lauantai 25. helmikuuta 2017

Erilainen lauantai

Lauantai huomenet täältä sairastuvalta! 

Alkuviikosta uutisoitiin kerran jos toisenkin äärimmäisestä liukkaudesta. Olen itse yleisestikin liukkaalla todella varovainen, mutta kerrankos sitä sitten siitä huolimatta kaatuu. Ensin ajattelin, että selvisin pelkällä säikähdyksellä, koska pystyin jatkaan matkaani bussipysäkille, mutta sitten alkoikin kova särky. 

Päivä jatkui sitten lääkäriin, ja röntgeniin ja hyvät uutiset olivat että murtumaa ei löytynyt, mutta paha venähdys kuvassa näkyi. 
Kotiin lähdin jalka lastassa, ja torstai ja perjantai onkin mennyt jalkaa oikoen ja kylmää jalassa pitäen. Ja myös flunssaa potien.

Sängyn ja sohvan väli on tullut tutuksi, ja ikkunasta olen tuoksutellut raikasta talvista ilmaa, ja katsellut kuinka valtavasti lunta onkaan pyryttänyt! Nyt on jälleen enemmän talvinen fiilis, kun keväinen, mutta näinhän se nopeasti vaihtelee. 

Lauantain suunnitelmat ovat menneet siis täysin uusiksi. Vapaa viikonloppu vaihtui sairaslomapäiviksi, ja murullakin olisi tänään harvinaisesti töitä. Jotain mukavaa piristettä tälle päivää olisi kuitenkin kiva keksiä, nähtäväksi jää! :-) 

Talvista lauantaita kaikille! 

14 kommenttia:

 1. Oh no! Noi on pahoja! Itsekin vedin muutama viikko takaperin aikamoiset lipat, mutta onneksi ei ihan noin pahasti käynyt!

  Tsemppiä sinne ja paljon lepoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, kyllä se sitten pahasti otti kun kaaduin. :-/
   Onneksi selvisit säikähdyksellä! :-)

   Kiitos kiitos, tsempit vastaanotettu! <3

   Poista
 2. Pikaista paranemista sinne! <3 On kyllä todella liukasta nyt ja kun lumen alta ei edes huomaa pahimpia kohtia. Onneksi ei tullut murtumia!

  Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Jenni! <3

   Kyllä todella on, ja nyt taas kun loskakelin heitti niin uudelleen liukasta :-/ Varovaisuutta nyt kyllä kaikille toivon!

   Kiitos Jenni, ja uuden viikon iloa! <3

   Poista
 3. Voi hitsit :(
  Mäkin vetäsin muutama viikko sitten, mutta osasin kaatua jotenkin hienosti ja pääsin pienellä jomotuksella..
  Toipumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli itsellekin mieleen, että joskus iltalehdessä oli että "harjoittele kaatumaan". Mutta se tapahtuu niin nopeasti sitten kun on tapahtuakseen. Nyyh.
   Onneksi ei käynyt sinulle pahemmin! :-)

   Kiitos paljon! :-)

   Poista
 4. Voi ei :(
  Koitahan saada jalka kuntoon.

  VastaaPoista
 5. Voi että, nyt on ollut kyllä todella liukasta. Onneksi ei pahemmin käynyt, pikaista paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella liukasta, vaikka kuinka varovasti menee niin pahoja paikkoja riittää!

   Kiitoksia paljon! :-)

   Poista
 6. Voi auts!! Pikaista paranemista! Itse mylskähdin tällä viikolla kahdesti polvilleni: ensin omassa pihassa ja sitten koululla sisällä portaissa. :') Äiti taas oli kaatunut hiihtäessä ja satuttanut kätensä: ensimmäisellä kuvauskerralla ei näkynyt vaurioita, mutta toinen tarkempi kuvaus kertoi, että luun sisällä on murtuma. Joten jos ei ala tokenemaan, suosittelen uusintatutkimusta. <3 Ja flunssassa on täälläkin muuten oltu koko viikko, koko ajan saa niistää ja aivastella. :/ Tsemppiä meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! <3

   No jopas sielläkin on kaaduttu, oi että! :-/ Toivottavasti ei sattunut pahemmin!
   Siellä on äidilläsi vähän samankaltainen tilanne kun itselläni nyt. Uudessa kuvassa näytti kuitenkin murtumaan viittaavaa, ja tutkimukset jatkuvat. Saapi nähdä mitä tulee...

   Parantumista flunssan kanssa sinne! <3

   Poista
 7. Voi ei <3 Paranemisia kovasti sinulle <3 On kyllä ollut niin liukasta moneen otteeseen tänä talvena. Itsekin kaaduin muutama viikko sitten. Tsemppiä <3 Kauniin keväistä siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   On todella, kaipa tuo kun sulaa ja sataa ja sulaa ja sataa ja pakastaa ja nollilla niin sehän sen tekee että pahoja paikkoja riittää! :-/

   Kiitos kaunis! <3 Mukavaa helmikuun viimeistä! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...