keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Tuoli






Niimpä niin. Kun johonkin ihastuu, se on menoa. Jälleen kerran olen sen huomannut ;-) Kohteena on nyt nämä valloittavat vanhat aarteet! Muutaman viikon aikana olen tehnyt ihan mahtavia löytöjä, vaikka välillä olen ajatellut että olisi luovutettava kun ei kohdalle osu oikeita. Mutta, niin se vaan on, että kyllä ajan kanssa osuu! Tämän kun taas muistaisin joskus seuraavan kerran samanlaisessa tilanteessa! ;-) 

Tässä kurkattiin ihanaa vanhaa senkkiä, josta kaikki oikeastaan alkoi. Instagramin puolella on sittemmin kurkkailtu sneak peek kuvilla paria muuta uutta aarretta, ja kunhan tässä vaan ehdin, niin ilman muuta tänne blogin puolelle nämä rakkaat aarteet tulevat! :-)

Mutta, sen pidemmittä puheitta, itse asiaan. Pari viikkoa sitten lähdin p i t k ä s t ä aikaa kirppis kierrokselle, ja juu-u, ajattelin sieltä löytäväni ehkä viimein sen kaipaamani sivupöydän mm. Mutta, eihän sitä tokikaan sieltä löytynyt. Sen sijaan, tämä kaunis tuoli tarttui matkaan hurjalla 10€:lla! Yksi haaveeni on ollut, että kotona olisi y k s i vanha ja aikaa nähnyt tuoli. Tämä haave on kulkenut matkassani hurjan pitkän aikaa, monen monta vuotta. Paikkaa ei vaan oikein ole ollut juuri nyt, mutta kun tämän näin, niin pääin että paikan sille teen. Ja niin myös tein :-D 
Ja eipä sillä, tämä on todella jykevää tekoa, ja pääsee kyllä myös isomman porukan tullessa pöydän päätyyn tuoliksi, eli eipä ollut huti ostos ;-) 

Mikään yllätys ei myöskään liene, että tähänkin oli tavalla tai toisella saatava tunnelmavalot, ja kaunistusta muutenkin päälle, tekemään sen pisteen iin päälle. 

Ja siinä se nyt on, koko komeudessaan! <3


28 kommenttia:

  1. No kyllä on kaunis <3 vanhat aarteet täälläkin kiehtoo. Just yks projekti odottaa keittiös :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! <3

      Olen nyt niin hurahtanut näihin vanhoihin juttuihin :-) Tietty raja tässä (kin) toki pitää pitää, mutta näin kuten nyt, alkaa tuntumaan hyvältä! :-)

      Ihanaa, pian juttua sitten blogiin! :-) Tahtoo nähdä! :-)

      Poista
  2. Vanhoja tuoleja ei voi olla koskaan liikaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu :-)

      Näissä on kyllä se jokin <3 Kolahtaa! <3

      Poista
  3. Todellinen löytö tuo onkin, aivan ihana! <3 Ja mukava päästä kurkkimaan muitakin löytöjäsi pian! :) Mukavaa päivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä oikea ylläri löytö! :-) Pitkän matkan päästä jo katselin tuota, ja ajattelin että uskallanko edes hintaa mennä katsomaan :-D Pakkohan se sitten oli ja hinta yllätti kyllä täysin! :-) Sitten vaan koko loppu kirppis kierros tuoli kainalossa :-D

      Kun vaan aurinko pilkahtelee niin saan lisää kuvattua! :-)

      Mukavaa päivää sinnekin! <3

      Poista
  4. Ihana tuoli ja Annon lasipurkki on upea ♥

    VastaaPoista
  5. Ihanaa että vihdoin löysit etsimäsi! Tuolivanhus on kyllä sympaattinen ♥ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, onneksi! :-) Mikään ykkös juttu tämä ei ollut mutta mieluinen ja odotettu juttu, tätä tilaisuutta ei sitten voinut jättää kirppikselle vaan :-)

      Poista
  6. Ikä näkyy kauniisti tuossa ihanassa tuolissa!

    VastaaPoista
  7. kauniin vanha tuoli :) hyvä löytö jälleen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin tästä löydöstä! :-) <3 Tämä on aarre muiden joukossa :-)

      Poista
  8. Upea tuoli ja kauniisti kulunut <3 Ja kivat noi pallovalot lasipurkissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuo kuluminen itseäkin ilahduttaa! :-) Tykkään hurjasti! :-)

      Valoja, tunnelma sellaisia ei taida ikinä olla liikaa ;-)

      Poista
  9. Ihana vanhus sielläkin ;) on ne vaan aarteita.

    VastaaPoista
  10. Kaunis tuolirouva ♥ Onnea vielä Etuovi-projektista! Luin postauksen, mutta en lähtenyt puhelimella näpyttelemään kommenttia. Onnittelut siis näin jälkikäteen. Upea juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Anu kovasti! <3 Olipa ihana muistaminen <3

      Poista
  11. Ihanan rosoinen ja kaunis tuoli! Mun in ihan pakko sanoa Seija että on tosi kiva että olet säilyttänyt blogisi niin kodikkaan ja lämpöisen tunnelman. Moni blogi on nykyään "aikakausilehtimäinen" joka on tietenkin fine ja jokainen bloggaaja saa ilman muuta pidättää itsellään oikeuden mihin suuntaan blogiansa vie. Silti, vaikka blogisi on kehittynyt todella paljon kauniine kuvineen ja yhteistyöpostauksineen, niin silti täällä ei tule koskaan "kaupallista" tunnetta. Joten kiitos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Jenna, kiitos tästä todella lämmittävästä kommentistasi! <3 Olen lukenut sen nyt muutamaan kertaan, ja joka kerta tämä kommentti saa minut herkistymään. <3

      Tosi ihana kuulla tuollainen mielipide, mielipiteet ovat aina todella arvokkaita ja otan niitä mielellään vastaan :-) Ne on aina blogille hyvästä, ja kasvattaa ja antaa uutta näkökulmaa ja vinkkiä :-)
      Tosi mukava kuulla että aistit täällä lämpöisen tunnelman. <3 Se on nimenomaan se minkä tunteen haluankin jakaa kaikille lukijoilleni parhaan mukaan. :-)

      Kiitos tästä ihan hurjan paljon vielä ties monennen kerran! <3

      Poista
  12. Tuo tuoli näyttää hyvin paljon samanlaiselta, kuin mitä löysin kirpparilta taannoin pari kappaletta harmaana, ja pakkohan ne oli kotiuttaa! Todella kaunis myös valkoisena ja kuluneena :) Mä olin myös pitkään haaveillut oikeasti vanhasta tuolista, ja nyt niitä löytyy onneksi kaksin kappalein. Löysin muuten ihan äsken blogisi, ja täytyypä kehaista, että todella kivalta vaikuttaa ja teillä näyttää kauniilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset ovat kyllä niin ihania, ja niissä on sitä jotain niin suuresti :-)
      Tosi mukava että sinäkin olet tehnyt hyvät löydöt, näistä tulee meille sisustajille niin hyvä mieli :-)

      Kiitos kovasti sinulle, ja tervetuloa matkaan mukaan! :-) <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...