keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Diy-Vinkki: ( Pääsiäis ) oksat

 


Bongasin viikonloppuna Meillä kotona sivustolta todella hauskan näköisen askartelu vinkin. Tämä oli sarjassamme niitä juttuja, joita olisi pitänyt päästä hetinyt toteuttamaan. :) 

Koska aurinkokin paistoi aivan upeasti sunnuntaina, niin toki hyödynsin lenkin sitten oksien haulle, että olisin edes vähän lähempänä tätä projektia :D Täytyy sanoa tässä vaiheessa, että en ole varmasti niin innoissaan ennen oksia ollutkaan hakemassa! 

Maanantaina sitten kun muutenkin suuntasin asioille, niin kävin samalla sitten hakemassa loput tarvikkeet tähän projektiin: mm. kuumaliimapistoolin, jota en ole ennen käyttänyt, ja mietin mitähän siitäkin mahtaa tulla! Alkuperäisessä ohjeessa: ( klick ) oksat ovat myös maalattu ja koristeet ovat huomattavasti värikkäämpiä kuin mitä itse valitsin oksiin. Oksien maalaamista alkuun itseasiassa mietin itsekin, mutta päädyin sitten kuitenkin siihen, että saa olla ihan luonnolliset :) 

Kovasti mietin, että ihanko oikeasti nuo huopapallerot pysyisi oksissa kiinni, ja tämän takia meinasin jättää koko projektin tekemättä. 

Mutta tosiaan kun itsellä ei ollut kokemusta kuumaliimasta aikaisemmin, niin en tiennyt että se onkin äärettömän kätevää ja pitävää ainetta, joten ei mitään hätää etteikö nuo pysyisi! Itse innoistuin ( sanoinko tämän jo?! :D ) oksista kovastikin, ja mielestäni nämä sopivat ihan esillä olevaksi muulloinkin kun pääsiäisenä. Ihan pirtsakka lopputulos kun on :) 

Tarvitset: 

- oksia

- kuumaliimaa

- huopapalloja (mm. sinelli, sostrene grene löytyy loistavia! )

- (maalia) jos maalaat oksat 


Nämä olivat vielä nopeat tehdäkin, joten ei kun askartelemaan! :) 

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä!
  Ritva

  VastaaPoista
 2. Ihanat pääsiäisoksat! Luonnonväriset oksat ovat myös minusta sievät sellaisenaan. Alkuperäisen ohjeen värikkäät pallerot ovat pirteät ja leikkisät. Sinun tekemäsi oksat ovat hillityt ja tyylikkäät <3 Kiitos askarteluvinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Tarja! :) <3

   Voisin ihan täysin yhtyä sanoihisi, juurikin näin se on, värikkäätkin ovat omalla tavallaan oikein ihanat ja sopivat varmasti myös moneen paikkaan :)

   Eipä kestä! :) Mukava jos oli vinkiksi :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...