tiistai 31. toukokuuta 2022

Toukokuun tunnelmia

 


Nyt täytyy kyllä sanoa, että toukokuu on vilahtanut ohitse ja nopeaa. Uskottava se on, että tänään on jo toukokuun viimeinen päivä. Blogin puolelle en kerennyt kun alkukuusta ja se kyllä harmittaa. Muutamia juttuja olisi kirjoitettavaksi, mutta johonkin se aika vaan katoaa niin nopeaa. Toivottavasti kesäkuussa hieman paremmin ehdin myös blogin puolelle jutustelemaan! 

Toukokuuhun on mahtunut paljon kaikenlaista ja elämää on siirtynyt luonnollisesti myös pihan puolelle. Ulkohommia olisikin edessä toivottavasti piakkoin ( hiukan innoissaan odotan ) että päästään toteuttamaan itse, sekä suunniteltu pieni pihan muutostyö ulkopuolisen tekemänä. Vaikka en edelleenkään ole mikään suuri multasormi, niin kaikkea sitä tulee mietittyä ja haluaa laittaa ja kokeilla. Viime viikolla tuli jopa ostettua pihaan pieni oma Kirsikkapuu, joten katsotaan kuinka sen kanssa pärjäillään :) TOUKOKUUSSA:

* Nautittiin mukavista kesäisistäkin lämpötiloista ( juuri sopivista! )

* vietettiin meidän toisen rakkaan karvatassun 11-vuotis päiviä / nimppareita sekä toisen rakkaan karvatassun nimppareita 

* ihasteltiin kirsikkapuiden loistoa!

* ihmeteltiin edelleen kovasti miten sanat kiitos tai vaikkapa huomenta eivät kuulu kaikkien sanavarastoon?! 

* vietettiin äitienpäivää koko perheen voimin

* suunniteltiin pihatöitä ja terassi, että parveke sai ensimmäiset kukat

* pihalle kotiutui oma kirsikkapuu!

* kyläiltiin

* jännitettiin Suomen MM-pelejä kovasti!

* mietittiin sisustusta hieman uusiksi ( ja toteutettukin! ) 

* pyöräiltiin ( sähköpyörä on aivan huippupeli! ) 

* päästiin valmistumis juhliin pitkästä aikaa! Kylläpä siihen toukokuuhun todellakin mahtui monta juttua! Ja varmasti moni mainitsemisen arvoinen asia jäi myös sanomatta, mutta pientä katsausta kuitenkin yllä. :) 

Ostin muuten myös tuon kuvissa vilahtavan pienemmän Kirsikkapensaan hiljattain. Tämä ei ole ihan sellainen kun lähdin oikeasti hakemaan, mutta hieman sinnepäin. Kaikessa rentoudessaan myös tämä on aivan todella symppis. Tämä oli oikeastaan aivan puhdas heräteostos, nimittäin näin netissä parikin jo muutaman vuoden vanhaa blogipostausta, joissa oli sisällä kevät-talvella aivan hurmaavat pienet Kirsikkapuut. Sellaista tosiaan ei juuri ollut tarjolla, mutta tämä oli lähinnä. Ja ihastuin tähän, joten en nyt voinut olla kotiuttamatta tätä sitten.  Tällä hetkellä tämä majailee ulko-oven vieressä, sisäänkäynnillä. Aika näyttää missä tämän paikka sitten voisi tulevaisuudessa lopulta olla. 

Nyt kuitenkin toivottelen mukavaa toukokuun viimeistä päivää ja käännetään pian kalenteri kohti kesää! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...