keskiviikko 28. kesäkuuta 2023

Alkukesän ja loman kuulumisia

 


Täällä olisi tätä päivää vaille loma pulkassa tällä erää. Onneksi seuraavaan ( kunnon ) lomapätkään ei ole kun pari viikkoa, ja sitten saadaankin lomailla yhdessä! Sitten ihan loppukesästä on vielä odotettavissa kolmas ( lyhyt ) pätkä lomaa, joten aika mukavasti se kesä tässä menee töiden ja loman välillä tällä erää! 

Lomalle on osunut aurinkoisia ja kauniita päiviä pääosin, mutta onneksi muutama sadekuuro päiväkin on mahtunut väliin. Luonto niin kaipaa vettä, ja kyllähän se piristää nuiden kuumien päivien välillä itse kutakin. 

Keskikesän juhla juhannuskin oli ja meni nopeasti. Täytyy sanoa, että juhannusta tuli odotettua aika paljon, koska saatiin viettää yhteisiä vapaita miehen pitkän työputken päälle. Sen lisäksi saimme juhannuksena vieraita ja teimme itsekin päiväreissun vielä vieraillen ja olikin aivan ihana päivä! <3 
Parvekkeella on ollut mukava syödä kunhan se kuumin paiste on kääntynyt pois. Kesällä ja lomalla toki nuo ruoka-ajat tuppaa muutenkin hieman venymään, joten mikäpäs tässä ollut nauttia kesäisiä herkkuja. Iltapala on myöskin ihana syödä parvekkeella ja katsella kun kesäinen päivä alkaa kääntymään illaksi. 

Itsellä on ollut kova halu viime aikoina hieman laajentaa ruokavaliota, tai miten sen nyt sanoisi. Olen koko ikäni ollut (kohtuu ) ronkeli ja aika huono maistelemaan uutta, vaikka tottakai monesti tulee yllätyttyä positiivisesti. Olenkin nyt kesäkuun aikana tehnyt uusia ruokia, ja kiva on ollut saada ihan tuohon arkiruokalistalle uusia juttuja, koska tuntuu että samat ruoat pyörii aina. 

Juhannuksena tein muuten myös ihan todella herkullista Pannacotta piirakkaa, ja tämä kyllä voitti perinteisen juustokakun mielestäni mennen tullen ja tuli kyllä meille herkuksi. Ajattelin, että tästä voisi tehdä ihan oman postauksensa. Yksi kaunis päivä tuli vietettyä ystävän kanssa Helsingissä pitkästä aikaa. Ja voi kuinka mukava päivä tuo olikaan. Tästä päivästä on monia hyviä muistoja! :) 

Viime vuonna aivan sattumalta mentiin Allas Sea Pool:iin syömään lounasta viettäessämme myös lomapäivää Helsingissä. Salaatti oli siellä niin herkullista kun vaan suinkin voi olla, joten se oli ihan must juttu sitten tänäkin vuonna. Tänä vuonna otin salaatin kalalla, ja valinta oli kyllä niin täydellinen.  Eli, jos mietit mukavaa ruokapaikkaa, niin ehdottomasti iso suositus tästä! :) 

Muuten ihan rauhaksiin kuljettiin pitkin Helsingin katuja ja käytiin vähän ostoksilla sekä tori kahvilla ( cokiksella :D ) , tälläinen päivä kyllä hujahtaa niin nopeasti! :) 


Sellaisia kuulumisia tällä erää. Nyt on aika nauttia vielä tästä lomapäivästä ja sitten alkaa miettiä töihin paluuta! 


Mukavaa lomaviikon jatkoa lomailijoille, ja tsemppiä töissä ahertaville! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...