perjantai 7. maaliskuuta 2014

Riviera Maisonin kevättä



Oletteko kurkkineet jo mitä kaikkea ihanaa Riviera Maisonin keväässä tänä vuonna on? Riviera Maison on yksi omista vakitiutuneista lemppari merkeistä ja aina yhtä innolla odotan niin kevät kun syys tai joulu uutuuksia. Aina sieltä löytyy ihania tärppejä joita voisi kotiuttaa. 

Keräsin tähän postaukseen nyt omia lemppareita RM - kevät mallistosta. 
Ja jottei vaan jää niin yllä olevat lyhdyt, aika namut, vai mitä? :-) Oman maun mukaan muuteltavissa sekä vuoden aikojenkin mukaan, nuo iski :-)




Tuo astia on aivan pakko kotiuttaa :-) Molemmat tykätään niin kovasti texmex herkuista ja tuo on oikein oiva leffa illan kaveri. Täytyy mennä lähiaikoina kurkkimaan tarkemmin tuota ihanuutta!




Aavistuksen mitä olen miettinyt parvekkeen kevättä / kesää niin mieli tekisi laittaa sinne jotakin hiukan meri henkistä, kenties sini-valkoista. Jotain ihan e r i l a i s t a kun mitä kotona on. Kukille nuo purkit olisivat aika oivat myös partsille. Molemmat nuista iskee kovasti, tää tykkää! 






RM- iso kalalautanen meiltä jo löytyykin ja se on kyllä yksi klassikko lempparini. Aivan mahtava kattauksissa ja pirteä noin muutenkin. Kevät mallistoon on kuitenkin nyt tullut hiukan uudistettu versio joka kovasti miellyttää itseä. Aavistuksen ehkä paremman muotoinen.... hmm.... ;-)

Monet jo tietävät kuinka servettikeräilijä olen. Mutta itseasiassa aika paljon tuli laitettua kiertoon omista varastoista ja nyt on kyllä paljon inhimillisempi :-D Mutta aina niitä uusia mahtuu ja nuo keväiset / kesäiset servetit sopisi myös kauniisti siihen merihenkiseen teemaan. 

Alimmaisen kuvan kannu, näen siinä niin ihanan kimpun kesän kauniita kukkia, oi mikä yhdistelmä! Kesä kesä kesä, tule jo hiljalleen! :-)


♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥


Muutama oma RM kevät tärppi yllä, monta muutakin ihanuutta löytyi mutta postaus olisi venynyt ja venynyt jos olisin kaikki laittanut. :-) 

Kuvat lainasin täältä.

Seuraavaksi kurkataan hiukan Tukholman tunnelmiin! :-)

22 kommenttia:

  1. Tykkään kans noista kovasti. Mekin ollaan suuria texmex herkuttelijoita joten tuo tarjoululautanenhan on ihan huippu, kiitos vinkistä! Ihanaa perjantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli aika nappi kyllä, ihastuin itsekin ihan täysin! :-) Tosi kaunis :-) Ja kauniisti oli myös kukkia laitettu siihen :-)

      Kiitos Susanna, täällä ollaan sairastuvalla, toivottavasti parempaan päin.

      Poista
  2. Ihania RM:n tuotteita! <3 Harmikseni Oulusta ei löydy ainuttakaan liikettä, joka näitä möisi.. Ihanaa viikonloppua sinulle Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riviera on kyllä niin ihana merkki! :-) Tosi harmi kun ei Rivieraa löydy läheltä. :-/ Kannattaa kysyä liikkeiltä jotka myy sitä että jotkut varmasti postittaa, varsinaista nettimyyntiä kun Rivieralla ei saa olla.

      Kiitos Heli, sairastupaillessa menee tämä viikonloppu! Teille mukavaa viikonloppua! :-)

      Poista
  3. Ihania, ekat lyhdyt varsinkin ovat omaan makuuni kovasti. Kiitos ihanasta inpiraatiopostauksesta Seija, täytyy taas seuraavalla Helsingin reissulla poiketa White on Whitessa kurkkaamassa uutuudet. :)

    Ihanaa perjantaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös?! :-) Mun tuli mieleen nuista vähän nekin mitä keväänä ostit, ne oli niin symppikset kanssa! :-) Harmikseni en sitten mistään enää saanut niitä, tai siis sellaista, yksikin kun olisi riittänyt :-) Olen nyt sitten tuota harkinnut :-)

      Kiitos kovasti, täällä ollaan sairastuvalla mutta josko hiljalleen.... mukavaa viikonloppua teille! <3

      Poista
  4. Mulla on tuo RM-vaihe mennyt suurimmilta osin ohi. Joitain tuotteita tosin löytyy meiltäkin vielä, ja lähinnä keittiön puolelta nekin. :)

    Ihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittiöön löytyykin niin ihania juttuja Rivieralta! :-)

      Kiitos Melissa, ja samoin teille! :-) Täällä parannetaan keuhkoputken tulehdusta..... :-/

      Poista
  5. Pääsin viikolla piiiiitkästä aikaa white on white myymälään ihasteleen maisonin tuotteita ja ai että! Tuota nacho kulhoa mietiskelin kauan, mutta ihme kyllä lähdin ensimmäistä kertaa pois tyhjin käsin! :D Ja kalalautanen on ihana!!! ♥ Ihanaa viikonloppua!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko se nätti ihan livenä? :-) Voin niin kuvitella että.... on :-) Ja se on sitten niin napattava :-D Siellä liikkeessä riittää niin kovasti ihasteltavaa, täytyy itsekin päästä pian käymään :-)
      Tuo kalalautanen houkuttaa itseäkin tosi paljon :-)

      Kiitos kovasti, ja samoin! :-)

      Poista
  6. Aika kiva toi astia, missä nuo nachot on. Ja texmex-jutu toimii! Ajattelinkin just tänään väsätä iltaherkuksi texmexpiirakkaa :) Mukavaa viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelenkin että tuo nacho juttu voi olla aika hitti ja moni siitä onkin näköjään tykännyt :-) On se niin ihana! :-)
      Kuulostaa tosi hyvältä tuo piirakka! :-) NAM!

      Kiitos kovasti ja samoin! :-)

      Poista
  7. Kivoja juttuja ovat...tuo pöytä voisi kotiutua meille!

    VastaaPoista
  8. Aijai, mitä ihanuuksia<3 RM on lempparimerkki, siitä en pääse mihinkään! Texmex on meidänkin herkkua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti Marika, RM on ja pysyy, aina tulee ihanuuksia ihanuuksien perään! :-)

      Texmex toimii aina! :-)

      Poista
  9. Ihania, ihan kaikki!♥

    Kivaa viikonloppua sinne!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. RM toimii niin loistavasti, ihanuuksia! :-) <3

      Kiitos samoin! :-)

      Poista
  10. Kauniita ja ai että mun alko tekemään mieli nyt nachos :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nachot ja texmex toimii niin hyvin, on suurta herkkua! :-)

      Poista
  11. Kauniita RM-tuotteita! Aina niitä ihastelee :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...