torstai 25. helmikuuta 2016

HuomentaHyvää huomenta

Olen monesti kirjoitellut, että olen täysin aamuihminen. Aamulla aikaisin saan eniten aikaan, ja olen ehdottomasti virkeimmilläni. Illalla sensijaan nukkumatti tulee välillä hyvinkin aikaisin ( yllättäen ), ja liian usein jo sohvalle iltaisin! Toisilla taas voi tämä asia olla ihan toisinpäin. 

Voin siis sanoa, että rakastan aamuja todella paljon! Voisin vielä lisätä, että erilaisia aamuja...
Unelma-aamu on tietysti viettää yhdessä murun kanssa viikonloppuisin. Syödä yhdessä rauhassa aamiaista, ja usein siitä lähdetäänkin kauppa-asioille mitäs muuta kun aikaisin ( lauantaisin ). Sunnuntaisin aamu saattaa venyä hieman pidemmälle, mutta samalla itselläni on jo päivän touhut aloitettuna ;-) 

Iltavuoroon mennessä on mukava viettää itsekseen rauhallista aamua, kera hyvän aamiaisen ja lähteä pienelle happihyppelylle ennen työvuoroa. Näihin aamuihin kuuluu yleensä sisustuslehti teekupin kaveriksi. 

Aamuvuoroon sensijaan tulee herättyä tosi tosi aikaisin, ja kellon soidessa usein väsyttää. Mutta kyllä se päivä siitä useimmiten kuitenkin piristyy. Tällöin yleensä aamiainen jää niukaksi, ja muutenkin aika hopulla tulee toimittua. 
Olen aina ollut huono syömään heti aamusta, mutta hetken kun on saanut olla hereillä niin aamiainen alkaa maittamaan. Näinhän sitä sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria, mutta kuten kirjoitin, niin välillä se on itsellä hyvinkin niukka. Koetan kuitenkin aamuina jolloin on aikaa niin "paikata" sitten tuota. 

Nopeisiin aamuihin kuuluu yleensä "pikasmoothie", ja muina aamuina tulee syötyä usein puuroa, johon lisään vielä siemeniä ja pähkinöitä välillä. Lisäksi kunnon ruisleipä kasviksilla on lempparia aamulla, unohtamatta teetä! :-) 
Voitin Unelmien talo&koti lehden kuvakilpailussa, Karita Tykän: hyvää huomenta kirjan. Tämä palkinto olikin enemmän kun mieluinen, ja toivonkin että tästä tarttuisi jotakin uutta ruokalistalle ja aamuihinkin. 

Löytyykö sieltä puolen aamu vai iltaihmisiä enemmän? :-) 

Nautitaan aamuista, mutta tottakai myös illoista! Tehdään tästä (kin ) päivästä hyvä! 

24 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kirja :)
  Minä olen jotain noiden kahden väliltä. Eniten saan aikaiseksi aamupäivällä :) Näin navetta-aamuina meinaa kyllä vähän väsyttää. Onneksi töissä virkistyy! Kivaa päivää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä :-)

   Mukava kun kirjoitit, mukava kuulla :-)

   Täälläkin herätyskello aamuina väsyttää, mutta jos muuten herää aikaisin niin ei väsytä! :-)

   Samoin! <3

   Poista
 2. Onnea palkinnosta, varmasti täynnä inspiksiä tuo kirja! Täälläkin toinen aamuihminen. :) Välillä lomalla yllätän itseni nukkumasta pitempään, mutta erittäin harvinaista se kyllä on. Aamulla saa niin paljon enemmän aikaan. :D

  Kivaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K i i t o s! <3

   Ihanaa, aamut on niin parhautta, silloin saa aikaan :-) Lomalla kyllä on kiva välillä nukkua hieman pidempään, mutta se pidempi on melkein 8 täällä max :-D

   Iloista päivää! <3

   Poista
 3. Aamut ovat parhautta kun saa herätä hiljaiseen taloon ja juoda kahvit yksin :)

  VastaaPoista
 4. Minä olen myös aamuihminen. Mikään maailmassa ei voita aamukahvia ulkona kesäaamuisin oikein aikaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut on niin ihania ja energisiä :-)

   Ja tuo sanomasi, mutta teellä on ihanuutta :-)

   Poista
 5. Minäkin olen enemmän aamuihminen, vaikken ihan kukonlaulun aikaan herääkään. Mutta jos joskus (harvoin) tulee nukuttua yli kymmeneen, niin silloin tuntuu päivä jo olevan ohi :) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tuttu tunne, todella harvoin täälläkin käy niin että nukkuu edes 9 asti mutta sitten kyllä tuntuu että päivä on ohi enkä edes saa kiinni päivästä millään. :D

   Mukavaa päivää :)

   Poista
 6. Aamuihminen täältäkin huutelee. Rakastan hiljaisia aamuja, jolloin kerkeää tehdä syvävenyttelyharjoitteet, juoda pari kuppia teetä/kahvia ja syödä hyvin :) Herään mielelläni noin viiden aikaan, vaikka lähden töihin seiskalta :) (unelmoin jo enkulin käsitöiden kommentin kesäaamun aamukahvista ulkona)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella mukava kuulla :) aamut on kaikessa mielessä niin ihanuutta :) täällä taas yksi viiden jälkeen herännyt vapaapäiväläinen :)

   Poista
 7. Aamut ovat parasta aikaa! Silloin saa eniten tehtyä. Ja ihanaa, kun nyt on valoisat aamut :)

  VastaaPoista
 8. Mikä on pikasmoothien resepti :)?

  Mäkin olen niiin aamuihminen, ettei mitään rajaa. Illalla sitten aikaisin nukkumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä laittelinkin yhden version blogiin siitä kefir jogurtti juomasta ja leseistä :)

   Nyt on jugurtti vaihtunut ja sekaan heitän usein myös kiiviä tai mangososetta esim. Ja leseitä tietysti :) joskus vielä vähän mysliä pinnalle :)

   Aamut <3

   Poista
 9. Saan eniten aikaan myös aamupäivästä, vaikka uni kyllä maistuu aamuisin jos vaan mahdollista :) Onnea voitosta, upean näköinen kirja <3

  VastaaPoista
 10. Ihana palkinto! Meillä on tuo sama kirja. :)
  Kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna <3 kirja vaikuttaa oikein hyvälle :)

   Iloista viikonloppua <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...