lauantai 9. huhtikuuta 2022

Kierros kevätmessuilla

 


Messupäivä vietetty eilen onnellisesti loistavassa seurassa ihastellen kukkia, istutuksia, kalusteita, terasseja, hyvää ruokaa ja mielenkiintoisia luentoja kuunnellen! Täytyy sanoa, että vieläkin on aikaslailla sanaton olo tuosta kaikesta näkemästä ja kokemasta, koska niin pitkä aika ollut tässä välissä, että messuja ei ole järjestetty, joten kaiken odotuksen arvoiset nämä kyllä olivat! :) 

Kamerakin tahtoi hieman välillä unohtua matkasta, vaikka kaulalla kiikkuikin, koska oli vaan niin mahtava katsella kaikkea mitä upeaa ympärillä oli, ja toinen toistaan hienompia osastoja rakennettu. 

Nyt saa kuvat kertoa enemmän kun tuhat sanaa, ja samaan syssyyn voin ehdottomasti suositella messuille menoa vielä tänään, tai huomenna! :) Tässä muutamia omia suosikkeja kevätmessuilta 2022. Toivottavasti tästä pienestä virtuaali messukierroksesta oli iloa myös teille, jos et pääse paikalle, tai kipinä, että viikonloppuun ottaa aikaa mukavalle messukierrokselle! :) Messuilla on aina oma tunnelmansa, ja aina sieltä tarttuu erilaisia uusia oivalluksia ja ideoita mukaan. Ja itselle yksi tärkeä asia: se mahtava tunnelma mikä messuilla on, ilosia ja hymyileviä ihmisiä, valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin! :) 


Mukavaa viikonloppua ja kiitos kovasti Messukeskus upeista messuista! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...