keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Rakas Singer



Kesän jälkeen varsinkin hetki hetkeltä, päivä päivältä olen ihastunut enemmän vanhoihin huonekaluihin. Monet ovat sen varmasti huomanneetkin ;-) 
Yksi pitäaikaisemmista haaveista on ollut se kuuluisa sivupöytä. Siitä olen kerran jos toisen ehtinyt unelmoida ja haaveilla myös täällä blogin puolella. Täydellistä ei vaan ole tullut vastaan, voin oikeastaan sanoa, että ei edes ihan lähellä olevaa. 

Syksyn mittaan ajattelin laajentaa hiukan skaalaa, ja yksi hiljaisempi haave sai myös siivet alleen. Aloin etsiskellä Singer pöytää. Näitä tuntuikin olevan paremmin saatavilla. Lähinnä sitten vaan parasta valitsemaan päältä. 
Kun tutustuin tarkemmin näihin pöytiin, yllätyinkin kuinka mahdottoman monenlaisia näitä onkaan tehty. Tämä oli iso yllätys itselle! 
Tori.fi oli jälleen kovassa käytössä päivittäin. 




Muutama omaan makuun täydellinen pöytä löytyikin. Harmiksi vaan, pääsin jonottamaan koska ne olivat varattuja. Yksi oli varsinkin ylitse muiden. 
Yksi lauantai aamu sain kuitenkin lukea iloisen tekstiviestin, varaaja ei ollutkaan ottanut pöytää vaan se oli nyt vapaa! :-) Voitte uskoa sen tunteen, en meinannut housuissa pysyä! 

Kaiken muun hyvän lisäksi, tämä sattui olemaan maalla, ihan lähellä. Voi sitä onnen hetkeä kun pöytä sitten kannettiin kotiin! Olin todella onnellinen, paras monista katsomistani vaihtoehdoista, ja nyt se sitten kotiutui! :-) 

Tosiaan, etsin nimenomaan Singerpöytää, en konetta. Tässä mallissa kone kuitenkin taittuu tuonne pöydän alle kätevästi. Ja pitäisi kyllä olla ihan toimintakunnossakin! 
Aivan innolla aloin pyyhkiä pöytää raikkaaksi, ja aika nostalginen tunne oli nostaa kone tuolta ison pölykerroksen alta pois! Kuinka tuhat tarinaa tämäkin vanhus varmasti kantaa mukanaan! :-)




Pöydän molemmin puolin tässä mallissa on laatikot, jotka ovatkin yksi lemppari juttu tässä! Näihin saa kätevästi pientä ja tarpeellista säilytykseen. 

Pöytä oli ostettaessa oikein hyvässä kunnossa, joten tätä ei tarvinnut lähteä nyt tuunaamaan suuntaan jos toiseenkaan. Pöydän pinnalla näkyy ihanasti elämän jälkeä, ja siitähän tämä tykkää! :-)

Pöydän päälle olen kokeillut ( tietysti ) erilaisia asetelmia jo, ja varmasti tässä joulun lähestyessä ne tulee muuttumaan vielä :-) Tällä hetkellä olen nimittäin siinä ajatuksessa että kuusi olisi tänä vuonna pöytä malli, ja sen paikka olisi nimenomaan tässä! :-)




Alimmaisessa kuvassa vilahtaa myös toinen vanha ihana ( meille uusi ) aarre. Viikonloppuna tämä vilahteli jo Instan puolellakin, ja ansaitsee oman postaukseen tarinoineen! :-) 

Joulu astuu askelittain tänä vuonna kotiin. Kaikkea ei laiteta kerralla, vaan pikku hiljaa. Hieman erilailla kun aikaisemmin :-) Kuvissa jo näkyy että punaiseen on alettu totutella, ja varsinkin tuosta reunassa olevasta ihanuudesta kokonaisuudessaan tykkään hurjan paljon! <3

Tämä ihana pöytä tulee varmasti jatkossakin vilahtamaan usein blogissa, niin tärkeä se on, ja ottanut ansaitun paikan kotona! <3

32 kommenttia:

  1. Kaunis Singer <3 Kun kauan jotain etsii, ja viimein löytää... Tiedän niin tuon tunteen, olen iloinen puolestasi :-) Ja ihanaa jouluakin siellä jo vilahtaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan 😊 olen ihan myyty tuolle 😊

      Kiitos Minna ihanasta kommentista joka lämmitti kovasti 💖

      Poista
  2. Ihana löytö ja hienoa, että kauan etsitty aarre on nyt kotona! <3 Kauniin ja jouluisen asetelman olet jo ehtinyt sinne tehdäkin ja punainen ripauksittain on niin ihana! <3 Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tunne kun haave toteutuu.... 💖

      Kiitos Jenni kauniista sanoistasi sinulle 💖

      Mukavaa iltaa teillekin 💖

      Poista
  3. Minä itsekin sain oman Singerini kesällä tänne kotiin <3 Omani on mummulan vintillä ollut vuosikaudet ja mummu lupasi sen mulle vuosia sitten. Kesällä sen tuominen mulle tuli ajankohtaiseksi, kun mummu aloitteli muuttopuuhia. Voi miten ihana se onkaan <3 Omani kaipasi pientä tuunausta, sillä pöytälevy oli halkeillut. Se oli jotain lastulevyä, joten otin sen kokonaan pois. Sitten hioin ja petsasin. Katsoin jo, että melkein samanlaiset meillä on, muttei ihan. Munkin mallissa on nuo laatikot ja väri sama. Merkki on sulla vaan vähän alempana. Itse pidän itse konetta esillä, kun se on niin kaunis <3
    Kauniita asetelmia olet loihtinut sen päälle <3 Ihanaa hiipivää joulutunnelmaa teidän kotiin <

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihanan tarinan kirjoitit 😊 olipa mukava kuulla tästä ja kuinka ihana että olet saanut perintökalleuden kotiin 😊 iso tunne arvo omalla singerilläsi koska suvun aarre 😊

      Iso kiitos ja mukavia tunnelma hetkiä myös sinne 😊

      Poista
  4. Mulla on kanssa oma aarteeni, mummun vanha ompelukone... on ne vaan ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, sinullakin suvun aarre 😊 kuulostaa aivan huippu mahtavalle 😊

      Poista
  5. Kyllä on kaunis vanha aarre <3

    VastaaPoista
  6. Oi että <3 Ihanaa että löysit sen!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta olen kyllä tosi iloinen 😊 pitkä aikainen haave toteutettu 💗

      Poista
  7. Upean singerin olet löytänyt. :)

    VastaaPoista
  8. Upea löytö ja näyttääpä vielä aika hyväkuntoiselta :) Sopii kauniisti teille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊

      Tosi mahtavassa kunnossa ja niin edullisesti, tämä oli huippu juttu 😊

      Poista
  9. Kiva, mä muistan kun meillä oli lapsuudenkodissa lähes tulkoon samanlainen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana muisto sinulla 💗 ne ovat tosi aarteita 😊

      Poista
  10. Olipa hieno löytö ja hauskaa että nyt löysit tuollaisen pöydän :) Näyttää oikein upealta asetelmineen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkäaikainen haave tuotti tulosta 😊 sivupöytä etsintä jatkuu kuitenkin toisella silmällä vielä 😁 kiitos vinkistäsi kovasti 💖

      Ja ihanasta kommentista kiitos 💖

      Poista
  11. Hyvä tuuri kävi pöydän kanssa, kaunis on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli kyllä tuuria matkassa kovasti! :-)

      Poista
  12. Sopii niin tuohon, ja kaunis asetelma. Hyvä että onni potkaisi! :)

    VastaaPoista
  13. huippu ostos :) ihanan näköinen ja tuota mielellään katsellaan täällä blogissasi useamminkin <3 leppoisaa keskiviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka mukava kuulla! :-) Varmasti tulee näkymään aina silloin tällöin! :-) Niin tärkeä se on ja mieluinen! :-) <3

      Mukavaa torstai iltaa sinne! <3

      Poista
  14. Oi miten ihana ja kaunis aarre <3

    VastaaPoista
  15. Aivan ihana!! ♥ Ja niin upea tuo punainen tähti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kovasti Jenni! <3

      Tästä ne punaiset pisteet lähtee ;-)

      Poista
  16. On kylä hieno, hyvän löydön oot tehnyt!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...