lauantai 7. toukokuuta 2022

Omenankukkia

 


Voi kuinka ihanan lämmin päivä eilen olikaan pitkästä aikaa! Tämä lämpö vielä onkin oikein mieluisa myös allekirjoittaneelle, kun ei kuitenkaan kolkutella hellerajoja lähelläkään vielä. 

Toukokuu on alkanut, ja samalla odotus i h a n i s t a kukkivista puista! Joka vuosi on hieman jännittävää missä vaiheessa puiden kukinta on parhaimmillaan. Usein se on myös kovin nopeasti ohitse, joten jos sitä haluaa ikuistaa on parempi olla melkoisen tarkkana! :) 

Tänä keväänä kukintaa saa ehkä vielä hetken odotella, josko nyt taas viileämpään suuntaan siis mennään. Mutta onneksi makuuhuoneessa kuitenkin jo kukkii ihanat Pentikin Omenankukat




Kuinka moni on jo bongaillut tämän ihanan meneillään olevan kampanjan Citymarketeissa

Ihastuin itse näihin vihreän sävyisiin Pentikin Omenankukka pussilakanoihin heti ne nähtyäni, vaikka vaaleanpunainen kuuluukin lemppariväreihin, mikä on siis toinen sävy näissä pussilakanoissa. Nämä ovat niin raikkaat ja ihanan kevyet, juuri sopivat kesään! 

Pussilakana settejä löytyy niin normaalikokoisena kuin myös tupla leveänä. Sen lisäksi kampanjaan kuuluu ihanat Omenankukka pyyhkeet käsi, että kylpy koossa ja väreinä vihreä ja harmaa. Aika ihanat myös nekin! 

Kuvissa vilahtaa myös tuo ihana Pentikin Soolo torkkupeitto, joka löytyy pyyhkeiden kanssa samoissa väreissä ja saapuu kauppoihin tämän kuun lopulla! 

Eikä tämä ihana kampanja lopu näihin tekstiileihin vielä! Mukana on myös upeita Omenankukka astioita sekä Tyyni maljakko, joka mm. itseäni kovasti maljakoiden suurena ystävänä houkuttelisi. 

Kannattaa kurkata ( tästä ) kaikki kampanjassa olevat tuotteet. Ehkä sieltä löytyy vaikkapa äidille jotain lahjaksi? :) 



Meillä lakanoiden vaihto ajoittuu useinmiten viikonlopulle, joten se homma olisi edessä tänään. Nämä ovatkin tulleet pesusta ja on aika pedata nämä sänkyyn ja odotella ja haaveilla siitä upeasta Omenankukkien loistosta, jonka aika nyt sitten toivottavasti kuitenkin on kohtuu pian. 

Viime vuonna löydettiin aivan huikea paikka kuvailla sitä kaunista loistoa tuosta Helsingin puolelta, joten täytyy myöntää, että odotus on todellakin kova siihen myös jo nyt! :D 

Oikein ihanaa äitienpäivä viikonloppua kaikille ihanille äideille ja äiti hahmoille! <3


* Yhteistyössä: Citymarket

2 kommenttia:

  1. Nuo kuosit on kyllä ihania!Minulla on ollut jo vuosia Pentikin lautakunnat tuosta omenakukasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan, ihanan keväinen // kesäinen ja todella ajaton :) Tästä tulee niin hyvälle mielelle :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...