maanantai 13. toukokuuta 2024

Kirsikankukkia Legoissa ja luonnossa

 


Viime kesänä yhdellä lomareissulla näin kaupassa ensi kertaa Legoista tehtyjä kukkia. Sarja vaikutti oikein mielenkiintoiselta ja olivat kyllä yllättävän vai pitäisikö sanoa super yllättävän kauniita. Nämä jäi mieleeni ja useamman kerran mietin, että voisinko ajatella kotona ihan koristeena näitä. 

Pitkään olin kahden vaiheilla. Mies oli kokoajan innokas kokoamaan minulle näitä ( itsellähän ei hermot jaksaisi! ) jos vaan haluaisin. 

Nyt ilmeisesti kevään aikana tämä sarja on saanut useita uusia kukkia ja täytyy sanoa että kirsikankukat kyllä ihastuttivat minut täysin. 

Parisen viikkoa sitten kauppareissulla sitten viimein pitkän harkinnan jälkeen siis kotiutettiin paketti josta valmistuisi valkoiset ja vaaleanpunaiset kirsikanoksat. Nyt on oksat koottu ja olen kyllä todella yllättynyt kuinka hauskat ne todella on. Ihan mielellään laitoin pieniin maljakkoihin oksat, kelpaavat oikein hyvin tähän kevään ja alkukesän sisustukseen! 

Instagramin puolella laitoin yksi päivä jo kuvaa näistä ja voi että, oli niin mahtava huomata kuinka moni muukin näistä todellakin ihastui ja vaihdettiin mukavia kommentteja! :) Kiitos vaan kaikille hauskoista keskusteluista vielä tätäkin kautta! :) 

Tästä pääset Legon omilta sivuilta kurkkaamaan minkälaisia kaikkia kukkia pääsee rakentelemaan! 

Tähän väliin on vielä sanottava, että loppuviikosta tänne kotiutui jo toinenkin paketti, hieman erilainen. Sen rakentelu on vielä kesken, mutta varmasti lopputulos tulee vilahtamaan ainakin instassa mutta varmasti myös jossain vaiheessa blogin puolella! Legokukista sitten ihan oikeisiin kirsikankukkiin! 

Joko siellä on käyty ihastelemassa ja kuvailemassa tätä satumaista näkyä? :) 

Itse ajattelin, että nämä ovat h u o m a t t a v a s t i myöhässä tänä vuonna, koska takatalvia ehti tulla kerran jos toisenkin. 

Reilu viikko sitten pyöräilin lähi kirsikkapuiston ohi ja silloinkin näytti että ei hetkeen ole mitään tulossa. Kalenterin mukaan sen sijaan olin tasan vuosi sitten käynyt ikuistamassa näitä. Mies huikkasi kuitenkin muutamaa päivää myöhemmin, että ohi mennessään hän oli nähnyt että puut ovat kukassa. En oikeasti ollut uskoa asiaa! 

Päivää myöhemmin otin kameran pyörän koriin ja lähdin yksi kaunis mutta tosi kylmä ilta polkemaan kohti puistoa ja totta se oli. Kaikki puut olivat uskomattoman kauniissa kukassa! 

Tuo näky on vaan kertakaikkiaan niin satumaisen kaunis. Nuiden puiden alla viettää tovin jos toisenkin ja kameraan kerääntyy äkkiä useampi kymmen kuvia. Täytyy sanoa että niin nautin tuosta hetkestä tuolla puistossa, vaikka kylmä olikin! 

Suuri harmi asiassa on vaan, että kukinta-aika on todella lyhyt. Kun kerran näin kauniiseen kukkaan puut tulevat, niin miksi se ei voisi kestää muutamaa viikkoa vaikkapa?! 

Tämä on itselle sellainen joka keväinen juttu nykyään. Vaikka kuvat ovat kohtuu samanlaisia, niin silti aina erilaisia ja muisto kustakin keväästä. 


Näiden tunnelmien myötä kaunista ja mitä ilmeisemmin myös oikein lämmintä viikkoa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...