lauantai 10. syyskuuta 2022

Syksy on täällä!

 


Ihanat syksyn toivotukset tänne bloginkin puolelle! 

Syksy on v i h d o i n täällä! Voi että, kylläpä sitä ehdinkin jo odottaa, vaikka se elokuu tuntuikin todella harvinaisen mukavalta kuukaudelta kuumuudestaan huolimatta, kuten edellisessä postauksessa kirjoittelinkin. 

Syksy on vaan vuodesta toiseen se oma juttuni ja tuntuu että silloin vaan niin moni asia hymyilyttää ja on vaan niin se itselle parhain aika vuodesta touhuta yhtä sun toista. 

Välillä oikein menen ajatuksissa monta monta vuotta taaksepäin ja muistelen kuinka jo tosi nuorenakin odotin syksyn tunnelmaa, se oli jo silloin itselle se juttu. Koska tottakai olisi yhtä luonnollisesta kun elämä menee eteenpäin niin myös mieltymykset voisi muuttua. Tämä nyt kuitenkin on toistaiseksi pysynyt ja mikäpäs tässä ihastellessa tätä alku syksyä! 

Yksi päivä instassa ihana @katritolvanen kirjoitteli täysin kuin omia ajatuksia kun mietti syksyn pukeutumista. Syksyksi ja talveksi todellakin löytää itselle paljon paremmin ja mieluisampia vaatteita, ja tämän voin allekirjoittaa myös omalla kohdallani. Rakastan neuleita // neulemekkoja ja collegemekot ovat aivan suosikkejani! Sen lisäksi paksut huivit ja lapaset ja pipot ovat tottakai ihan huippu jutut! 

Tähän syksyyn on ehditty myös herkutella useamman kerran jo omppukaurapaistoksella ja kylläpä se maistuukin kuuman kaakaon kanssa! Syksyyn riittää myös muita herkkuja, ja ompahan syksy senkin puolesta huippu juttu!

Nyt kuitenkin aurinkoiset viikonloppu terveiset kaikille ja nauttikaa upeista syyspäivistä! <3


P.S. Kannattaa muuten suunnata viikonloppuna ehdottomasti Habitare messuille jos suinkin on aikaa tai mietit mitä kivaa viikonloppuna tekisi! Messut olivat omasta mielestä oikein onnistuneet ja instan puolelle laitoinkin useamman messutunnelma kuvan! 

1 kommentti:

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...