sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kirjaimia

Aloitin jo kesäkuussa eräänlaisen kirjain projektin. Täytyy kyllä sanoa että tämä projekti alkoi ihan vahingossa, olin menossa Sinellistä hakemaan ihan muita tarvikkeita (sekin homma vielä puoli tiessä! :-D) ja ihastuin pahvisiin kirjaimiin ja ajattelin tuunata meille sellaiset. 

Aloitin maalaamaan kirjaimia kovin innokkaasti mutta sitten tuli kaiken maailman säätöä ja lomat sun muut joten homma on jäänyt vähän taka - alalle. Nyt viime viikolla kun sairastelin kotona niin kun seinät tuntui alkavan kaatumaan päälle oli pieniä puuhia rauhassa tehtävä ja sain viimein tämän valmiiksi. Jotakin hyvääkin siis?

Ostin siis Sinellistä pahviset kirjaimet ja tuon sydämen. Maalasin ne ensin valkoiseksi koska myyjä niin suositteli koska nuo olivat ruskeita pohjaltaan. Sitten se viimeinen osa työstä oli laittaa Decoupage lakkaa ensin koko kirjain alueelle, servetti päälle (päällimmäinen osa servetistä!) ja vielä yksi kerros lakkaa päälle, ja lopuksi antaa kuivua kaikessa rauhassa. 

Olen monta kertaa ajatellut ryhtyväni jonkinlaisiin servetti töihin koska niitä servettejä on kerääntynyt aikastalailla mutta kumminkaan suurta kipinää siihen ei ole ollut. Nämä kirjaimet kun valmistui niin aloin jo miettiä että mitä tekisin seuraavaksi, ihan mukavaa hommaa kun tuo olikin :-) 

Ei sillä että ei nämä kirjaimet olleet ehkä helpommasta päästä, varsinkaan tuo S-kirjain mutta silti jäi kova kipinä tehdä jotakin muutakin samalla tekniikalla. Kirjaimet sai paikan makkarista, ihanan sängynpäädyn päältä. Ainakin toistaiseksi.  

Olen kyllä nyt todella iloinen kun makuuhuone on viimein muovaantunut haavailemaani kuntoon. Onneksi päästiin pöydästä eroon makkarissa ja saatiin sitä myöden tilaa enemmän ja tuo kaikista tärkein, sängynpääty! :-)ILOISTA PÄIVÄÄ! :-)

P.S. Sivubannerista pääsee nyt hiukan kurkkimaan mitä Stella Vaniljan instagramissa tapahtuu! :-)


22 kommenttia:

 1. Instagramia seurataan aktiivisesti ;))

  VastaaPoista
 2. Hienot...nyt kun sait valmiiksi nuo...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)

   Todella..... viimein kun ne valmistui. Vähän tarvi taas aikaa että sain valmiiksi :-D

   Poista
 3. Suloiset kirjaimet!
  Aurinkoista sunnuntaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Marru! <3 Näitä oli ilo tehdä! :-)

   Kiitos kovasti, viikonloppu meni nopeasti ja auringosta sai todella nauttia! :-) Mukavaa alkuviikkoa! :-)

   Poista
 4. Huiput! Tuo decoupage lakka on niin kätevää, mekin ollaan muutamia kertoja käytetty sitä :) Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3

   No juu, se kyllä yllätti itsenikin kuinka helppo käyttöistä se oli. En tiedä mistä oli kuva että se olisi jotenkin kovinkin sottaista ja "vaikeaa" puuhaa. Tahtoo tehdä lisää :-D

   Kiitos toivotuksesta! :-) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille! :-)

   Poista
 5. Tuommoinen taiteileminen vaatii varmasti aikaa ja kärsivällisyyttä. Mutta voi että, tulipas kyllä kivan näköiset kirjaimet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja itsellä vielä sitä kärsivällisyyttä kovastikin :-D Alku innostus on niin suuri että se vie yleensä kaiken voiman. Ja sitten asia jää seisoon kuten tässä kävi. Tarvi uuden innostuksen ja valmista tuli vasta sitten :-D Hyvä tietysti näinkin :-D

   Kiitos kovasti :-) Ne ovat kyllä aika pirteät! :-)

   Poista
 6. Tulipa niistä hienot! <3 Ihastelin siinä sängynpäätypostauksessa jo noita kirjaimia ja mietin, että mistähän olet noin kivat löytänyt. ;) En ole itse decoupagea kokeillut, mutta hienoja juttuja sillä saa kyllä aikaan. :)

  Mukavaa sunnuntaita Seija! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Jenni! <3

   Suosittelen kokeileen jos jostain sellaisen ajan löydät että ehdit tälläistä kokeilla :-) Tosi mukavaa puuhaa ja servettejä kun on vaikka kuinka ja nättejä niin loppu tulos on kyllä kaunis :-)

   Kiitos kovasti, mukavaa alkuviikkoa teille!<3

   Poista
 7. Onpas ihanat kirjaimet! Aika täydelliset just tuohon sängynpäädyn päälle!<3

  Aurinkoista sunnuntaita!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköstä?! Siinä mun mielestä on todella kivat :-) Itsekin jopa tällä kertaa tyytyväinen työn jälkeen :-)

   Kiitos kauniista sanoista! <3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tärkeät kirjaimet, tärkeässä paikassa :-)

   Poista
 9. Kauniit kirjaimet ja suloiset kisut edellisessä postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :-)

   Ja kisu neidit kiittää myös :-) Ei vähään aikaan olekaan vilahtanut kuvissa niin nyt oli oiva kuva laittaa :-) Kun jaksavat niin olla aina reippaasti touhuissa mukana kerrassaan! :-D

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...