maanantai 16. tammikuuta 2023

Uusi upea huoneistohotelli Tampereella

 


Meillä oli todella hieno mahdollisuus päästä tutustumaan // kokeilemaan Tampereelle lokakuussa avattua Forenom huoneistohotellia! Tälläinen pieni lisä toi menneeseen joulunaikaan oman mukavan lisänsä kun yövyimme täällä neljä yötä yhteensä! 

Lähtökohtaisesti itsellä oli mukavan jännittävä odotus kyseisestä paikasta, koska vanhat talot keskellä kaupunkia ovat todella lähellä sydäntäni! Koska Tampere on rakas ja tuttu kaupunki, tiesin missä kohtaa hotelli sijaitsee ( Kauppakatu 4 ), niin odotus oli tämänkin vuoksi todella kova!  Ja kyllä, siinä vaiheessa kun ajoimme kapeasta porttikongista sisäpihalle ja kaikki se odotus alkoi muuttua todeksi, oli jo siinä vaiheessa iso osa odotuksista täytetty! 

Innolla ja toki myös pienellä jännityksellä kuitenkin menimme sisälle, koska meillä oli myös meidän rakkaat karvatassut mukana! Ja hei kyllä, tänne ovat myös lemmikit tervetulleita kun varauksen yhteydessä asiasta kertoo, joten iso iso plussa tälle! :) 

Puhelimeen tuli saapumispäivänä koodi jolla oli pääsy rappukäytävään että itse asuntoon. Kaikki toimi siis erittäin jouhevasti ja paikalle sai saapua itselle sopivaan aikaan, ja vähän kuin olisi "kotiin" mennyt. 


Meidän asuntomme oli pieni kaksio n. 33 neliöinen, jossa oli erillinen makuuhuone, tilava kylppäri sekä keittiö // olohuone tila. Eteiselle muuten myös iso plussa, tilava eteinen oli todella mukava yllätys! Tälläinen asunto palveli juuri loistavasti meidän tarpeitamme tämän joululoman aikana. 

Tässä kyseisessä huoneistohotellissa on valittavani yksiöitä sekä kaksioita ja jopa hieman tilavampia kolmioita! 

Pidempään majoitusta silmällä pitäen asiakkaiden käytössä on myös pyykkitupa, joka helpottaa arkea huomattavasti tälläisessä tapauksessa. Joissakin asunnoissa on myös oma pyykkikone. 

Asunto oli todella siisti ja täytyy sanoa, että todella upeasti remontoitu että sisustettu. Asunnossa oli valittuna neutraalit kauniit aikaa kestävät värit, joten tämä palvelee loistavasti erilaisia matkailijoita! Tässä saattoi aistia todella upeasti vanhan talon tunnelman, juuri sellaisen jonka olen aina halunnut kunnolla päästä kokemaan seinien sisäpuolelle! 

Asunnosta löytyi upeasti kaikki tarvittava alkuun ( jopa suodatinpussit jotka itse unohdimme ostaa! ) sekä astiat kahdelle hengelle hyvin. Jos saavut huoneistohotellille omalla autolla niin sisäpihalta löytyy muutamia ( 15kpl ) parkkipaikkoja, joka meille oli iso helpotus juuri karvatassujen kanssa, joten pääsimme näppärästi kulkemaan. 

Sijainti ei voisi olla parempi, nimittäin tämä tosiaan sijaitsee ihan Tampereen ydinkeskustassa. Olikin muuten aivan ihanaa kun viime hetkellä tuli kuin tulikin se valkoinen joulu, niin kuljeskella rakkaan kaupungin kaduilla ihastellen upeita ( joulu )valoja! Kaikki tarvittava muutenkin löytyi luonnollisesti niin läheltä, joten plussaa ehdottomasti tästäkin! :) Itse voin todellakin lämpimästi suositella tätä Tampereen Kauppakadun Forenom huoneistohotellia kaikille, olet sitten yöpymässä muutaman yön tai kenties tiedossa pidempi yöpyminen. Etenkin jos kaipaat kodinomaisuutta sekä rauhallista ympäristöä, niin tässä on oiva vaihtoehto silloin. 

Jos sinulle tulee jotain lisä kysymyksiä mieleen, niin vastailen mielelläni oman kokemuksen mukaan ja selvittelen lisätietoa jos en jotain tiedä. Joten rohkeasti kysymystä jos jotain tulee mieleen :) 

Kiitos hurjan paljon tästä upeasta mahdollisuudesta tutustua tähän paikkaan Forenom <3


Yhteistyössä: Forenom .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...