keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Talvinen hetki

Mukava talvinen päivä. Vapaapäivä vasta alussa, ja pieniä kotihommia heti aamutuimaan. Tämän päälle aamupala, ja sitten ulkovaatteet päälle ja reipas lenkki kauppaan. Kaupassa ei pystynyt vastustamaan ( ilmeisesti ) juuri tulleita Fazerin ihania laskiaispullia. Kotona kotihommat jatkuivat, pyykki että tiskikone pyörivät ja imurinkin otin hurisemaan vielä. 

Aika oli kulunut ihan siivillä, ja kello oli jo reippaasti päälle puolen päivän. Jälleen kerran mietin, että kuinka se aika vapaapäivillä voikaan näin nopeasti mennä? Vaikka olin saanut jo paljon aikaiseksi, niin ajatuksissa oli vielä toinen mokoma lisää. 

Olen kuitenkin hiljalleen opetellut "löysäämään pipoa", ja huomannut // todennut sen, että ei vapaalla ( varsinkaan sillä yhdellä ) tarvitse kokoaikaa touhuta sata lasissa. Vaikka helposti siihen meneekin. Tuona päivänä päätinkin, että nyt sai kotihommat riittää, paljon oli kuitenkin jo tehtynä.  Nyt oli aika ottaa hetki ihan rauhassa, ja olla tässä ja nyt vain. 

Laitoinkin vedenkeittimen porisemaan, kaivoin yhden lemppari kupin kaapista, ja tuoksuttelin valitsemaani teetä. Vedenkeittimen poristessa kaivoin jääkaapista laskiaispullan odottamaan. Katsoin mieleisen sisustuslehden valmiiksi sohvalle, ja istuskelin tovin aikaa katsellen pihalle, samalla kun tee hautui. Näkymä oli kaunis, vaikka lumimäärä ei ollutkaan valtava. 

Siinä hetkessä oli niin hyvä olla, tälläisiä hetkiä aijon jatkossa vaalia lisää15 kommenttia:

 1. Voihan touhuilu. Mulla on niin vaikea edelleen olla tekematta mitään, mutta jonnin verran osaan olla paikoillani. Toivottavasti tulevaisuudessa vielä enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin todeta samoin, voihan touhuilu :-D Paikallaan oleminen on vaikeaa. Aina tietää että on sitä ja tätä ja tota tekemistä, ja senkin siivoamisen tai järkkäilyn voisi aloittaa. On niin vaikeaa antaa itselleen tälläistä hetkeä, vaikka se on ihan luonnollista // ansaittu.

   Koetetaan antaa itsellemme aikaa! :-)

   Poista
 2. Kuulostaa täydelliseltä vapaapäivältä! :) Täällä sama vika, vapainakin hetkinä tuntuu, että pitäisi tehdä jotain hyödyllistä tai tuottavaa. :| ..kun sitä on niin vaikea hoksata, että rentoilu ja nautiskelukin on hyödyllistä oman hyvinvoinnin kannalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, tämä hetki kyllä kruunasi päivän, kun osasin antaa tälläisen hetken itselleni :-)

   Juuri niin, allekirjoitan tuon täysin. Koko aika pitäisi olla jotain värkkäämässä! Tuo loppulauseesi on.. <3

   Poista
 3. Täällä myös samoja ongelmia olla vain ja nauttia vapaista suorittamatta. Välillä pitää vain unohtaa imuri ja istua sohvannurkkaan sisustuslehden kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, suorittaa pitäisi kokoaika! Mutta miksi ihmeessä, järki sanoo toisin, mutta sitten kuitenkin toimii toisin. Tätä olen juuri miettinyt niin usein nykyään!

   Koetetaan suoda itsellemme näitä rauhallisia hetkiä, ihan h y v ä l l ä omalla tunnolla! :-) <3

   Poista
 4. Oohhh, laskiaispullaa! Mulla taitaa jäädä pullat väliin tänä vuonna, kun laskiainen menee hiekkarannoilla istuskellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskiaispullat on kyllä namskis! :-) Nautit nyt siellä hyviä herkkuja, ihania kuvia olet laittanut! :-)

   Poista
 5. Kyllä sitä helposti joutuu itselleen muistuttelemaan, että vähempikin touhotus riittää. Sisustuslehdet ovat siinä oiva apu - niiden äärellä kun rauhoittuu varmasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Todella usein, vaikka levollekin pitäisi antaa aikaa. Miksi se onkin niin vaikeaa?

   Täälläkin sisustuslehdet auttaa asiaa hyvin :-)

   Poista
 6. Ihanat kuvat ja hetki! <3

  VastaaPoista
 7. Itse olen myös opetellut olemaan tekemättä mitään enkä enää käytä niin paljon aikaa esim. siivoamiseen kuten ennen. Tälläkin herkuteltiin ensimäisillä laskiaispullilla viime viikonloppuna. Ihania vapaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ollut todella hyvä taito opetella! :-) Iso peukku sille! :-) Itse haluan pyrkiä samaan ehdottomasti, siten että ei tarvitse tuntea huonoa omaa tuntoa tälläisistä oikeasti sallituista hetkistä :-)

   Kiitos paljon Janina! <3 Viikonlopun iloa! <3

   Poista
 8. Hölläämisen taito arjessa on todellinen vahvuus. 🙂 ihanat kuvat, sulan! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä, hyvin kirjoitettu, niin naulan kantaan! :-)

   Ja k i i t o s ja kumarrus kauniista sanoistasi! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...