maanantai 4. tammikuuta 2016

Kesä & syksy

On toisen osan aika vuosikatsauksessa. Olipa jälleen vaikea valita kuvia, niitähän olisi tullut vaikka ja kuinka jos ihan kaikki halutut olisi ottanut! :-) Huomasin samalla, että tänä vuonna on varmasti tullut eniten kuvattua! 




Heinäkuussa vietettiin suurinosa kesälomasta. Kesälomaa odotettiin todella k o v a s t i, ja se tuli tarpeeseen. Likimain koko loma menikin maalaismaisemissa, mökillä, että maalla. Innostuttiin oikein kunnolla olemaan ihan kaikessa rauhassa, ja siis niissä maalaistunnelmissa. Välillä vaan pistäydyttiin nopeasti Asuntomessuilla ja pesemässä pyykkiä kotona. 

Elokuussa oli vielä pieni pätkä lomaa, ja samaan aikaan kova flunssa hyvin pitkästä aikaa. Helle jakso alkoi, ja itsellä samoihin aikoihin nousi kovasti jo syysfiilikset pintaan. Teki mieli kovasti alkaa kesätauon jälkeen sisustamaan syksyä kotiin, mutta lämpömittari kohosi päivä toisen jälkeen korkealle! Hiljalleen kuitenkin aloitin sisustus // muutos projektejani. Käytiin myös viettämässä Suomenlinnassa aivan ihana päivä. 

Syyskuussa oli aika jälleen juhlia synttäreitä. Tällöin sai myös " virallisesti " olla syysfiiliksissä, ja ensimmäiset kanervat kotiutuivatkin heti syyskuun alussa. Omena aikaa odotettiin kovasti, mutta tänä vuonna omenia ei sitten juuri tullutkaan. Piirakan sai juuri ja juuri leivottua. Syystuunaukset ja sisustukset jatkui innokkaasti, olihan lemppari vuodenaikani tullut! 




Lokakuussa tein ihanan bussiretken ystäväni luokse Tampereelle. Kyseisestä reissusta on monta kultaista muistoa. Tällöin ihasteltiin myös poikkeuksellisen kaunista syksyä, että ruskaa! Niin tärkeä aika itselle vuodesta, kyllä tätä oli taas odotettu.... 
Sisustus jutut pyörivät myös kovasti mielessä kesän jäljiltä, ja olin todella tyytyväinen uuteen isoon peiliin, että vanhan oven siirtämiseen. 

Marraskuussa alkoi jo hiljalleen jouluttaa, vähemmän ja enemmän. Vietettiin myös syyslomaa, joka olikin lomista ihanin pitkään aikaan. Tassuteltiin Tukholmassa kauniissa auringon paisteessa myös loman aikana. Ensimmäisiä hyasintteja en voinut alkukuusta vastustaa, ja ne tulppaanitkin kotiutuivat ennätys aikaisin. Vietettiin myös ihana isänpäivä <3
Marraskuun ihastuttavin diy oli laudoista rakenneltu koriste. 

Joulukuussa koti sai erilaisen jouluisen ilmeen, ja suunniteltiin innolla joulukalenteria. Kukilla oli suuri osa tätä kuukautta, ja luntakin odotettiin tulevaksi. Viimein tapaninpäivänä joulun vietosta palattaessa saatiin etelään ensilumi. Viime tipassa sain myös joulukortit lähetettyä, kolmannet otokset kun vasta onnistuivat.... 

Näin se on laitettu vuosi 2015 pakettiin, ja aloiteltu vuotta 2016. Toivottavasti tälle vuodelle on monta yhtä ihanaa hetkeä edessä! 

16 kommenttia:

  1. Kauniita muistoja ja kuvia viime vuodelta <3 Tästä on hyvä lähteä uuteen vuoteen!
    Mukavaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni, tästä sitä taas ponnistetaan uuteen vuoteen :-) <3 Toivottavasti tämä vuosi tuo mukanaan paljon iloa ja onnea :-)

      Kiitos, samoin! <3

      Poista
  2. Ihana vuosikatsaus ja kollaasit ♡ Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Jenna! <3
      Näihin on mukava paneutua, ja muistella mitä kaikkea sitä vuoteen mahtui :-)

      Mukavaa pakkas iltaa sinne! <3

      Poista
  3. Aivan ihania muistoja ja kiva katsella mennyttä vuotta näin kollaasien muodossa. Kuinkahan monta vuotta olen puhunut tekeväni kollaasit! hahahah!! En vieläkään ole saanut aikaiseksi!

    ps. ihanaa olla takaisin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit sanat suusta :-) Näin se on, todella mukava muistella vuotta :-) Varsinkin tuohon ekaan osaan ( talvi & kevät ) mahtui monta juttua jonka oli ehtinyt unohtaa.
      Ehkä sinäkin saat vielä aikaiseksi :-)

      Mukavaa kun tulit takaisin! :-) <3

      Poista
  4. Kauniita kuvia ja hauskaa muistella viime vuotta <3 Toivottavasti tästä vuodesta tulee ihana myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, näitä oli todella mukava tehdä :-) Vaikka kuvia olikin vaikea valita, mieluisia muistoja olisi ollut monta :-)

      Toivotaan Susanna, että tämä vuosi tuo mukanaan monta ihanaa hetkeä :-) <3

      Poista
  5. Kauniit kollaasit ja paljon mukavia tapahtumia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Anu! :-) <3 Tästä vaan nokka kohti uutta vuotta! :-)

      Poista
  6. Vuosi muistoja täynnä!
    Ihana kuvakimara!
    Onnen tähtihetkiä alkaneelle vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, monta muistoa rikkaampana taas ollaan kun vuosi vaihtui :-)

      Mukavia hetkiä myös sinulle uudelle vuodelle! :-)

      Poista
  7. Ihanat kuvat ja voi mikä kevään ja kesän kaipuu iski <3 Olen ollut muutaman päivän "blogilomalla" joten kommentoin tähän myös että tuo kultainen kynttilä on aivan ihana ja polkakakku näytti tosi herkulliselta. Kultainen väri pieninä yksityiskohtina noussut suosikiksi täälläkin :) Ihanaa pakkasiltaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K i i t o s! <3 Kevättä kohden mennään, valo on ainakin jo merkki tulevasta keväästä... :-)

      Kultainen kynttilä on kyllä todella ihana, en uskonutkaan kuinka siihen ihastun :-) Ja kakku oli kyllä todella hyvää, sopi oikein oivasti uudeksi vuodeksi :-)

      Juuri tultiin ulkoa posket punaisena, joten mukavaa iltaa myös sinne! <3

      Poista
  8. Upeita muistoja, upeita kuvia <3 Toivottavasti vuosi 2016 on ihanan muistorikas myös♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K i i t o s! <3

      Toivotaan tätä ehdottomasti! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...