keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Vinkki vitonen ( tunnelmavalojen ystäville )Ei ole ihan yksi tai kaksi kertaa kun on pitänyt tämä vinkki tulla teille jakamaan, mutta se on aina jäänyt ja jäänyt. Mutta, parempi myöhään kun ei milloinkaan, näinhän se sanonta sanoo. 

Siellä ruudun toisella puolella löytyy varmasti useampi tunnelmavalojen ystävä, eikös? 
Niin myös täällä, ja hyvä ystävä! ;-) Niitähän pitää olla joka nurkassa ja kupissa ja vaikka missä! Kuulostaako tutulta? 
Olen kirjoitellut useampaan kertaan blogissa, että omalle kohdalle nukkumatti tulee usein iltaisin jo sohvalle. Sitten kun on aika siirtyä sänkyyn, on luonnollisesti hiukan kiukkuinen eikä ensimmäisenä mieleisenä hommana ole alkaa sammuttelemaan niitä useampia valosarjoja. Kaikissa kun ei ole edes katkaisijaa, vaan niitä saa pitkin sohvan taustoja " repiä " pistokkeesta irti. 

Luin jo hyvä tovi sitten Koti kaupungin laidalla blogista, kaukokytkinsarjasta. Mikä ilo syttyikään, onko tuollainen oikeasti olemassa! ;-) Tarkoitukseni oli mennä mitä pikimiten Clasulle ja hankkia kotiin sellainen, mutta kas kummaa se aina jäi. 
Tässä alkusyksystä kun poikettiin ruokakauppa reissulla myös Clasulla, niin silmään ihan vahingossa osui tuo sarja, ja kas kummaa vielä alennuksessa. Voi sitä ilon määrää! 
Illalla kotona laitettiin olkkarin pistorasioihin vastaanottimet, ja valosarjat niihin kiinni. Ja ei kun kokeilemaan, a, b, c, d..... :-) Yhdestä napista päälle, ja yhdestä napista pois! Voi ihanuuden ihanuus, tätä yksinkertaisemmaksi ei voi homma mennä! Jos aikaisemmin tunnelmavaloista on nauttinut täysillä, niin mitähän se nyt on?! ;-) 

En voi muuta kun suositella, klick ja pääset kurkkaamaan yhden vaihtoehdon Clasun valikoimasta! Tälläisiä varmasti myydään muuallakin, mutta itse olen ainakin ollut täysin tyytyväinen tuohon, joten mielellään tämän vinkin jaan muillekin :-) 

Tunnelmmalista päivää! <3

20 kommenttia:

 1. Mahtava vinkki, täytyypä itsekin käydä ostamassa :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä tosi kätevä! Ei ole tullut kyllä hankittua. Mutta ehkäpä pitäisi harkita :)
  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä osottautunut niin huipuksi, en osaisi enää olla ilman :-)

   Mukavaa päivää myös sinne! <3

   Poista
 3. Oi että mitkä ihanuudet. Pakko käydä Clasulla

  VastaaPoista
 4. Onpas näppärä systeemi, en ole kuulukaan! Omassa kodissa tosin ei taida olla tuollaiselle käyttöä, ne pari valoa jaksan kyllä sammuttaa perinteisin keinoinkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan huippu näppärä, en osaisi enää olla ilman kun nyt on tottunut tuohon :-)

   Muutaman sarjan ilman muuta sammutteleekin ihan näppärästi. Mutta itse kun olen ripotellut sinne tänne valoja niin tuosta on iso apu :-)

   Poista
 5. Tämä on niin loistava juttu :) Meilläkin on osassa valoja tämä kaukosäädin ja nyt pitäisi muistaa laittaa se jouluvaloihinkin sitten :) Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :-) Aivan huippu keksintö! :-) Kyllä on ollut niin paljon mukavampi ollut nousta sohvalta väsyneenä ja sammuttaa tämän kautta valot ;-) Hih.

   Iloa päivään! <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Nyt vaan ehdottomasti hankkimaan, tämä on huippu juttu :-)

   Poista
 7. Oi vitsit miten hauska! Mä olen Clasulta ostanut roikkalampulle erillisen on/off nappulan ja on kyllä toiminut superhyvin!! Tästä en ollut kuullutkaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin näppärä, olen niin tyytyväinen tähän :-) Kannattaa ehtottomasti hankkia jos valoja paljon, ja sopiihan tämä muuhunkin käyttöön :-)

   Poista
 8. Ei vitsit miten hyvä vinkki! Kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! :-) Tälläinen ilo on mukava jakaa :-)

   Poista
 9. Hahaha, meillä on tällainen systeemi autojen lämmityksessä. Nyt tuntuu vähäsen pöhköltä, etten ole ymmärtänyt tuoda tätä helppoutta sisälle. :D Joten kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan totta, olen myös kuullut että tätä on käytetty auton lämmityksessä :-)

   Nyt ilman muuta sitten sisälle vaan sama laite :-)

   Poista
 10. Tosi näppärä juttu, täytyy yrittää hankkia tuollainen. Vaikka kuinka ihanat tunnelmavalot ovatkin niin myönnän että iltaisin (kun on jo aika väsynyt) ei huvittaisi juosta ympäri kotia sammuttamassa kaikkia, varsinkin niitä joilla ei ole katkaisijaa ja joutuu ryömimään jonnekin pöydän alle irroittamaan johdon seinästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut niin kätevä, en edes osannut uskoa kuinka paljon iloa tämä tuo :-D Hassua, mutta totta :-)

   Ja tuo kirjoittamasi tunne on niin tuttu, itsekin olen sohvalta herättyä niin väsynyt ja sitten kun on joutunut todellakin konttailemaan.... ei kiva ;-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...