keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

BalconyKaunista huomenta kaikille! <3

Ihanaa, viikko on hujahtanut jo kolmannelle päivälle ja uskallan sanoa että lomaan on enää 2½viikkoa aikaa. Varsinkin tällä kuluvalla viikolla olen odottanut ihan ennätys lujaa lomaa! No, ei ole enää pitkä aika kun pääsee vaihtamaan loma vaihteen päälle! Hurjan hienoa! 
Voihan, murheenkryyni tuota parveketta! Väsymystä on ollut ilmassa ja en ole vieläkään saanut parveketta ihan täysin valmiiksi. Viimeistely olisi vielä edessä. Hyvin vaihteittain parveke on valmistunut tähän kesään, ja toivon että nyt ihan lähipäivinä saan rutistettua loppu parvekkeen kuntoon. 

Kaiholla katselin kuvia kesältä - 13, jolloin jo toukokuun alussa nautittiin valmiista parvekkeesta ja kylläpä viime vuonnakin olin ihan ajoissa. Mutta, vanha sanonta pätee: parempi myöhään kun ei milloinkaan. Näin se ehdottomasti menee. Olen koettanut ottaa asiasta mahdollisimman vähän stressiä, eihän se kesäkään ihan kunnolla ole vielä alkanut niin.... ;-) 

Päädyin tosiaan ihan vanhingossa katselemaan näitä pari vuotta vanhoja kuvia, mutta olipa tästä vahingosta kovasti hyötyäkin. Kyllä nämäkin antoi puhtia laittaa loppu jutut kuntoon parvekkeella! Kyllä se tästä valmistuu! 
Osa kukista pääsi jo vaihtokierrokselle kuumuuden takia ( niiden parin hassun kuuman päivän! ), mutta suurin osa voi hyvin. Näitä kuvia katsellessa silmät tarttuu tuohon viehättävään rungolliseen tähtisilmään! Kumpa kohdalle osuisi vielä sellainen, tuo oli kestävä yksilö ja todella kivan näköinen. 
Josko tuota kukkaa kaipaan, niin kylläpä silmät iski tuohon purkkiinkin.... Nyt täytyy sanoa että ei ole mitään havaintoa purkista, veikkaan pahasti että on jossakin kirppari erässä mennyt. Voi nenä, tuo olisi juuri hyvä! :-) 

Onko siellä jo parveke / terassi kesäkunnossa?! :-) Olenko ainoa mattimyöhäinen? :-) 

16 kommenttia:

 1. Et ole ainoa! Terassin lasituksen takia laatoitus kesken ja eilen vesisade yllätti, kun tytär olisi öljynnyt osan terassia.

  VastaaPoista
 2. Parveketta on kiva sisustaa! Minä putsailen ja vaihdan tyynyjä yms. pientä muutaman kerran vuodessa. Kesäisin parveke kylpee kirkkaissa väreissä, muulloin hillittyjä, maanläheisiä sävyjä :)
  Mukavaa viikon jatkoa ja loman odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, parveke on aina ihan oma ihana juttunsa jota todellakin odottaa aina :) nyt vaan niskasta kiinni ja loppu parveke loppuun :)

   Kuulostaa todella hyvälle :) kesällä värit onkin kivat :)

   Mukavaa tulevaa viikonloppua <3 ja kiitos :)

   Poista
 3. Et suinkaan ole ainoa, meillä on terassi vielä täysin alkutekijöissään :) Se kun pitäisi tänä kesänä öljytä, niin en viitsisi laittaa sinne kesäjuttuja sitä ennen. Mutta vettä kun ripsii taivaalta joka päivä, niin öljyäminen on hieman hankalaa.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ihana juttu, tosi helpottava kuulla että en ole ainoa :) hih.
   Mutta kyllähän me vielä valmiiksi saadaan, eiks niin?! :)

   Poista
 4. Täällä parveke on ollut kesäkunnossa jo reilun kuukauden. Kukat toki vaihtuvat vielä ainakin kertaalleen, koska aurinko tappaa niitä tehokkaasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin aivan ihastuttava parveke! :) sitä olen ihaillut useamman kerran :) ihana vihreä keidas :)

   Poista
 5. No kaikki ajallaan...joskus kaikki ei mene ihan niin kuin suunnitellaan, mutta kyllä se sieltä valmistuu. Meilläkin sade on sotkenut monet suunnitelmat, mutta hiljaa hyvä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavista sanoista, ne tuli todellakin tarpeeseen! :)
   Edetään rauhassa, valmistuu valmistuu.... :)

   Poista
 6. Kyllähän tämä kylmä kesä vie halut ulkona sisustamiseen... Mutta hiljaa hyvä tulee! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on totta, sillä on kyllä kanssa iso osuus tässä :)

   Poista
 7. Mä en ole edes aloittanut parvekkeen kanssa! Laiska kun olen, mutta eipä ole tosiaan hirveästi edes huvittanut ilmojen takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan ilmat ole kyllä parveke kautta suosinut ei.... mutta kesä edessä :) kyllä se sieltä vielä tulee :)

   Poista
 8. Ei ole täälläkään patio vielä valmis, ainakin jotain kukkia vielä haluaisin hankkia sinne. Mutta kun sitä vettä tulee melkein joka päivä, eikä ole katettua patiota, niin ei ole ollut inspistä laittaa sitä vielä kuntoon.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...