lauantai 27. elokuuta 2022

Elokuun taikaa

 Mietin pitkään otsikkoa tälle postaukselle, mutta ihan sellaista sopivaa ei meinannut syntyä. Eikä muuten ole ensimmäinen kerta. Välillä on todella vaikea keksiä otsikko postaukselle, vaikka postaus idea muuten olisi valmiina. Mutta niin tai näin, tällä nyt mennään! 

Tämän vuoden puolella olen kirjoitellut kuukauden päätteeksi aina kuukauden kuulumisista. On mukava kun itsellekin jää muistiin mitä kaikkea kuukauden aikana on tullut touhuiltua. Heinäkuu jäi poikkeuksellisesti välistä, koska siihen liittyi paljon remppaa ja vaihteeksi kohtuu sitkeä korvatulehdus. Meinasin, että yhdistän nämä kaksi kuukautta, mutta pysytellään nyt kuitenkin vaan elokuun kuulumisissa. 

Elokuu on tänä vuonna tuntunut ihan erityisen kivalta, helteistä ja kuumuudesta huolimatta. Helteet siis olisin voinut vaihtaa hieman viileämpäänkin ilmaan. Mutta muuten kokonaisuudessaan elokuu on tuntunut jotenkin erilaiselta. Kaikkea ei aina osaa ihan sanoittaa niin hyvin kun sitä ajattelee. Helteistä huolimatta ilmassa on ollut jo selvästi syksyn tuntua, ja se tottakai aina mieltäni lämmittää. Jotenkin myös luonnossa on ollut erityisen kaunista ja elokuun tunnelma on pimenevine iltoineen sitten tuntunut vaan erityiseltä. Ihana kuukausi syksyn kuukausien joukkoon! :) ELOKUUSSA:

* vietettiin lomaa pari viikkoa ( osa 2 )

* tehtiin useampi päivä retki

* ihasteltiin auringonlaskuja ja hämärtyviä iltoja

* tehtiin eka omppukaurapaistos

* poimittiin auringonkukkia

* järjesteltiin keittiönkaapit kuntoon

* tehtiin uusi Marimekko taulu

* ulkoiltiin ja pyöräiltiin kovasti

* katsottiin koukuttavia Netflix sarjoja :D

* ulkoiltiin karvatassujen kanssa kovasti ( varsinkin toinen neiti on niin innostunut ulkoilija! )

* peukutettiin ilmalämpöpumpulle monta kertaa!Siinäpä muutamia muistoja elokuulta. Paljonhan sitä lopulta aina kuukauteen mahtuu erilaisia touhuja ja juttuja. 

Vaikka elokuu oli oikein mukava ja erityinen, niin innolla kuitenkin kohti lempivuodenaikaani: syksyä! Voi kuinka syksy onkaan tervetullut. On vaan ihan mahdottoman vaikea uskoa, että miten todellakin ollaan jo tässä vaiheessa vuotta! Eikö tämä vuosi vasta alkanut juuri?! 


Mukavia elokuisia päiviä vielä kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...