torstai 12. syyskuuta 2013

Syys ilmettä parvekkeelle

On koettanut se aika vuodesta että kesä kukat on saanut vaihtaa kanerviin parvekkeella. Tämähän sopii itselleni paremmin kun hyvin. 
Parvekkeelle on saanut virittää myös valosarjan sekä laittaa aina niin ihania lyhtyjä. Tähän en voi sanoa muuta kun että tämä on jotain niin parasta!






Niin ihmeelliseltä kun se minun hoidossa kuulostaakin mutta heitin vasta pois ison tulilatvan mikä oli kesäkuusta asti parvekkeella kun kävin hakemassa tämän ison Krysanteemin! Ja se oli nyt vasta alkamassa meneen huonoon kuntoon eli todella hyvin tämän kesän ilahdutti parvekkeella kerrassaan. Mietin että olenko saanut yhtään multa sormea vai oliko vaan vahinko kun säilyi niin hyvin?! :-D

Kodin 1: sestä hain tämän ihanan kukkasen. Kiertelin aikani ja mietin väriä. Keltaisia ja valkoisia oli paljonkin. Mutta keltainen ei jotenkin nyt kumminkaan iskenyt kovinkaan. Kunnes tein vielä yhden kierroksen ja tämä yksi ja ainoa punainen Krysanteemi osui silmään ja tuli heti koriin! 




Parvekkeelle en aikonut syksyksi hankkia uusia tyynyjä jne vaan näillä ihanilla kesän kuoseilla mennään tämä loppu parveke aikakin. On kumminkin viltti minkä sisään kääriytyä kylmempinä iltoina. 

Kukat, valot ja lyhdyt saavat nyt tänä syksynä tuoda syystunnelman meidän parvekkeelle. 






Samalla reissulla hain parvekkeelle jo kanervatkin. Voi kuinka sieviä ne kerrassaan vaan ovat. Olen aina tykännyt kanervista kovasti, se on se yksi niin syksyn juttu itselle. Näitä ihanuuksia ei voi vaan vastustaa.

Viime keväänä Ikeasta ostetut valkoiset ruukut sopivat erittäin hyvin kanerville, Nyt vaan odottelen että ilmat kylmenisi hieman ja pääsisi myös parvekkeelle tunnelmoimaan kunnolla syksystä, kupissa lämmintä kaakaota!






Tälläistä kuuluu meidän parvekkeelle. Joko sinulla on syksyä laitettuna parvekkeella? :-) 
Takana kuvissa vilahtelee yksi aivan ihana löytö Clasulta myös syysparvekkeelle, mutta se vaatii oman postauksen ja siihen palaan pian! :-)


Kaunista syyspäivää teille toivottaen! 
 
P.S. Kannattaa kurkata tätä ihanaa blogi löytöä :-) Ihana blogi kauniine kuvineen!


18 kommenttia:

  1. Olen niin samaa mieltä, ihanat syksy illat kun voi poltella lyhtyjä ja tuikkuja ja vaihtaa vähän väritystä kotiin tyynyillä ja vilteillä! Kavervat on tosi kainiita, pitäisiköhän munkin hakea muutama :)

    Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! :-) Syksy on vaan niin parasta aikaa kun voi olla! :-) Itse kyllä todellakin olen henkeen ja vereen syksy ihminen ja sen kyllä huomaa päivä päivältä kun lähempänä parasta syys hetkeä ollaan, tänäänkin oli niin ihana kirpakka aamu :-) <3

      Ilman muuta kanervia hakemaan vaan :-) Sekin tuo syksyä kotiin :-)

      Kiitos kovasti ja samoin! <3

      Poista
  2. Kanervat on ihania ja sopii syksyyn tosi hyvin, meidänkin pihamaalle sopisi pari sellaista :) Mä tykkään myös kun syksy on tuloillaan!

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :-) Syksy on niin ihanan kaunista ja parasta aikaa kerrassaan vuodesta, ei tästä voi kun nauttia :-) Hiukan jo odotan että nämä ihan näin lämpimät päivät kääntyisi hiukan viileämpiin ;-)

      Tulen kurkkimaan blogiisi :-)

      Poista
  3. Ihanaa syystunnelmaa! Itse pidän myös pirteistä syyskukista, lyhdyistä jne. Mukavaa päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! <3 Kaunis kommentti :-)

      Mukava että meitä syysihmisiä löytyy näin kovasti :-)

      Kiitos samoin <3

      Poista
  4. Ihania kuvia :)

    Kiitos mainostuksesta <3

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Juurikin hyvin kiteytetty Jenna! <3

      Tuo on vaan kerrassaan niin totta, päivä päivältä ollaan lähempänä sitä ihan parasta aikaa syksyssä :-) Hämärät illat ovat nyt parhautta <3

      Poista
  6. Kauniit värit, juuri syksyyn piristystä tuovat. Pitkään saat niistä nauttia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-)

      Toivotaan että saisi nauttia pitkään, hiukan pelkään kyllä tuon Krysanteemin kanssa ;-)

      Poista
  7. Meillä viellä pelakuut ulkona kukkivat....no onhan siellä jo muutama krysnttemikin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän se aika alkaa vasta olemaan kun kukkia vaihtaa syksyisempään :-)

      Poista
  8. Kaunis syystunnelma parvekkeellanne! <3 Krysanteemit kuuluvat syksyyn, samoon kanervat ja callunat. :) Itse en löytänyt callunoita vielä sopivassa sävyssä, mutta toivottavasti huomisella kauppareissulla löytyy jo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Ehdottomasti nuo tuovat kerrassaankin syksyn kasvien osalta kotiin :-) Joka vuotiset perus suosikit :-) Vaikka uudeksi suosikiksi myös nousi se hopealanka?! Olisin tänään ostanut uuden mutta en löytänyt pika kauppa reissulla sellaista enää.

      Toivottavasti sinä löysit myös callunoita, olen ainakin itse monessa paikassa nähnyt niitä :-)

      Poista
  9. Ihania kuvia! :) Itse en ole saanut aikaiseksi laittaa vielä mitään syyskukkia ulos, täytyisikin ottaa asiakseen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Eihän tässä mikään hätä vielä ole, hyvin toki vielä kerkiät laittamaan syksyä kasvien osalta :-) Syksy ihmisenä olen vaan aina niin ajoissa itse :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...