torstai 23. helmikuuta 2017

Muutoksia eteisessäEteisen senkin päällä on jo tovin jos toisenkin ollut hyvin samantyyppinen asetelma. Tottakai pienet yksityiskohdat ovat muuttuneet usein, mutta tyyli on pysynyt samana jo muutaman vuoden. 

Kun siivosin joulun pois senkin päältä, niin silloin iski varsinainen tenkapoo! Mitä nyt siihen laitan! Yhden illan kuulkaa väänsin, kokeilin, sovitin ja yritin, ja kaikki vaihtoehdot näytti omaan silmään hyvin tyhmältä. Katsoin vanhoja kuvia, mutta ei niistäkään ollut apua. Ajattelin jättää asian hautumaan. 
Kun asetelma päässä hautui, niin samalla sain idean että Annon pyöreä peili saisi nyt lähtöpassit eteisestä ja tilalle laittaisin pari pientä printtitaulua. Tein tilauksen Desenio:lle, ja jäin odottelemaan innolla tilausta saapuvaksi. 

Tässä odotus ajalla jokin ajatus alkoi päässä selkeytymään, ja teinkin asetelman nro 1. Pallovalot pääsivät pitkästä aikaa eteiseen koriin, ja hulluilta päiviltä kenties paras ostos, Marimekon Siirtolapuutarha sarjan lauta pääsi Orkidealle alustaksi. 
Kun printit saapuivat, kiinnitin ne innolla taulutarrojen avulla ei niin onnistuneesti seinään, nimittäin saman illan aikana ne tippui alas! :-D Toinen yritys sen sijaan antoi paremman tuloksen, ja nyt ovat taulut pysyneet tiiviisti seinässä. 

Orkidea alkoi olla parhaat päivät nähnyt, ja oli aika laittaa tilalle lemppari, Helmililja. Kaivoin myös kaapin perukoilta jo kauan kauan sitten tuunatun kukkapurkin joka ei ole ikinä ollut esillä, ja voi jestas kuinka siihen ihastuin! Ihanan r o u h e a!  

Samalla vaihdoin pallovalot vielä rautalankakoriin. Ja rouheutta tuli sopivasti lisää. Asetelma nro.2 oli valmis. 
Eteinen on nyt saanut ihan uuden ilmeen pienten muutosten myötä. Eipä siihen jälleen paljon tarvittu.
Jälleen voin myös todeta, että vähemmän on enemmän. Huomaan nyt, että liian paljon tavaraa olen tähänkin aikaisemmin ahtanut. Kauniita asetelmia saa pienelläkin. 

Tässä pientä esimakua uudistuneesta eteisestä. 


P.S. Arvonnan voittaja selviää seuraavassa postauksessa! 

12 kommenttia:

 1. Minustakin niin raikkaan näköistä, julisteet on kivat, samoin tuo ruukku <3

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan rouhea ruukku ja kauniin raikas ilme eteisessä <3
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3

   Ruukku ei tosiaan ole ollut ikinä käytössä, kun siitä ei tullut muka mieleinen. En ole kuitenkaan raaskinut poiskaan heittää, ja onneksi en! Nyt tykästyin siihen kovasti! :-)

   Kiitos, ja mukavaa päivää! <3

   Poista
 3. Pienet muutokset ne on just niitä parhaita! :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja muutoksia.
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :-)

   Mukavaa alkavaa viikonloppua! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...