehnyt mieli sytyttää olkkariin enemmänkin kynttilöitä. Ihanan tunnelmallista syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtava kuulla! :) Kyllä meitä syys ihmisiä myös löytyy loppujenlopuksi paljonkin! :)

   Kierrätys on ehdottomasti loisto juttu. Sanonta: toisen roska on toisen aarre, on minusta aivan äärettömän loistava! :) Näin se usein juuri nimittäin on :)

   Kiitos kovasti, ja iloisia syyspäiviä! <3

   Poista
 4. Syksy on kyllä ihanaa, vaikka keväästä jotenkin innostun enemmän kuin syksystä. Kynttilät luovat niin kaunista tunnelmaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Nyt alkaakin olemaan aivan paras aika kynttilöille, illat ovat jo mukavan pimeitä, ja tunnelmaa kaipaa :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...