torstai 29. lokakuuta 2015

Kierros kirppikselläPari kertaa ehdin hehkuttamaan reilu viikko sitten intoa, kun pääsin pitkästä aikaa kirppikselle! Edellisestä kerrasta olikin jo ihan liikaa aikaa, ja siksi tämä kirppis reissu kaverin kanssa olikin todella odotettu! :-) 

Itsellä on tunne kuitenkin, että väärään aikaan usein kirppikselle osun, että lopun kaiken harvoin itse tekee varsinaisia löytöjä. Tai jos tekee, niin hintakin on liki sama kun kaupassa, joskus jopa kalliimpi! 
Tämä kirppis reissu olikin poikkeus, löytöjä tuli parin kassin verran, ja kaikki aivan pilkkahintaan! 
Olen kauan aikaa haaveillut taulukollaasista, jossa olisi vanhoja kehyksiä. Kaikki eri kokoisia, värisiä, muotoisia, mutta että niitä yhdistäisi vanhanaikaisuus. Kuitenkaan en ole ikinä löytänyt tähän tarkoitukseen sopivia kehyksiä mistään. 

Nyt kirpparilla kulkiessa jo kaukaa olin näkevinäni tämän kaukaisen haaveen. Menin lähemmäksi, ja hymy levisi kasvoille. Kehyksiin ei ollut merkitty hintaa, ja varoen otin kätösiin tuon vaaleamman kehyksen. Samalla varovasti kysyin hintaa tälle hurmaavuudelle. Vanhempi rouva vastasi 2€. Kysyin, että anteeksi mitä? Kyllä, kuulin oikein. Intoa puhkuen sanoin, otan tämän! :-D Tuo vaalea on niin täydellinen kun olen voinut haaveissani ajatella. Myöhemmin oli vielä pakko mennä hakemaan tuo tummempi kehys. 

Tuollainen peuran pää on ollut myös haavelistalla kiikkunut. Se ei ehkä kuitenkaan ole ollut meille ihan omiaan murun mielestä, kuten olen kertonut mm. sarviin liittyen. Kuitenkin kun se edullisesti lähti, niin en voinut vastustaa. ;-) 
Monihan teistä tietää, että kaikki ruosteinen ja kulunut on mieleen. Joten, empä saattanut vastustaa tuota kaunistusta. Hurmaava, ja kuinka ihana onkaan kun sinne tekee kauniin kynttiläasetelman....
Tuo olikin ensimmäinen minkä tällä kirppis kierroksella bongasin, ja sitä en heti ottanut vaan palasin myöhemmin paikalle, onneksi se oli vielä jäljellä...
Kenties ikuinen keräily kohde, on karhu // ilves purkit. Niitä kotoa jo muutama löytyy ja näille olen luvannut aina lisätilaa kun kohdalle osuu. Tuosta olin vielä kovin tyytyväinen kun oli hiukan eri muotoinen kun aikaisemmat. Yksinkertainen ja näyttävä, ja mikä tärkeintä ennenkaikkea ihanaa vanhaa sävyä. :-) 

Aika kannattava kirppis kierros vai mitä?! Mukaan mahtui vielä pari löytöä, mutta nämä olivat ne kaikista ihanimmat tällä reissulla. 

Täällä vietellään tänään vapaapäivää, jotta jaksaa viikonlopun sitten pitkin päivin! 


29 kommenttia:

 1. Todellakin ihania löytöjä! Välillä osuu kohdalle oikein kunnolla. <3

  Ihanaa kirpakkaa vapaapäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogistani löytyisi haastetta :)

   Poista
  2. Kiitos Jenni, ja juuri niin, välillä tekee todella onnistuneita löytöjä vaikka itsellä se on yleensä juuri toisin :-) <3

   Mukavaa päivää, ja aurinkoa! :-) <3

   Kiitos paljon ihana haasteesta! <3

   Poista
 2. Ihania ostoksia tosiaan, kyllä sitä välillä kannattaa käydä kirppis kierroksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa, kyllä sitä joskus näin hyviä kierroksiakin osuu kohdalle :-)

   Poista
 3. Mahtavia löytöjä! :) Toi sarvipää on niin makee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä olivat kyllä todella mieleisiä :-)

   Sarvipää on kyllä tosi mahtava, sain sen mukavasti seinälle :-)

   Poista
 4. Tosi hienoja löytöjä olet onnistunut tekemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, olen itse todella tyytyväinen :-)

   Poista
 5. Mahtavat löydöt :) Niin kuten sanoit välillä löytää ihanuuksia, välillä ei niin mitään.
  Oikein mukavaa vapaapäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)

   Niimpä, välillä on kyllä ihan toisinpäinkin. Että ei vaan osu kohdalle mikään :-)

   Kiitos, vapaa oli onnistunut, vaikka liian nopeaa meni! ;-)

   Poista
 6. Olipa hienoja löytöjä! Niin tekisi itselläkin mieli kierrokselle, mutta aika on niin rajallinen remonttien takia tällä hetkellä. Ja pojan kanssa kirppistely on melkoista seikkailua ;) Ehkä sitten joskus, kun remontit on tehty, on aikaa kiertelyynkin enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)

   Kyllä varmasti vielä aikaa löydät :-) Niinhän se menee, että aika aikaansa. Kun mahdollisuus tulee, niin sitten vaan kierrokselle :-)

   Poista
 7. Voi että kun pääsis kiertelemään enemmän kirppareita! Aivan ihania löytöjä ja joskus onnistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kyllä varmasti tulisi löytöjä enemmänkin kun olisi jotakin vakio kirppareita jolla käydä ns. säännöllisesti :-)

   Poista
 8. Todella upeat löydöt! Ois mulla kans lähtenyt kyllä mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)

   Nämä kyllä oli niin mieleisiä :-)

   Poista
 9. Olipa kannattava kierros, ihania löytöjä :)

  VastaaPoista
 10. Olipas huippu löytöjä, ihanaa kun kirppiksillä välillä onnistaa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, välillä todellakin käy tuuri, mutta toisinaan onkin sitten ihan päinvastoin :-)

   Poista
 11. Aivan loistavia löytöjä! <3 Meilläpäin ei peruskirppareilta löydä juurikaan mitään, mutta kesäisin järjestettävät rompetorit ja puistokirppikset on loistavia löytöpaikkoja! Iloa viikonloppuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! <3

   Itsellä on vähän samat fiilikset, vanhoilla kotiseuduilla tiesin ja tuntuikin että kirppiksiä oli enemmän. Nyt en ole oikein löytänyt :-/
   Mutta tosiaan, nuo kesäiset tapahtumat onkin ihan pop! :-)

   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 12. Hienot löydöt <3 Minulla on aina aika huono tuuri kirppareilla, en yleensä juuri löydä mitään tai jos löydän niin hinta on liian korkea mielestäni :) Lasipurkkeja olen joskus muutaman löytänyt ja haluaisin kerätä niitä lisää, joten ehkä täytyisi taas joku päivä käydä kiertelemässä kirpparilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) <3

   Olet kyllä ihan samanlainen kun minä. Kyllä minäkin yleensä tyhjän kassin kanssa kirpparilta saan lähteä. Nämä ovat harvoja kertoja kun käy tuuri. Ja usein on, että sitten kun onnistaa, onnistaa kunnolla kuten nyt :-)
   Lasipurkit on niin mahti löytöjä kirpparilta, tarinat mitkä ne pitääkään sisällään :-)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :-) Olen tosi tyytyväinen näihin :-)

   Poista
 14. Ihan huikean kaunis tuo peuranpää!!! Oi oi oi!!!! ♥ ♥ Kirppareilla käynti on kyllä mahtavaa, tekee aina jotain huippu löytöjä :)

  VastaaPoista
 15. Todella kauniin peuran pään olet löytänyt. Ja ihania löytöjä muutenkin, varsinkin nuo kehykset, ja millä hinnalla! Nyt tekisi mieli lähteä kirpparille tekemään löytöjä, ehkä sitä viikonloppuna kerkeäisi.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...