lauantai 17. marraskuuta 2012

Sello

                                                                     Heippa kaikille! :-)

Viikko vierähtää jo hyvää vauhtia eteenpäin, vaikka jouluun vielä tovi on aikaa niin nyt kyllä aika ei matele vaan menee kyllä hyvinkin reippaasti. Juuri oli viikonloppu mutta uusi jo kolkuttaa ovella. Meillä on luvassa ristiäiset viikonloppuna ♥ Ihanaa, juhlat ovat niin ihania aina. Odotan jo niin kovasti.

Viime viikon pitkillä vapailla tutkin taas Vantaan kotiseutua laajemmin. Monta kertaa jo pitänyt poiketa Espoon Sello kauppakeskukseen mutta aina jäänyt ja jäänyt. Viime viikolla sitten muilla asioilla ollessani poikkesin sinne kaupalle. Ja tämä paikka oli todellinen positiivinen yllätys. Jotenkin tosi viihtyisä ja siisti ja mukava kauppakeskus. Hieman erilainen. Käynti ei ensimmäiseksi ja viimeiseksi jäänyt. Ihan kivaa vaihtelua esim. Jumbolle missä useammin tulee poikettua. Aikataulu oli kumminkin hiukan tiukka niin täytyy vielä ennen joulua poiketa paremman ajan kanssa. 


Samalla reissulla liityin Tiimarin kanta-asiakkaaksi. Ensi tarjous oli, yksi tuote -50%. Vantaan kotiin olohuoneeseen olen etsinyt isompaa lyhtyä ja Tiimarista se löytyi. 


Näissä tunnelmissa tänään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...