keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Tukholma

Joko tänään sitä lunta on luvassa?! Kovasti ainakin täällä odotus on siihen! Voi se valo minkä se toisi mukanaan, jotain todella hienoa tuohon liian pitkään kestäneeseen harmauteen. Viikonlopusta on muutenkin tulossa aika "jouluinen" niin lumi tekisi siihen ihanan lisän, sitten voisi jouluttaa lisää! ♥

Pika piipahdus Tukholmassa. Muutama tunti kaupungilla. Yhtä ihana sää sielläkin oli kuten Suomessakin. Matkatavaroihin ei silti tullut pakattua satikkaa mukaan, jos siellä vaikka ei sataisikaan?! Mutta kyllä sitä vettä tuli ihan kiitettävästi ja laivalta pitikin sitten sellainen ostaa, yllättäen.. ..


pallo kuosinen! :-) Pallo juttuja lisää kokoelmiin, voi kuinka tuo onkaan ihana! Kyllä kelpasi sitten mennä sateessakin. Hih.

Varmasti tälläkin reissulla olisi enemmän alkanut jouluttaa jos sitä lunta olisi vaan ollut. Ensimmäiset joululaulut kuultiin kaupoissa Tukholmassa, ihanaa. Pian voi alkaa kotonakin / autossa kuuntelemaan. Tukholmassa oli mielestäni todella kauniisti koristeltu kaupunkia, aivan erilaisin koristein kun Suomessa. Ainakin omaan mieleen oli kovastikin. Vai mitäs tuumitte? Mielestäni Kuninkaan sillan lähellä olevat tähdet olivat ihan ykköset! Varmasti valaistuna vielä paljon kauniimmat kun harmaana päivänä. Lisäksi Åhlenssin edessä olevalla kadulla olevat (punaiset) pallot olivat ihan huippu nätit. Ihailin vain. Sekä vanhassa kaupungissa tasaisin välein olleet köynnös valot (alin kuva). Kaunista kerta kaikkiaan. 
Ei Tukholmaa ilman jotakin kaupan esittelyä, eihän? Minulle täysin uusi tuttavuus oli Lagerhaus. Täällä voit tutustua tähän ihanuuteen. Mielestäni vastaa aika paljon tätä minun uutta suosikki kaupaa Tiger, mutta ehkäpä, kenties on pakko sanoa että tämä oli vielä aavistuksen kivempi! :-) Joten ei kun odottamaan että tämäkin kiva kauppa rantautuisi Suomeen jonain päivänä? Täällä oli paljon kaikkea kivaa. Muutama kuva kaupasta ja  kiva löytö alla. Onko tämä kauppa sinulle tuttu?
Tätä ihanaa kynttilää olisi pitänyt ostaa heti muutama! Voi että nyt harmittaa kun otin vain tämän ainukaisen kappaleen.
Eihän ilman teippiä ja servettejä lähdetä mistään? ;-) Ihanuuksia kokoelmiin, kerrassaan aivan ihania! Lisäksi löytyi aivan ihania pakettitarroja, hiukan erilaisia, tykkään tehdä persoonallisia paketteja. ♥

Tälläisillä terveisillä tänään! :-)

Tervetuloa uudet ihanat lukijat! Sata on mennyt rikki, ihana kun olette tässä blogissa mukana, kommenttinne lämmittää suuresti mieltä! ♥


Mukavaa päivää kaikille! ♥

10 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä olet tehnyt.
  Tuo mainitsemasi kauppa vaikuttaa käymisen arvoiselta, selailin sivut läpi ja sieltä löytyi kivoja tavaroita, joita voisin meille kotiuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä, siellä oli paljon kivaa ja halvalla ;-)

   Poista
 2. Ihana Tukholma, käyn usein itse, piristää maiseman vaihto päivä Tukholmassa risteilyllä, siitä saa paljon voimaa. Tukholma on ihana kaupunki! :) Toivoo Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä viihtyisä kaupunki :-) Piristää kummasti arkea :-)

   Poista
 3. Kivan kuuloinen matka!
  Tukholman matkaa suunnitellaan täälläkin, tekisi mieli lähteä jo ennen joulua tunnelmoimaan jouluisia katuja.

  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ilman muuta, jos se lumikin nyt tulee maahan niin sinne ilman muuta tunnelmoimaan :-) Aivan ihanaa :-)

   Myös sinulle! ♥

   Poista
 4. Tuo bannerisi on ihanan jouluinen! <3

  Reissu kuulostaa (sateisesta säästä huolimatta) tosi kivalta ja Tukholma on kyllä aina niin ihana. :) Kivoja löytöjä olet tehnyt. :)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! ♥

   Tukholmassa oli kiva piipahtaa! :-)'

   Mukavaa viikonvaihdetta sinullekin! :-)

   Poista
 5. Tuo Lagerhaus on aivan ihana kauppa! sieltä löytää kaikkea ihanan tarpeellista ;) Viime reissulla sinne eksyttiin ja kaikki poistuivat kaupasta isojen tuliaiskassien kanssa.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...