torstai 31. maaliskuuta 2016

MaaliskuuMaaliskuun viimeistä huomenta! 

Voiko todella olla mahdollista että nyt on jo maaliskuun viimeinen päivä? Itsellä on vahvasti tunne, että juuri tässä istuin, ja raapustin postausta maaliskuun alussa, murun ollessa työmatkalla. Siinä vaiheessa oli nimittäin tunne, että kuusta tulee pitkä. Mutta kappas vaan, tässä sitä ollaan, eikä muuta voi! Kevät on ison askeleen lähempänä! 

Kirjoittelin tosiaan kuun alussa, että tarkoitus oli saada muutama rästi juttu // tuunaus tehtyä, mutta ihan kaikkien kohdalle ei pysty kyllä raksia laittamaan. Osa ja paljonkin tuli tehtyä, mutta samalla tuli haalittua lisää pieniä projekteja joten eihän se kello kaikille antanut myöden! ;-) 
Eipä kuitenkaan painetta, koetetaan huhtikuussa saada loputkin valmiiksi, ja jos sitten vasta haalisi lisää?! 

Maaliskuun sisusteluista suurin muutos oli varmastikin sohva. Loppu hyvin, kaikki hyvin tämän asian kannalta. Myös vanha aarre, tuo vanha ikkuna joka juuri postauksessa vilahti oli yksi parhaimpia sisusteluja maaliskuussa. Muuten mentiin asetelmien vaihdolla, ja kevennettiin kevättä varten. 

Kukat ovat olleet isossa osassa maaliskuuta (kin). Leikkoja on liki kokoajan maljakossa, ja sipulikukat ilahduttaa enemmän ja enemmän. Kuinkahan sitä kohta taas osaa olla ilman sipulikukkia, kun tämä innostus on jo marraskuussa alkanut?!

Maaliskuussa on tullut myös valokuvattua ennätys paljon! Kuvia on koneelle kertynyt vaikka kuinka paljon, koetan päästä niiden kaikkien kimppuun mahdollisimman pian! 

Siinäpä maaliskuu vuonna 2016 lyhennetysti, ja hymyssä suin kohti huhtikuuta! Toivottavasti huhtikuussa pääsisi jo ensimmäistä piknikkiä viettämään, noh, ainakin parvekkeella?! :-)
10 kommenttia:

 1. Tämä kuukausi on kyllä mennyt ihan hurjan nopeasti, vaikka yleensä maaliskuu menee tosi hitaasti! Ihana elämä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan älyttömän nopeasti, en osaa ymmärtää millään! :-D

   Poista
 2. Kauniit kollaasit maaliskuulta <3 Totta, todella nopeasti mennyt tämäkin kuukausi. Toivotaan lämmintä ja aurinkoista huhtikuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) <3

   Ihan super nopeaa, itsestä tuntuu että maaliskuu oli kuukausista nopein, vaikka alkukuu sillä hetkellä tuntui matelevan.

   Iloa myös sinne huhtikuulle! <3

   Poista
 3. Voi miten kaunista :)

  Valoisaa loppuviikkoa sulle!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Ja, totta. Maaliskuu meni ohitse kuin mikäkin pikajuna. :) Huomenna alkaa huhtikuu ja piknikit ovat todellakin jo hyvin lähellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   No juuri niin, tuon alleviivaan! Edelleen itsestä tuntuu että olisi maaliskuun alku, että ei se kuu ole voinut vielä loppua :-D

   Poista
 5. Kaunis maaliskuu kuvissa ja paljon on tosiaan ehtinyt tapahtua kuukaudessa! Ihanaa huhtikuun alkua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, paljon maaliskuuhun mahtui monenmoista. :-) Iloa ja surua, näinhän se menee.

   Huhtikuun iloa teillekin Jenni! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...