keskiviikko 7. kesäkuuta 2023

J u u r i nyt

 


Kesä ja kesäkuu on alkanut ( poikkeuksellisen?! ) viileässä merkeissä tähän mennessä. Tämän viikon ennusteet näyttävät kyllä poutaisempaa sekä lämpimämpää säätä, jospa vaikka pitäisi paikkaansa! 

Olen ihastellut alkuviikon aikana synttärikukkiani kovasti! Jestas miten ihania ja sävyt on niin kohdillaan minulle! :) Täytyy vielä kuvata loputkin synttärikukat heti kun ehdin! 

Edelliseen liittyen: olen todella kiitollinen ja sanaton synttärimuistamisista! Tähän väliin iso ja lämmin kiitos kaikille! <3 

Mietin kovasti kesän pihatöitä, koskahan ne ehtisi kunnolla aloittamaan kun tuntuu ettei meinaa aikaa olla ja lista töistä tuntuu vaan kasvavan :D
On aika tehdä mitä ihanampia kesäsalaatteja! Voi tätä olen kyllä todellakin odottanut. Viikonloppuna valmistui ensimmäinen runsas ja herkullinen salaatti, ja kuinka hyvältä se maistuikaan! 

Olen ihastellut kovasti Marimekon uutuuksia kesälle. Voi, sieltä tuli paljon omaan silmään ihastuttavia juttuja ( sitten kevään ) ja mm. tuo Tiiliskivi väri mikä serveteissä löytyy uutena, on kyllä ihan huippu!

Myös ihanat kesäkattaukset ovat kovasti mielessä. On myös mukava aina tilanteen salliessa syödä terassilla, koska ruokahan maistuu ulkona vielä paljon paremmalta! 
Koska tämä Suomen kesä on yllättävä ja vaihteleva, niin tokikaan ei varmasti monellekaan tule yllätyksenä että tykkään kuitenkin niin paljon tunnelmoida. Niin ja koska en itse laita myöskään tunnelmallisia sadepäiviä pahakseni, niin on ollut ihana laittaa palamaan kynttilät näihin hurmaaviin talolyhtyihin. Lyhdyt kotiutuivat upeasta Sisustus Villa Vilhelmiinasta jossa onkin näitä, että isompiakin talolyhtyjä hyvä valikoima! Kannattaa ehdottomasti kurkata :) Kuvassa vilahtava tyynykin muuten löytyy tuosta samasta upeasta putiikista! 

Olen miettinyt kesälle tuunaus projekteja, ja ehkäpä sellaisia alkaa tässä hahmottumaan. Hymyn huulille saa meidän ihanat karvatassut joka päivä! Helmi neiti rakastaa aurinkoa, ja aamuisin kun terassille, että parvekkeelle paistaa aurinko niin neidin löytää sieltä napa pystyssä! Toinen neiti puolestaan löytää toinen toistaan erikoisempia ja ei niin mukavan ( näköisiä ) nukkumapaikkoja, näitä olenkin instaan postaillut tarinoiden puolelle! 

Raparperiaika on parhaimmillaan! Voi nam! Olen ehtinyt leipoa jo raparperi muffinseja gluteenittomana, joista tuli itseasiassa ihan todella hyviä, sekä rapaperi kaurapaistosta. 

Odotan innolla koska pääsen tänään hakemaan uudet silmälasit sekä ensimmäistä kertaa vahvuuksilla olevat aurinkolasit! 


Sellaisia ajatuksia ja juttuja j u u r i nyt tähän kesän alkuun mielessä! 


Nyt on aika toivotella mukavaa viikon jatkoa! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...