keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Valot vaihtavat paikkaa

Tämä syksy on ollut kyllä sellaista valojen vaihtoa täällä taloudessa! :-D Aina tulee (mukamas!) parempia ideoita ja taas valot vaihtaa paikkaa, ristiin rastiin ja aivan uusiin paikkoihin. 
Nyt kumminkin yksi valojen vaihto operaatio joka on miellyttänyt enemmän kun kovasti ja tämän uskon olevan hyvinkin (pitkä) aikainen ratkaisu.


Loppu kesästä postailin ihanista Airamin huvila valoista. Jotka oli silloin näissä aina niin rakkaissa heinä seiväs tikkaissa. Ne valot saivat kumminkin ehdottomasti paremman paikan luomaan tunnelmaa, olkkarin ikkunan "päälle". Hento valo tuo ihanaa tunnelmaa sitä kautta. Tulen laittamaan kokonais kuvaa niistä vielä myöhemmin :-)

Tikkaat kumminkin kaipasi valoja näin syksyllä joten päätin koettaa näitä hopeita pallo valoja. Ja oi ja voi, olen todellakin t y y t y v ä i n e n ! Ovat rauhalliset juuri nuihin ihaniin tikkaisiin. 

NYT on tunnelma olohuoneessa kohdallaan :-)


Yllä vielä illalta muutama tunnelma kuva :-) 
Näillä mennään nyt, ja luulen että pidemmän aikaa kun tähän asti! Joskus asiat / tavarat vaan hakee paikkaansa ennen kun sen oikean löytää! 


P.S. Jos kiinnostuit näistä valoista niin kipin kapin Clasulle, tätä sarjaa löytyy hopeana sekä kultaisena! 
22 kommenttia:

 1. Ihan totta Seija, voi kun kiva tunnelma :) Meilläkin käy välillä niin että yht´äkkiä sitten jollekin esineelle löytyy kotoa niin hyvä paikka että oikein ihmettelee oikein miten kesti noin kauan löytää se :) Aurinkoista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! <3 Tunnelma on vaan niin ihana luoda "kuntoon" näin kun illat pimenee, on mukava sitten fiillistellä kotona :-)

   Tuo on niin tuttu tunne, välillä ne vaan hakee paikkaansa ennen kun se just hyvä löytyy :-D

   Kiitos samoin, vaikka hiukan syys sateelta näyttää :-)

   Poista
 2. oi kuinka kauniit valot ja niin tunnelmallista!
  Kaunista päivää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Marru! :-)

   Tunnelma se on itselle niin tärkeä asia <3

   Samoin sinulle! <3

   Poista
 3. Tunnelmalliset valot ja tollaiset voisin hankkia meillekin, mutta nyt ei vaan ole käyntiä 100 kilsan päässä olevaan kaupunkiin, jossa Clasu sijaitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuista tulee kyllä kerrassaan kaunis valo :-) Kesällä kun nuo clasulta jo bongasin niin silloin tuntui aikaselta ostaa kun ovat kumminkin ehkä hiukan tuollaiset talvimaiset omalla laillaan, mutta nyt pimenevissä illoissa jo aivan oivat :-)

   Toivottavasti sinäkin saat omat :-)

   Poista
 4. Todella kauniit valot ja hopeisena varsinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeen omaan Marru hopeisena :-) Uskon että kultaisena varmasti kaunis valo myöskin mutta hopea on ollut oma väri kuitenkin itsellä jo monta vuotta niin eihän siitä ajatuksesta voinut luopua ;-)

   Poista
 5. Tuleepas niistä kivat varjot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aivan totta! :-) Tulee kyllä todella kaunis kuvio seinälle kun valot ovat päällä :-)

   Poista
 6. meilläkin aina kaikki hakee paikkaansa ja onhan se totta että kivaahan se on välillä vaihtaa paikkaa oli kyseessä mikä tahansa isommista-pienimpään..tavaroihin/esineisiin..
  oi kiitos, lopussa tulikin vastaus kun meinasin että laitan kommentti lootaan kysymyksen, et mistä noin ihania valosarjoja saa..ja ei oo clasulle edes pitkä matka..Perjantaina pääsen sinne katsomaan valosarjaa ja minunkin suosikkini on hopea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin :-) Huonekalujenkin pyöritys paikasta toiseen ja eripäin on niin piristävää ja uuttakin vaihtelua :-D Se on vaan todella mukavaa! :-)

   Nyt vaan Clasulle hakemaan näitä ihania valoja, ovat kyllä ääri ihanat! :-) Ajattelin vinkata jos muitakin halukkaita näille valoille löytyy :-)

   Poista
 7. Jos mä ostaisin pallovalot niin laittaisin ne juurikin tikkaisiin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikkaisiin sopii todella hyvin laitettavaksi valot, ja nuo pallot näyttää nyt niin ihanalta nuissa :-) Sopii kyllä ääri hyvin :-)

   Poista
 8. Ihanat ja söpöt valot ja sopii tuohon paikalleen tosi hyvin! <3 Ihanat on kyllä nuo tikkaatkin! :) kauniita tunnelmakuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni! <3

   Kiva kuulla, nyt tuntuu itsestäkin että todellakin oikeat valot tikkaisiinkin on löytynyt :-D Aikansa kun on pyörittänyt, aika monet valot ehti jo nyt alkusyksystä käymään nuissa! :-D

   Poista
 9. Ihania tunnelmakuvia, valot piristävät niin kauniisti pimeää syksyä. Sopivat kyllä noihin tikkaisiin todella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3

   Kyllä, totta se on :-) Kattovaloja en tykkää pitää juur yhtään niin muilla ihanilla valoilla se valaistus on tehtävä :-)

   Poista
 10. Valojen vaihdolla saa kivaa pientä vaihtelua kodin sisustuksen yksityiskohtiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kaikki tuollainen pienikin piristää kumman paljon aina :-) Ilme muuttuu kumminkin joka kerta hieman kun valoja tms, pientä vaihtaa paikkaa :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...