torstai 8. joulukuuta 2016

# 8 JoulumaaKahdeksannessa luukussa kurkistetaan aivan hurmaavaan Joulumaahan. Teimme nimittäin viime viikolla mukavan retken ihanaan Koiramäen Pajutalliin, jossa on aivan ihana joulutunnelma minne tahansa päänsä kääntää! :-) Joten tälläiselle jouluihmiselle tuo paikka on mitä parhain! 

Meillä kävi vielä tuuri, nimittäin pieni ripaus lunta oli maassa, joka tietysti toi oman osansa (joulu) tunnelmaan. Mutta, ihmeen hyvin tunnelma on itsellä ainakin pysynyt, vaikka lumi onkin ollut ja mennyt, ja jälleen uudelleen. 
Retkeä tuonne hurmaavaan paikkaan odottaa joka kerta yhtä suurella innolla. Itsellä on tunne, että joka kerran jälkeen ihastun paikkaan enemmän ja enemmän. 

Ihana tunnelma alkaa jo heti ulkoa, josta löytyy pieniä pihakojuja. Matka jatkuu pienempään punaiseen taloon, jossa on aivan ihania tuotteita myynnissä, ja jo se  t a l o ! Voi hurmaus! Sanoisin, että huokailematta täällä ei pysty olemaan! :-) 
Vaalea päätalo on kohokohta! Jälleen on sanottava, että se tuoksu mikä tulee vastaan heti oven avattua, voi kun sitä saisi johonkin purkkiin talteen! Iloinen, ja ystävällinen henkilökunta tervehtii ja toivottaa tervetulleeksi, tässä vaiheessa ei voi olla kun hymy huulilla :-) 

Päätalossa voi kahvitella kaikessa rauhassa, ja tehdä ostoksia alakerrassa että ylhäällä ihanalla vintillä. Täällä todella viihtyy! 
Pajutalli on avoinna joka päivä 10-19, joten vielä ehdit hyvin tutustumaan, ja hakemaan joulufiilistä itsellesi ja perheelle ennen joulua. 

Tästä pääset kurkkaamaan heidän kotisivuilleen, ja löydät lisätietoa! 

Mietin itsekin, että ehtisikö sitä yhden reissun tekemään vielä lähempänä joulua... 

6 kommenttia:

 1. Oih, tuonne olisi kiva viedä mini <3

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan oloinen paikka! Ennen joulua olisi mahtava päästä käymään, mutta taitaa harmillisesti jäädä tänä vuonna väliin. Kauniita kuvia on kuitenkin mukavaa ihastella. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3

   Paikka kyllä ihastuttaa kerta toisen perään kovasti :-) Joka puolella jotakin kaunista :-)

   Poista
 3. Voih ja aah mitä kaikkea sieltä löytyykään. Nuo töttöröt tossa pihassa on ihanat.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...