maanantai 5. joulukuuta 2016

# 5 Tonttupoika


Meille on muuttanut asumaan aivan hurmaava Mailegin tonttupoika

Olen jo pidemmän aikaa ihastellut Mailegin pehmoja, ja varsinkin näitä jouluisia, mikä nyt ei tokikaan tälle jouluihmiselle ole harvinaista... ja nyt ei tarvitse ihastella näitä pelkästään kuvista, nimittäin tämä suloinen tonttupoika katsoo joka päivä että sänky tulee pedatuksi, ja pitää huolta kodista! :-) Iltaisin tonttu hyppää senkin päälle pitämään vahtia vanhan pokan viereen. 

Ajattelinkin, että tämä voisi olla sellainen hitaasti, mutta varmasti kerättävä sarja. Poikahan tarvitsee kaverikseen tytön, ja siitä tarina saisi taas jatkoa. Tämän pojan tarina on alkanut jouluna 2016, ja tätähän on hauska sitten myöhemmin muistella :-) 

Seuraavaksi olisi tarkoitus vaihtaa makuuhuoneeseen myös jouluisia tekstiilejä, vielä on muutama idea auki, mutta kyllähän ne tässä hiljalleen selviää. Mietin myös, jos kuitenkin virittelisi sängynpäätyyn valosarjan ainakin joulun // talven ajaksi. Ollaan nyt tovi ollut ilman, kun sängynpäätyihin ruuvattiin Hektarit, mutta tunnelmavalojen suurena ystävänä en taida raaskia olla ilman... 

Ihanaa päivää! 

10 kommenttia:

 1. Suloinen! Mä mietin, et meil pitäs olla joku tyyppi kenel jalat roikkuu, mut en tiedä missä se on! Täytyy viel etsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana, ja Mailegit yleisesti ovat :-)

   Toivottavasti löydät teidän kaverin myös :-)

   Poista
 2. Nämä Mailegit ovat ihania! Meiltä kanssa löytyy tonttutyttö ja -poika ja pääsivät tällä kertaa neidin huoneen jouluseinälle. :)

  Mukavaa maanantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, vastustamattomia! :-) Näitä on pakko alkaa ihan keräämään enemmänkin :-) Hih.

   Kuulostaa oikein hyvältä, tonttutyttö täälläkin seuraavana mielessä :-)

   Kiitos Jenni, ja ihanaa iltaa! <3

   Poista
 3. Suloinen tonttu <3 Nämä Mailegit ovat niin ihanat <3 Itse olen myös hiljalleen kerännyt niitä vuoisen varrella. Tuo valosarja on myös tosi kiva, onko se pattereilla toimiva vai sähköllä? Iloista uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! <3

   Täällä on kanssa nyt näihin ihan hurahdettu, aivan ihania ovat :-) Sopivat moneen paikkaan :-)

   Tuo ko. valosarja on pattereilla oleva, ja pisin minkä olen pattereilla löytänyt rautalankavalo. Tykkään siitä valtavasti, se seilaakin paikasta toiseen :-)

   Kiitos, ja iloista viikkoa myös! <3

   Poista
 4. Mäkin tykkään Mailegin tontuista. En vain ole vielä malttanut ostaa.

  VastaaPoista
 5. Ihana, minäkin tykkään Mailegin tontuista.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...