maanantai 18. maaliskuuta 2024

Pääsiäisaskartelua + arvonnan voittajat

 


Kuten taisinkin taannoin kirjoitella että tänne on iskenyt kova sisustuskärpänen! Eikä se vielä mitään, sen lisäksi on iskenyt kova askartelukärpänen ja tässä onkin työnalla ollut monenlaista tuunailua ja askartelua! Kumpa vaan todellakin vuorokauteen saisi lisää muutaman tunnin, että ehtisi toteuttamaan vielä paremmin näitä ideoita :) 

Nyt kuitenkin kun pääsiäinen alkaa olla jo ovella niin kurkataan ensin tähän ainakin omasta mielestäni kovin ihanaan ja suhteellisen helppoon askarteluun. Bongasin tämän jo joskus tuossa talvella instassa jostakin ulkomaalaiselta tililtä ja ajattelin heti silloin, että tämä on laitettava toteutukseen! 




Mukaan tähän askarteluun lähti aivan ihana askartelu liike Porvoosta nimittäin: Paperipilvi

Kerroin tästä näkemästäni ideasta ihanalle Jennylle ja hän sitten ehdotteli parhaat mahdolliset tuotteet näiden koristeiden toteutukseen. 

Lopulta tähän valikoitui: 

DAS - massa ( kuivuu ilmassa )

hamppunaru

puuhelmet

metallimuotit

Kuvioiden painamiseen käytin leimasimia. Minulla oli näihin pääsiäisaiheisiin koristeisiin pupu ja lehti leimasin. 

Täytyy sanoa, että odotin aika innolla että pääsen toteuttamaan näitä. Nämä ovat kauniin yksinkertaiset ja niin keväiset oksissa koristeina. Juuri kuin meille tehty. 

DAS- massaa on helppo käsitellä ( myös lasten kanssa ) . Kannattaa ottaa hyvä alusta jossa massaa käsittelee ja kaulitsee. Alustan on hyvä olla sellainen johon voit myös jättää nämä kuivumaan, koska jos kovasti siirtelee ja liikuttelee märkänä niin näihin tulee helposti ryppyjä. 

Eli homma alkoi samaan tyyliin kun piparien leivonta! Sen jälkeen painoin leimasimella kuviot muniin ja reiät ripustamista varten, tämän jälkeen jätin noin vuorokaudeksi kuivumaan. Kun koristeet olivat kuivat pujottelin narun ja helmet ja sitten olikin oksia vaille valmista! 

Jos haluaa vielä pienen lisäyksen näihin tämän tyyppisiin koristeisiin niin nämä akryylivärit ovat oivia käyteväksi! Voi mitkä ihanat värit näissä onkaan! :)



Itsellä olisi ajatuksissa tehdä vielä uusi satsi näitä koristeita ( kun vaan saan ne pari ylimääräistä tuntia! ) ja kokeilla pitsireunaista munan mallista muottia myös! Olisivat nimittäin varmasti oikein hauskat yhdessä roikkumassa! 

Oletteko muuten löytäneet jo hyvin pajunkissoja? Itsellä oli vähän huono tuuri parillakin kerralla kun olin niitä metsästämässä, joten tyydyin muutamaan oksaan ja sen lisäksi otin ihan tavallisia oksia sitten lisäksi toiseen kimppuun. Ihanat nämä ovat myös niissäkin. 

Tämä oli oikein mukava pääsiäisaskartelu ja lämpimästi suosittelen kokeilemaan! :)


Kiitos ihana Paperipilvi tästä askarteluhetkestä! <3 


** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** 

Kevätmessu liput on nyt arvottu, kiitos jälleen kaikille osallistujille! :) 

Voittajaksi nousi : JS ( blogista )  sekä leenaemili ( instasta ) . 

Laitattehan sähköpostia että saan liput matkaan? :) 

ONNITTELUT voittajille ja kivoja messuja kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...