keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hopeaa & valkoista

Niistä on tämän vuoden Joulu tehty ♥ 

Alku syksyllä jo aloin miettimään mikä voisi olla tämän Joulun väri. Valkoinen on koko syksyn vahvistunut muutenkin kotona sisustuksessa joten päätin että sille täytyy vain valita kaveri. Ja kaupoissa mennen sekä muuten hopeasta kovasti tykkäämänä se valikoitui toiseksi väriksi. ♥ Suuri merkitys muutenkin ;-)


Ihanainen huopa löytyi kauppa reissulla Cittarista. Ihastuin aivan samantien kun näin, se on niin tähän jouluun kerrassaan nakutettu meille.

Viime vuoden joulu alesta Hemtexistä valko hopeat enkelitabletit keittiön pöydälle. Joskus kauan kauan kauan sitten ostetut hopeiset tuikkukipot löytyi sattumalta laatikosta. Valkoinen kimalteleva joulutähti myös kauppareissulta Cittarista, ensi kertaa Rivieran purkkiin. 
Tiedän että varmasti tämä joulu tähtönen ei jouluun asti tällä multasormella hyvänä pysy mutta sitten hankitaan uusi tähti ilahduttamaan. Valkoinen joulutähti on vaan niin kaunis. ♥

Nämä valko/hopeat enkeli tytöt ovat aivan suosikit, lempeällä hymyllään. ILOISTA PÄIVÄÄ! ♥


14 kommenttia:

 1. Ihanat joulun värit. Itse myös tykkään valkoisesta joulutähdestä. Iloista päivää myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen joulutähti on vaan niin kaunis! :-)

   Mukavaa päivää! :-)

   Poista
 2. minäkin tuota hupaa ihailin..ainut vaan kun nurkat täynnä niitä ja en ole vielä entisiäkään raaskinu heittää niin jätin sitten ostamatta. onneksi voi fiilistellä täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin jo toista harkitsin mutta todella, oikeassa olet, niin niitä löytyy :-D Tuo vaan oli ylitse muiden :-)

   Poista
 3. meilläkin valkoinen ja hopea ja pellava ja ripaus punaista jaa jaa aikas sekamelskaa...Huopa on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat juuri ihanat värit! :-) Kiitos sinulle! :-)

   Poista
 4. Aivan huippu kaunista teillä kotona:):) En päässyt kuvista irti ollenkaan, kelasin moneen kertaan. Niin hyvä mieli ja ilon saa blogistasi, täällä on aivan ihana piristää päiväänsä!:) Toivoo Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suur kiitos, kaunis kiitos! ♥ Sanasi lämmitti mieltä kovasti! :-)

   Poista
 5. Kyllä hopea on kaunis väri. :) Tykkään itsekkin siitä, hillityn kaunis.
  Se on hyvä kun nykyään joulukukkia saa muunkin värisinä kuin vain punaisina. Ei kaiken tarvii olla aina punaista, vaikka ois kuin joulu.Oma suosikki on sininen hyasintti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopea on kaunis, niin koruissa kun muutenkin :-) Ja totta puhut, todellakin on ihana kun on jalostettu jos sun mitä kukkaa ja väriä :-)

   Poista
 6. Todella kaunis huopa! Valkoinen ja hopea taitavat olla meilläkin ne joulun värit. Niin ja tietysti musta, huomasin juuri nuo tähdet roikkumassa tuolla:) Kauniit on taas kuvasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huopa olikin ihan ykkönen, aivan ihana kerrassaan, ihastuin heti ja ajattelin että se on niiiiin nakutettu tähän jouluun :-) Kiitos paljon sinulle! :-) ♥

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...