perjantai 15. maaliskuuta 2024

Kevätmessut tulossa + ARVONTA ( + arvonnan voittaja! )

 


Kevät keikkuen tulevi, näinhän sitä sanotaan ja niin se pitää paikkaansa myös tänä vuonna. Lumet on saaneet kovaa kyytiä viime viikkoina niin ensin sateiden kun auringon ansiosta ja nyt sitä taitaa tulla hieman takaisin, mutta ei harmitella. Kyllä se lähtee. Nopeammin kun arvataankaan. 

Mutta niinkuin se kevät tulee, niin tulee myös Kevätmessut myös! Nimittäin jo ensi viikolla ( 21-24.3 ) olisi luvassa paljon inspiraatiota Helsingin Messukeskuksessa upeiden kevätmessujen tiimoilta. Teemojahan riittää ja varmasti jokaiselle jotakin. Nimittäin on oma mökki, asu ja remontoi, sisusta, kevät puutarha sekä lähiruoka ja luomu! 

Tämä on aina itselle yksi kevään odotettu kohokohta ja tänä vuonna kaipaankin hieman inspiraatiota meidän pihan suhteen. Viime kesä meni lopulta hieman ohitse ja tuli sateet sekä syksy nopeasti, pihan laitto jäi siis hieman puolitiehen. Josko siis nyt tänä kesänä ja nyt jo toki keväällä ryhdistäydytään asiassa ja saadaan piha parempaan kuntoon. Joten suurella innolla kohti messuja olen itse suuntaamassa! :) 

Muutenkin se messufiilis on niin kertakaikkisen mukava ja ihana katsella ja vaan fiilistellä. Tämän olen sanonut ennenkin, mutta sitä ei vaan voi varmastikaan kylliksi edes sanoa. Varsinkin k*rona ajan jälkeen tämä on noussut ihan omaan arvoonsa mielestäni. 

Sain arvottavaksi kaksi lippua Kevätmessuille ja suoritetaan sellainen pika arvonta niiden osalta! Arvonta alkaa NYT ja kestää tämän viikon sunnuntaille ( 17.3 ) saakka. Liput ovat sähköisessä muodossa, joten matkaavat nopeasti kyllä sitten sähköpostilla voittajille! Arvontaan voi osallistua tuttuun tapaan joko tässä blogin puolella tai sitten instan puolella. Mahdollisuudet saa tottakai tuplata ja osallistua molemmissa! 

Kommentissa olisi mukava kuulla mitä sinä odotat erityisesti messuilta tänä keväänä? :) 

ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN! 

* liput: Messukeskus



Kiitos kaikille edelliseen arvontaan osallistuneille! Ja suuri kiitos kun jaoitte ihania tarinoita herkkuihin liittyen. Oli aivan ihana lukea millaisia muistoja teillä oli näihin herkkuihin. :) Toivottavasti tarinoista oli myös kaikille muille iloa! 

Arpakone nosti voittajaksi nimimerkillä AS kirjoittaneen! Onnittelut :) Laitathan osoitetietoja niin herkut lähtevät sitten kulkemaan! 

Vielä kerran iso kiitos kaikille sekä Brunberg <3 


5 kommenttia:

  1. Lumen keskelle mukavaa odottaa kevätmessujen tunnelmaa! :) Nimim: JS

    VastaaPoista
  2. Messuille on aina kiva mennä ja saada puutarha vinkkejä :) Santtu

    VastaaPoista
  3. Uusia ideoita pensasmarjoihin jotta kasvaisivat paremmin.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  4. Messuilta odotan kevätfiilistä.
    RiittaR

    VastaaPoista
  5. Mökkiasiat kiinnostelee. 🙂 -ats

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...