maanantai 27. tammikuuta 2020

KirsikanoksiaHuomenet maanantaihin, ja iloista tammikuun viimeistä viikkoa! :) 

Niin se tammikuu vetelee viimeisiään, ja lumesta ei ole etelessä edelleen tietoakaan! Jestas sentään! Eilen aamulla aikaisin herätessä lunta oli tullut yön aikana, ja olinkin sangen iloinen tästä, koska edessä oli mukava ulkoiluretki. En sitten ollut uskoa silmiä parin tunnin päästä uudelleen katsoessani ulos, nimittäin kaikki oli sulanut pois! Se jälleen siitä talvesta! Allekirjoittanut pitää silti edelleen toivoa yllä, että sitä lunta vielä tulisi tälle talvea :) 

Vuodenajasta toiseen siirtyminen tarkoittaa itselle myös kukkien osalta vuodenaikojen muutosta. Kuinka ihana onkaan aina odottaa kuhunkin aikaan sopivia kukkia, joita ei sitten ( välttämättä ) muuten saa. 

Kun kalenterista käännetään uuden vuoden puolelle, niin alan pian odottamaan ihan ehdottomasti lemppari kukkaani: helmililjaa! Tänä vuonna bongasinki poikkeuksellisen aikaisin ekat yksilöt, ja ne todella on ilahduttanut päiviä jo kovasti. 
Talveen itsellä kuuluu myös ehdottomasti erilaiset oksat, ensin kirsikanoksat, ja niitä seuraa magnolian oksat. Rakastan näitä oksia maljakossa yli kaiken! Niin ihania. 

Ensimmäiset oksatkin ( itseasiassa molemmat ) yllämainitut bongasin myös jo viikko sitten Helsingin reissulla kukkakaupasta. En voinut vastustaa, vaan kumpiakin lähti mukaan. Kirsikanoksat ovat lähteneet mukavasti aukeamaan, mutta magnoliaa hieman epäilen, että ahkerasta veden vaihdosta huolimatta se tuskin tulee nyt aukemaan. On kuitenkin hyvässä kunnossa, joten saanee vielä ilahduttaa maljakossa sekin. 

Tälläisissä tunnelmissa aloitetaan tätä uutta viikkoa, ja vapaiden jälkeen yritetään taas päästä työrytmiin kiinni! 
P.S. Ihana tehdä päivitys, lunta nimittäin on tupruttanut yöstä alkaen, ja maa on niin valkoinen ja kaunis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...