keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Pilkahduksia + arvontojen voittajiaReipasta keskiviikko huomenta! 

Täytyy kyllä myöntää, että hetki piti miettiä mikä päivä onkaan kyseessä! Vaikka vuorotyötä teen, ja pyhät on arkea ja arjet välillä pyhää, niin kyllä välillä silti menee niin päivissä sekaisin todella! 

Mukavat vapaapäivät takana uudenvuoden jälkeen, ja arkeen astuttu. Tuli käytyä alennusmyynneillä, ulkoiltua, katsottua leffoja, siivottua joulua pois, saatiin vieraita, ja vietettiin aikaa rauhallisesti kotona. Mukavia muistoja siis kaikin puolin. 

Ajattelin, että joulu saa lähteä sitä mukaa kun hyvältä tuntuu. Kaiken ei tarvitse kerralla siivoutua pois missään nimessä, vielä on kuitenkin mukava tunnelmoidakin. Suurin osa toki siis lähti, ja kuusi varmasti suurimpana. Hetken se tuntuu aina suurelta muutokselta, mutta sitten pian kuitenkin on kevyt ja raikas olo kun silmä taas tottuu kuusen poissaoloon. Tämä on siis varmasti ensimmäinen pilkahdus keväästä. 

Pilkahdus taisi olla myös sunnuntai-maanantai yönä satanut lumi. Lunta kuitenkin tuli ihan mukavasti tänne eteläänkin, ja tämä olikin ihana yllätys maanantai aamun ulkoilulle. Kuinka ihana olikaan ulkoilla kun lumi narskui jalkojen alla. Sateet kuitenkin veivät lunta yhtä nopeasti kun se tulikin. Eli odotetaan jälleen sitä uutta talvea! :D

Joulun jälkeen on ollut hieman työn takana saada kunnon kaunista leikkokimppua, täytyy sanoa että olen muutamatkin (kukka)kaupat kiertänyt! Onneksi kuitenkin viimein onnisti, ja perjantain vapaapäivällä sain kiikuttaa kotiin kauniin kimpun. Kimpussa myös pilkahdus kevättä, nimittäin vaaleanpunainen väri alkaa ottamaan joulun jälkeen sijaansa :) 

****    ****    ****    ****

Tähän loppuun vielä adventtikalenterin arvonnan voittajia. Josko tämä kierros toisi jo tulosta :)

* Marimekon maljakko arvonta suoritettu uudelleen, ja voittajaksi nousi: nro 62, jolla kirjoitteli Kaisa, onnittelut! <3 

* Muurlan arvonta suoritettu myös uudelleen, ja voittajaksi nousi: nro 17, jolla kirjoitteli Suvi, onnittelut <3

Laitelkaa s.postia niin palkinnot saa matkaan :) 

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana kimppu onkin, pitäisi itsekin metsästää jostain jaloleinikkejä, kun ne niin kuuluvat tähän vuodenaikaan. :)
  Toivottavasti saatte pian lunta lisää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3
   Jaloleinikit todella ovat kyllä aivan hurmaavia, niitä alkaa niin odottelemaan joulun jälkeen viimeistään saapuvaksi :)
   Toivotaan että lunta tosiaan tulisi, niin hassulta tuntuu kävellä lenkkareissa keskellä tammikuuta! :D

   Poista
 2. Leikkookukat ovat aina niin ihania ja arjen pelastajia. ;) Voipi siivuksen jättää jonain viikkona hieman vähäisemmälle kun ostaa ihanan viikonloppukimpun. :) Niin taidan tehdä tänään!

  Ja, oi mikä ihana yllätys täällä blogissasi olikaan. Voitto osui minulle! Laitoinkin sinulle jo postia tulemaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka hyvin sanottu, todella, arjen piristäjiä! :) Itselläkin on jo aivan vakiintunut tapa ostaa vapaapäivän kukat, siivota koti, ja siitä saa vapaa sitten alkaa :)

   Onnea vielä voitosta <3

   Poista
 3. Onnea Kaisalle blogiarvonnan johdosta!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...